Metrobüs dökülüyor! Şimdi de motor kapağı koptu...

MARCUSX

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Metrobüs dökülüyor! Şimdi de motor kapağı koptu...

24bnl3b.jpg

Vidyosu: http://videogaleri.gazetevatan.com/7654_Metrobus-paramparca.html

Söğütlüçeşme-Edirnekapı seferini yapan Phileas marka metrobüsün motoru koruyan arka kapağı kırılarak yerinden koptu. Kapak diğer metrobüs sürücülerinin yardımıyla aracın iç kısmına alındı. Bu sırada metrobüs yolunda uzun araç kuyruğu oluştu.

Edinilen bilgiye ilginç olay, Zincirlikuyu-Mecidiyeköy arası metrobüs yolunda meydana geldi. Söğütlüçeşme'den hareket eden Phileas marka otobüs Zincirlikuyu'ya kadar normal bir şekilde geldi. Mecidiyeköy'e yaklaştığı sırada çift körüklü otobüsün motor kısmını koruyan kapak, büyük bir gürültüyle koparak yere düştü. Sesi duyan metrobüs şoförü hemen durarak ne olduğunu kontrol etti. Bir süre ne yapacağına karar veren sürücü, başka sürücülerin yardımıyla kopan kapağı aracın içine koydu. Motor kısmı açık şekilde bir süre daha yoluna devam eden metrobüs, Mecidiyeköy durağında uygun bir yere park edildi. Otobüs sürücüsü ise sorulara cevap vermekten kaçındı.

Bu arada, olay sebebiyle metrobüs yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Yolun açılmasıyla birlikte ne olduğunu anlamaya çalışan vatandaşlar kapağı düşen metrobüsü hayretler içinde izledi.

KAYNAK: http://haber.gazetevatan.com/Metrobus_dokuluyor_/253252/1/Gundem

hehe zaten dunya hollandadan butur aletleri almiyor :D cunku cok kalitesiz.. kadir toppas para aklayabilmek icin hollanda dan ucuza aldi ama faturada her zamanki gibi oynayip normal degerin uzerine cikti :D sonuc bu :D daha hala alacak sanirim bu aletlerden :D

istanbulda yaşamadığım için bi sorun yok :D kadir'e oy verenler düşünsün .. inşallah her sabah işe giderken yolda kalır kadir'e oy verenler :D

olacagı buydu .. Rampadan çıkamaz , sık sık arızalanır.. Sen kim onu almak km bee!!!

Artik kendimiz üretsek otobüs araba bence daha iyi olur pahalli olsun ama kendimizin olsun yeter beee

bunun yrine raylı sistem döşeselerdi ne kadar güzel olurdu halbuki daha hızlı gidilirdi.

tipi de çok ofsayt zaten phileas ların..o geldi mi durağa binmiyorum işim olmaz ztn bozulur filan.. acaba bizim konu uzmanları bu zımbırtıları alırken hiç mi araştırmıyor hiç mi maldan kaliteden anlamazlar ? insanın aklına bi dalavereler dönüyor düşüncesi geliyor ?

Bende İstanbulda oturmuyorum ama sağolsun ben her geldiğimde metrobuse cok biniyorum, şimdiye kadar bende bi sorun cıkmadı o olmasa napardım bilmiyorum :D, bence oraya O302 lerden koysunlar canavar gibi onlar maşşallah :D

hehe zaten dunya hollandadan butur aletleri almiyor :D cunku cok kalitesiz.. kadir toppas para aklayabilmek icin hollanda dan ucuza aldi ama faturada her zamanki gibi oynayip normal degerin uzerine cikti :D sonuc bu :D daha hala alacak sanirim bu aletlerden :D

evet öyleymiş.hatta geçenlerde açıklama yaptılar metrobüs ihtiyacımız var diye..yine hollandanın yolunu tutarlar herhalde..demekki bazılarının cebinde paraları bitmiş ;)

boşuna kimse oturduğu yerden ahkam kesmesin

ben geçen hafta istanbuldaydaım ve ilk defa metrobüse binme fırsatım oldu. İstanbulda kaldığım süre içerisinde de hep metrrobüsü tercih ettim

Gayet rahat ve konforlu. İnsanlar büyük çoğunlukla metrobüsü tercih ediyor.hatta talebin fazla olmasından dolayı hemen dolduğu için şikayet edenler bile var

gidin sorun istanbul da yaşayanlara metrobüs kalksın mı diye

hiç kimse kalksın demez

CHP liler bir kaçtane olayı gündeme getirip güya Kadir Topbaşı karalayacaklar

CHP zamanında istanbulda Çöp den dağlar oluşurdu yolların kenarlarında

musluklardan su akmazdı

CHP nin bu ülkeye nezaman bir faydası dokunmuş ki . Dokunmak bir yana her zaman faydalı işleri baltalama peşinde

yorumları yapanlarda inannın ki İstanbulda oturmayanlardır büyük çoğunlukla

ben istanbulda yaşıyorum ve çokta memnunum

memnun olmayan da kimse yok

bu ülkede hiç uçaklar arızalanmıyor mu

otobüsler arızalanmıyor mu

trenler arızalanmıyor mu

peki neden ikide bir metrobüsler gündeme getiriliyor

tabiki bu ülkeye , ve stanbula tek bir çivi çakmamış CHP ve onun yandaşı Doğan medyanın propagandaları

Madem öyle CHP liler binmesin

Elimde, mesleğim gereği incelemelerini yaptığımız, metrobüse ait video ve fotoğraflar var. İnanın arzu edene gönderirim de, kullanılan rijit malzemenin kalitesine ve firmanın kalite sistemine uygun yaptığı üretim aşamalarına hayran kalmakla birlikte, Türkiye' de böyle bir aracın yapılabilmesi için kaç fırın ekmek yememiz lâzım geldiğini gördüğünüzde artık dizinizi mi döversiniz, yoksa kafayı mı yersiniz artık orasını bilemem! Ağzı olan konuşmuş; kalitesizmiş de, dökülüyormuş da...Kalitenin ne demek olduğunu bunları söyleyenlerin kaçı biliyor acaba? ISO16949 ya da ISO20001 veya ISO bilmem kaç diye kaçınız acaba hayatında bir kere kalite hakkında yazı okumuş? Unutmayın, kaliteyi meydana getiren en önemli unsur insandır. Sen, en kaliteli ve dayanıklı otobüsü de yapsan, belli periyodlarla adam gibi bakımı ve yedek parça değişimini yapmazsan, beklenenden çok daha hızlı dökülecektir yaptığın şey yollara. Otobüsün tamamını istersen çelikten yap hikâye. Metrobüs, en ufak bir arıza verdiğinde velveleye başlayanların da yaptığı işte bu, sadece maksat muhalefet olsun...

Berderke zaten gereken açıklamayı gereken basın
grubunun sürekli AK Parti icratlarını baltalamaya çalışmasına karşın
gereken açıklamayı yapmış..

İstanbul trafiğinden bihaber Tuncelilerin ve saz tayfasının metrobus
konusunda ısrarla karalama kampanyasına en güzel cevabı
yine halk sandıkta verecektir. Topu toplandı CHP artı MHP ve
yine bir Belediye Başkanı çıkaramadılar..

O kedi hiçbir zaman ciğere uzanamaz.. Böyle haberlere
avuturlar kendilerini..

Kedi uzanamadığı ete pis dermiş

CHP liler yapamadığı işleri karalarmış

Geri