Metroseksüel Erkekler

pasaklı

New member
Reaction score
0
Onlar kentli kariyerli,modern ve bakimli erkekler..
kendilerine bakmayi arzu nesnesi olmayi seviyorlar .Iyi gorunmek ve keyifli yasamak birinci oncelikleri..
onlar genellikle hijyenik Ayse teyzenin cocuklari.
ic camasirlarini bile utuleyerek giyiyorlar
manikurde yaptiriyorlar,pedikürde
kiskananlar süslu erkek diyor sevmeyenleri gzli gay
kimilerine gore kapitilizmin son kurbani onlar
en buyuk destekcileri kadinlar,kuaförler ve kozmatikcilar...

peki sizler bu konu hakkinda ne dusunuyosunuz bayanlar metroseksüel erkekleri seviyorlarmi..:eek:
peki ya erkekler metroseksuel misiniz? olmayi dusunuyomusunuz :eek:

dusunceleriniz alalim :sigara:

uhahuahua yaw bu kadar da değil
baoxer a ütü pedikür manikür
falan. yok olmam ben öle uhahua

ama bakarım kendime hergün
duş alırım deodorant parfüm
sürerim. ayrıca kremlere bayılırım
onuda her gün sürerim:)

bakımlı olmaya evet metroseksüelliğe hayır:)

açıkcası her zaman doğal olmayı severim ve öyleyimdir.Hayatta beni beğenen veya isteyecek birisi olursa doğal halimle sevsin başka birisi olarak kendimi tanıtmak benima açımdan da kötü sonuçlara sebep olur

Bence her şeyin aşırısı fazla... Temiz ve düzenli olmak en iyisi.. Güzel giyin özen göster kıyafetine.. Öyle abartmaya gerek yok.. Özellikle manikür pedikür filan bana çok ama çok saçma geliyor. Tırnak makasınıda kullanmasını bilmiyorsa daha bir şey demeyeceğim..

Bence sadece bayanlar değil herkes doğallığı sever...

O yazılanları yapanlar bence belli bir yaşı geçipte yaşlanma korkusuna kapılmış kişiler , daha genç görünebilmek adına...

delikanlıyı bozar bacım afedersin.....
yakısır mı bize mahalledeki arkadaslar ne derler sonra...
bi gören duyan bilen olsa silerler beni valla....
töbe töbe...metroseksüellikmiş,peh....!

:D:D:D

valla metroseksüelliğe karşıyım değilim olmayı düşünmüorum

gay olma durumunu saklamak icin kullanilabilecek yeni bir kelime :p

son olarakta bunları buldum ve koptum

1-) oglumuz her gördügünden etkilenen karakterli bir bünyedir.. bir aksam eve gelir..

- anne ben metroseksuel oldum..
- kusura bakma manikür yapamam..
(baba gelene kadar olaylar gelismez)

2-) -anne ben metroseksüel oldum
+ne metro mu çarptı biyerine bişi oldu mu?
-yo anne ööle diil ben şimdi tırnaklarıma bakım yaptırıcam türlü türlü krem kullanıcam
+amaniiiiin bizim oğlan gitti hotoroş oldu amaniiiiinnn yetişiiiinnnnü
-yok anne öle bişi olmadım
+amaniin top oğluuum topoş oğluum
-annneeeee

3-) - anne ben metroseksuel oldum
- tamam ben alirim kombine metro biletlerini

4-) -anne ben metroseksüel oldum.
-olum diyorum evlendirelim seni bi başgöz edemedik vıdı vıdı vıdı vıd... ne dedin sen?

ben doğallıktan yanayım,
ama
bakımlı olmayıda severim,
hergün duş alırım,
parfüm kullanmadan dışarı çıkmam,
kıyafetime göre saatlerim vardır ,
2 günde kıyafet değiştiririm,
ama ben sanırım
metrosexuele girmiyorum

mvardar' Alıntı:
valla metroseksüelliğe karşıyım değilim olmayı düşünmüorum

gay olma durumunu saklamak icin kullanilabilecek yeni bir kelime :p

son olarakta bunları buldum ve koptum

1-) oglumuz her gördügünden etkilenen karakterli bir bünyedir.. bir aksam eve gelir..

- anne ben metroseksuel oldum..
- kusura bakma manikür yapamam..
(baba gelene kadar olaylar gelismez)

2-) -anne ben metroseksüel oldum
+ne metro mu çarptı biyerine bişi oldu mu?
-yo anne ööle diil ben şimdi tırnaklarıma bakım yaptırıcam türlü türlü krem kullanıcam
+amaniiiiin bizim oğlan gitti hotoroş oldu amaniiiiinnn yetişiiiinnnnü
-yok anne öle bişi olmadım
+amaniin top oğluuum topoş oğluum
-annneeeee

3-) - anne ben metroseksuel oldum
- tamam ben alirim kombine metro biletlerini

4-) -anne ben metroseksüel oldum.
-olum diyorum evlendirelim seni bi başgöz edemedik vıdı vıdı vıdı vıd... ne dedin sen?

muhahhaha bu konusmalar harika saol gece gece guldum :)

benim dusuncemde dogalliktan yana
ama bakimli olucak dusunu alicak guzel kokucak tirnaklarini kesicek ve en onemlisi disleri disleri beyaz olmali:sigara:

elin turisti ülkesindeki metroşlardan kaçıp bizim ülkede has erkeklerde huzuru bulurken bizdemi metroş olalım yani:D:D

kendine bakmayan kadını hangi erkek sever..? (doğal halini sevenlere soruyorum.. bıyıkları çıkmış bacakları kıllı felan..:D )

kendine bakmayan erkein karşı cins tarafından sevilmemesi normaldir.. ama bakma olayını abartmıcan.. saçım uzun küpe takıyorum.. ama bıyığımı kesmem.. sana manikür yapalım abi diyeni bi kafada komaya sokasım gelir.. aynaya bakmadan saçımı taramadan duşumu almadan parfümümü sıkmadan sokaa çıkmam.. ama ilk sokak köpeğiyle yüzgöz olur üstümü başımı leş denecek derecede kokutabilirim.. kaşımı almaya kalkan berberin serçe parmaanı kırarım.. tesbihle oynamayı severim.. beyaz çoraplarım vazgeçilmezimdir.. ama solaryum sauna moda ilgimi çeker.. metrosexuel diyeni vantilatör kayışıyla döverim.. vs. vs. vs.

metrosexuel yakıştırması türk insanına uymaz gibi geliyo.. bilmiyorum yinede.. sonunu getiremedim, bişeyler anlatmışımdır umarum..

gerilla_21' Alıntı:
açıkcası her zaman doğal olmayı severim ve öyleyimdir.Hayatta beni beğenen veya isteyecek birisi olursa doğal halimle sevsin başka birisi olarak kendimi tanıtmak benima açımdan da kötü sonuçlara sebep olur

İŞTE BU EN DOĞRU DÜŞÜNCEDİR BEN ÖYLE VAR OLDUM KİMSE İÇİN DEĞİŞEMEM BAŞKASININ DA BENİM İÇİN DEĞİŞMESİNİ İSTEMEM O ZAMAN NE ANLAMI KALDI GİT ARTIK ROBOTU SEV AYNI ŞEY OLMUŞ OLUR

Ờ ﯕ ζ ạ Ř ﻯ' Alıntı:
spor ayakkabı içinde beyaz havlu çorap mükemmel duruyor beaa.. nesi iyrenç?

hemde gayet rahat.. alalaa..???
rahat olabilir o havlu coraplarin siyahida var niye onu giymiyonda beyaz giyiyon tabi zevk renk meselesi
mesela benim hemen hemen butun coraplarim renklidir :D
rengarenk :p

benim bildim bayanlar beyaz corap giyen erkeklerden pek hoslanmazlar :eek:

Bence bayanların metroseksuel erkeklerden hoşlanıp hoşlanmaması yaşlarına göre değişiyor..!

22-23-24 yaşlarına kadar genelde metroseksuel erkeklerden nefret ediyorlar yada hoşlanmıyorlar..! Genelde bu yaşlarda ve önceki yıllarında daha çok yırtık pırtık giyim tarzları olan, kirli sakalı olan, daha çok maço erkeği andıran tiplerden hoşlanıyorlar..! Gerçi maçoluk metro olup olamamayı gerektirmiyor ama öyle bi ima var bence..! Genelde metro erkeklere yumuşak gözle bakılıyor..! :)

Bu yaşlardan sonra bence metroluk artık önem kazanmaya başlıyor..! Kendine her türlü bakan erkekleri tercih ediyor bayanlar bu yaşlardan sonra..! Bana göre yani bunlar benim fikirlerim ve herkes için geçerli değil benim gördüğüm ve genelleme yapabileceğim bi gözlem..!

Metroseksuellik hiç bana göre değil ama bazen ister istemez öyle oluyor insan..! Arz talep meselesi bunu iyi anlamak lazım..! Benim kafamdaki erkek geçici de olsa her yola girebilmeli hertürlü..! En azından ben öyle düşünüyor ve talebe göre arz etmeye çalışıyorum :)

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
rahat olabilir o havlu coraplarin siyahida var niye onu giymiyonda beyaz giyiyon tabi zevk renk meselesi
mesela benim hemen hemen butun coraplarim renklidir :D
rengarenk :p

benim bildim bayanlar beyaz corap giyen erkeklerden pek hoslanmazlar :eek:

o havlu çorapların rengarenki var şu an ayaamda..

fekat anlayamadım şimdi bu saplantıyı.. havlu çorap beyaz olandamı kıslara iyreğnç dedittiriyo.. beyas çorabımı seviyom ben.. rengarenk olanıda germiyo ama beni..

fekat nedir bu beyas giyenden iyrenme modeli?? cıx cıx.. :eek:

doğallık en güzeli erkek içinde kadın içinde. ben kendime bakarım temiz giyinir parfüm krem falan .ama bu *metroseksüellik* kelime olarak başka çağrışımlara yol açtığı için normal erkeğe ters bir tanımlama.günümüz erkekleri yaşlandıkça kendine daha çok bakıyor ve özen gösteriyor

bakımlılıgı severim ama okadarda asırısını tercih etmiyorum.bayanlarda zaten oyle nonos gibi padikur manikur yapan erkeklerden fazla hoslandıgını dusunmuyorum.tamam bakımlı olacak ama asırı degil.

Geri