Mevsimlerr???

Hangi Mevsimimiz???

• Yaz

Kullanılan: 22 50.0%
  • Kış

Kullanılan: 4 9.1%
  • İlkbahar

Kullanılan: 13 29.5%
  • Sonbahar

Kullanılan: 5 11.4%

• Kullanılan toplam oy
    44
bence hepsının ayrı bır guzellıgı var. ayrım yapamıyorum

YAz sıcak olsada daha eglenceli...

bende sonbahar ya hem cok sıcak olup terlemiyon hemde mont giyinmiyon idare ediyos

sonbahar tabiki en romantik en güzel ortam yağmur güneş sıcaklık soğuklu hepsi onda saklı

Bence de Yaz.. BeLkide En GüzeL AnıLarım Yaza Denk GeLdiği İçindir...

R€B€L dikkat et yenge duymasın bu sözleri valla parçalar seni dikkatli ol yerin kulağı vardır biliyosun:)ama yinede senle aynı fikirdeyim

Kendim Sonbaharda doğmamA rağmen ilkbahar diyorum oyumu da ona verdim zaten Yazın yapış yapış hep terleyip duştan çıktıkdan sonra dakika da yeniden terleyip böööö klima desen bu yaz klima yüzünden hastalıkdan kurtulamadım...Kış desen buz gibi eller sopsoğuk ...Gösteriş bakımından Sonbahar güsell yapraklar dökülür güsel güsel ama belediye işçilerinin aynı fikirde olduğunu sanmıyorum çok iş çıkıyo:) ...Gerçi ilkbaharda da polenler var bi de alerjin varsa tamamdır YİNE DE İLKBAHAR DİYORUM MUCKKK CNM BNM

Abi Bence Yazin çünkü Diğer Mevsimlerde Bizim Buralar çok çamur Oluyor Insan Gezemiyor Fazla Onun Için Yazin Kuru Oluyor Bu Arada Güzel De Oli Ama Buralarda Kizlar Fazla Yok Warda Bize Yaramaz Bunlar Hepsi Ikinci El Bunlar Abi Neyse Ben Derinlere Inmeyeyim...!

Geri