MEZARDAN GELEN SES BENCE BAKMADAN GEÇMEYiN

ne alaka ya ölmüşüm birde yer kavgası mı yapıcam anne babmla.Baba kalk orası benim yerim yaaa baba kalk yaa senin kurtların daha iştahlı orda yatmak istiorum bööö:D

saçma olması daha olası geldi

MEZARDAN GELEN SES BENCE BAKMADAN GEÇMEYiN

bakmadan geçmediğim ii olmuş :hhmanD:hhmanD:hhmanD ii geldi öğlen öğlen...:D

saçmalık...!

bncede cok ılgınc arklar bısı sorcam yanı sımdı ole aıle kabrıstanlarında falan gomlus sırayla mı yanı yan yana mı __ nasıl oluo ? kım kım yannda oluo __

hiç bir mantıklı açıklaması ve dayanağı yok bu komple uydurma birşey .. dinimiz yanılmıyorasam 5 sene sonra kabri uyugun kişiler doğrultusunda aile kabri olarak kullanılmasına müsade ediyor. böyle bi olayın olma olasılığı olsa islam buna müsade etmezdi. iyi o zaman toplu mezarlarda ne oluyo toplu katliam mı ? herkes birbirine mi giricek cam kenarı benim diye ? kafa karıştırıcı şeyler bunlar

yer kavgası değilidir o mezar taşı kavgasıdır bu ne yaaa..
efsaneden başka bişeyy değil bence..

hiç bir mantıklı açıklaması ve dayanağı yok bu komple uydurma birşey .. dinimiz yanılmıyorasam 5 sene sonra kabri uyugun kişiler doğrultusunda aile kabri olarak kullanılmasına müsade ediyor. böyle bi olayın olma olasılığı olsa islam buna müsade etmezdi. iyi o zaman toplu mezarlarda ne oluyo toplu katliam mı ? herkes birbirine mi giricek cam kenarı benim diye ? kafa karıştırıcı şeyler bunlar

Cam Kenarı :durdurun Alemsın Be Daı =) Bide İnsan Stada Gomulse Ne Olcak ??? Numaralı Tribün İcin Kavgamı Etcekler :durdurun

Geri