MHP’nin dört yüzü:Osmanlıcı, Şeriatçı, Kürtçü ve hep Amerikancı

dtp ve pkklılara karşı napıyprsunuz?evinize çekiliyorsunuz.üniversitelerdeki solcularla uğraşırsınız ama bugünde ankarada olduğu gibi.işin içine solcular girince milliyetçilik duygunuz kabarıyor.neler yaptığınız yukarıdaki örneklerle belli işte.böyle ucuz milliyetçilik olmaz.

Utkutan81 nicki arkadaşa olabildiğince katılıyorum.Mhp ne yaptı?apo şerefsizi mhp iktidarındayken yakalandı abd asma dedi idamı kaldırdılar!başbuğ dediğiniz amcam zaten abdnin adamı..ayrıca bu ülkü ocaklarına kayıt olan cahil gençlerimiz sokakta tek başına yürüdümü höd desen altına ederler,ama yanında 2 tane daha onun kafada adam olsun efelenirler.Bu kadar eziklerdir!!ayrıca şunuda şaşırmayın Ben milliyetciyim ama ATATÜRK MİLLİYETCİSİ kafatascı değil(!) ATATÜRKCÜYÜZ,LAİKİZ!!!

dtp ve pkklılara karşı napıyprsunuz?evinize çekiliyorsunuz.üniversitelerdeki solcularla uğraşırsınız ama bugünde ankarada olduğu gibi.işin içine vatan girince milliyetçilik duygunuz kabarıyor.neler yaptığınız yukarıdaki örneklerle belli işte.böyle ucuz milliyetçilik olmaz.

ya arkadaş anlamak istemiyorsun anlamak istemiyorsun!!!

nato mermer nato kafa ben onlara direkmen köpek direk sen bana bişey demeden o kadar ağır hakaret etmem =)

Utkutan81 nicki arkadaşa olabildiğince katılıyorum.Mhp ne yaptı?apo şerefsizi mhp iktidarındayken yakalandı abd asma dedi idamı kaldırdılar!başbuğ dediğiniz amcam zaten abdnin adamı..ayrıca bu ülkü ocaklarına kayıt olan cahil gençlerimiz sokakta tek başına yürüdümü höd desen altına ederler,ama yanında 2 tane daha onun kafada adam olsun efelenirler.Bu kadar eziklerdir!!ayrıca şunuda şaşırmayın Ben milliyetciyim ama ATATÜRK MİLLİYETCİSİ kafatascı değil(!) ATATÜRKCÜYÜZ,LAİKİZ!!!
Başbuğ dediğimiz adam abdnin adamı da ondan 80 de başa getirmediler de kenan evreni getirdiler :hhmanD

Mhp aponun asılması için oy verdi ama sayısı yetersizdi daha ne yapsın:goz:

Bak ben Ülkü Ocaklarına gitmem Ocağımız kapatıldı kavgalar yüzünden hadi bana höd de de kaçayım :D

aynen katılıyorum bende ATATÜRK milliyetcisiyim.:clap

Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. Vatan toprağı kutsaldır, kaderine bırakılamaz." Başbuğumuz Atamız M. Kemal ATATÜRK

Sen ne yaptında vatan için söylesene.Çıkmışsın ahkam kesiyosun arkadaşım.

Vatani hizmetimi güneydoğu anadolu bölgesinde Diyarbakır'da asteğmen olarak yaptım... Sayısız operasyona çıktım ve o şerefsizlerle savaştım...

Yeterli mi ?

Benim için değil. Çünkü görüyorum ki senin gibi kendini milliyetci zanneden insanlar asıl bu vatanı bölenlermiş... Aslında yinede senin gibi demiyorum belkide sen gerçekten vatanına bağlı bir Türk evladısın ama gördüğüm MHPlilerin %70i böledir...

Şu an ki MHP başkanı, daha önceki o Kenan Evren vs... sizin nefret ettiğiniz Amerika'nın adamlarıdır. Bunu bilmek veya anlamak okadar zor olmamalı diye düşünüyorum. Ama tabi sizin gibi Atatürk yerine koyduğunuz o "bağbuğlara" okadar bağlanmışsınız ki, hiçbirşeye bakmıyorsunuz ve sadece onun lafını dinliyorsunuz...

Ne diyeyim size... Allah akıl fikir versin

Sayın Devletin Eski Görevlileri

Vatani hizmetimi güneydoğu anadolu bölgesinde Diyarbakır'da asteğmen olarak yaptım... Sayısız operasyona çıktım ve o şerefsizlerle savaştım...

Yeterli mi ?

Benim için değil. Çünkü görüyorum ki senin gibi kendini milliyetci zanneden insanlar asıl bu vatanı bölenlermiş... Aslında yinede senin gibi demiyorum belkide sen gerçekten vatanına bağlı bir Türk evladısın ama gördüğüm MHPlilerin %70i böledir...

Şu an ki MHP başkanı, daha önceki o Kenan Evren vs... sizin nefret ettiğiniz Amerika'nın adamlarıdır. Bunu bilmek veya anlamak okadar zor olmamalı diye düşünüyorum. Ama tabi sizin gibi Atatürk yerine koyduğunuz o "bağbuğlara" okadar bağlanmışsınız ki, hiçbirşeye bakmıyorsunuz ve sadece onun lafını dinliyorsunuz...

Ne diyeyim size... Allah akıl fikir versin

Şimdi vatan ıcın sayısız catısmaya gırdigini söluyorsun sende emeklı generaller gıbı acıklama yapmıssın be kardesım neden korkuyorsunuzda gorevınızın basında konusmuyorsunuz konusacaklarınızı, herkes 9 askerın ne oldugunu bılır kımse konusmaz rahmetlı paşamız havada helıkopterı ucurulur dönemın kuvvet komutanları bılır ama ses etmezler olay bıter ben bılıyordum ben emır vermısdım ıletılmedı derler ne dıye oralardasınız sölermısınız hepmı maddıyatınızın pesındesınız hıcmı allah rızası ıcın yaptıgınız ısler kalmadı kalkmıs ulkuculugue ulkuculere laf atıyorsunuz rus rejımı ıdollerının torunları olmadıgınız ıcınmı bu kadar rahatsınız tum tv kanalları vatan satan sözde solcuların ana haberlerının hukumdarlıgı altında devam ederken sessızsınız ama konu ne zaman ulkuculuge gelse şaha kalkarsınız hangı dava kansız gudulur sölermısınız kalkmıs 3-5 ocak ıcın sayfa edıtlemıs yapıstırmıssınız sonrada ulkuculer bu dıyorsunuz bır kurumun zamanında veya sımdı subay astsubay fark etmez gorevını almıssınız konusmalarınız sızlerı hıc o kuruma yakıstırmayan yerlere cekmıs tabıkı ulkemın her bır tarafı bıtap dustu ulkuculugude kullananlar var , var oldugu ıcın sızlerın dılı bu kadar uzun ben bu konusmalarımda şoven açıklamalara yerıne ıcımden geldıgı gıbı konusuyorum bırılerını suclarken genelleme yapmayın ve empati kurmayı deneyın sevgılı arkadaslarım bu konu uzun unutmayın tek bayrak kaldı onuda yere dusursek zaten din iman ahlak erezyonu diz boyu çözülmemiz an meselesi allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin kımse ustune alınmasın yazdıgım cumleler benı bağlar ....

Doğru yazmışsın kardeş

mhp = Faşist , Kürtçü , Anti Kemalist

Doğru yazmışsın kardeş

mhp = Faşist , Kürtçü , Anti Kemalist

hem faşist hem kürtçü nasıl olur anlayamadım gitti :hhmanD :hhmanD

düşünce tarzına hayran kaldım.

mhp = Faşist , Kürtçü , Anti Kemalist , ßuna ek olarak Amerikan yandası diyebiliriz.
Sozde Milliyetciler iste :)

Sende Milliyetçilik yapta görelim solun Milliyetçiliğe karşı olduğunu hepimiz biliyoruz:goz:

hem faşist hem kürtçü nasıl olur anlayamadım gitti :hhmanD :hhmanD

düşünce tarzına hayran kaldım.

Sende Milliyetçilik yapta görelim solun Milliyetçiliğe karşı olduğunu hepimiz biliyoruz:goz:

sol sizin gibi ümmetcilere pkklılara,akp ye ve emperyalizime karşı.siz ise bir tek sola karşısınız.

solun Milliyetçiliğe karşı olduğunu hepimiz biliyoruz:goz:

Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.

Kemal Atatürk

sol sizin gibi ümmetcilere pkklılara,akp ye ve emperyalizime karşı.siz ise bir tek sola karşısınız.

Hepimiz İslam Ümmetindeniz ama sen bunu anlamak istemiyorsun kirli düşüncelerinle seni başbaşa bırakıyorum.

Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.

Kemal Atatürk

Aziz Atatürk bunu söyledi diye sol Milliyetçi mi oldu şimdi ne alaka?

sol evrenseldir geç bu ayakları :goz:

İNADINA SAĞ..!!

İNADINA MHP ...!!!

İNADINA ÜLKÜCÜYÜZ...!!

BİZ DAWAMIZIN ADAMIYIZ BU YOLDA KURBAN OLURUZ..!!

.................. cCc ÜLKÜCÜ TÜRK GENCİ cCc ............................

Bu Başlıkta MhP '' KÜRTÇÜ '' değildir , Kürtlerden nefret bile ederler diyen Mhp'li üyeler (forum üyesi) Bu Başlık'ta neden MhP'liler KürtLerLe kardeştir vs yazma ihtiyacı duyuyor ?
:durdurun

Kendi içinde çelişen bir parti herhalde MhP .
:hhmanD

Burdan başka bir sonuç çıkmıyor .
Her parti biraz Kürtçü'dür , yada öyle görünmelidir .
( olmak zorunluluğu vardır Doğudaki oylar için )

Genel Seçimlerden öncesini hatırlayın .
Doğuda '' BOZKÜRTLER '' çıkmamış mıydı ?
Bahçeli gidipte bunların elini sıkmadı mı ?
BoZKüRT müdür dorusu Yoksa BoZKurT mudur ?
Bir parti ile bütünleşen bir simge midir BoZ Kurt Yoksa BoZ KüRT olabilecek kadar değersiz bir simge midir ?

MhP'li üyelere biraz hatırlatma yapim dedim .
Başka amacım yok .

-kardeş bu mesajınla banladılar seni galiba ...
-malesef dtp ye bile pkk lı diyemezsin bu ülkede

-bu mesajınla sana faşist bölücü diyebiliriz ve bölücü diyerek olarak seni banlarız...garip bir memleket

70 lerde vatanseverleri asarlardı şimdi apoyu beslerler bölücüleri meclise sokarlar laf ettinmi suçlu olursun bölücü faşist olursun

-apoya sayın deseydin seni başbakan bile yapardık şehitlerimize kelle deseydin seni başbakan bile yapardık.

garip bir memleket neyzen tefik geldi şimdi aklıma

TÜRK Milleti
Türk milleti gariptir
her bi lafı kaldırmaz
..bne dersin kızar da
s.k..sin aldırmaz

Neyzen Tevfik

YAHU düne kadar( akp kurulmadan öncesi) Doguda en buyuk oyu DTP( HADEP) VE CHP almıyormuydu????? MHP hep dogunun bellı yerlerınden oy almıstır..son secimlerde de böyle oldu....Anlamadım gitti bu kininiz niye:D:D:D:D:D:D gecmisine dönüp bakın....siz ray degistirmissiniz.....Biz arkamıza bakınca hic bir sapma görmüyoruz Allah'a cok sukur...

Geri