Mhp-akp Uzlaştı...türban Tamam

utkutan81

New member
Reaction score
0
Son Başbuğ Gazi mareşal Mustafa Kemal ATATÜRK
MHP-AKP UZLAŞTI...TÜRBAN TAMAM

--------------------------------------------------------------------------------
Üniversitelerdeki türban yasağıyla ilgili, MHP ve AKP kurmayları saat 12.00'de TBMM'de biraraya geldi. Yaklaşık bir buçuk saatlik görüşmenin ardından prensipte anlaşmaya varıldı.

Üniversitelerdeki türban yasağıyla ilgili, MHP ve AKP kurmayları saat 12.00'de TBMM'de biraraya geldi. Yaklaşık bir buçuk saatlik görüşmenin ardından prensipte anlaşmaya varıldı.

AKP ve MHP türban sorununun çözümünde anlaştı. MHP Genel Başkan Yardımcıları Cihan Paçacı ile Faruk Bal, İstanbul Milletvekili Deniz Bölükbaşı MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AKP Grup Başkanvekilleri Sadullah Ergin ile Bekir Bozdağ ileAnayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu'nun katıldığı ve yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından yapılan ortak açıklamada şöyle denildi:

“Konu yüksek öğretimde kanayan bir yaradır. Bunun mutlaka çözülmesi gerekmektedir. İki parti müteakip defalar bu yasaya karşı olduğunu çok değişik tepkilerle kamuoyuna açıkça ifade etmişlerdir. Konu iki parti tarafından da hak ve özgürlükler açısından değerlendirilmektedir. Çözüme dönük müzakere yapılmıştır. Genel çerçevede bir mutabakata varılmıştır. Teknik çalışmalarımız devam etmektedir.”

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın İspanya'dan yaptığı açıklama ile başlayan 'Türbana üniversitelerde serbestlik' tartışmaları, MHP'nin verdiği Anayasa'nın 10'uncu Maddesi'ndeki değişiklik önerisi ile kanun teklifine dönüşmüştü. MHP önceki gün kanun teklifini imzaya açtı.

AKP, MHP'nin önerisini yetersiz bularak yeni bir teklif hazırladı. Önceki gece partinin üst yönetimi tarafından ana çerçevesi çizilen teklif 3 maddelik bir Anayasa teklifi öngörüyordu. MHP, sadece Anayasa'nın "Kanun Önünde eşitliği" düzenleyen 10'uncu Maddesinde değişiklik teklif etmişti.

AKP buna ek olarak, "Temel haklar ve Özgürlükleri" düzenleyen 13'üncü Madde'de ve "Eğitim, öğrenim hakkı ve ödevi"ni düzenleyen 42'nci Madde'de de değişiklik istiyordu. AKP'liler dün tekliflerini MHP'ye sundu.
Ancak MHP'liler de AKP'nin teklifine tepki gösterdi.

İki partinin hukukçu milletvekilleri bugün saat 12.00'de Başbakan Erdoğan'ın Meclis'teki odasında bir araya geldi.
Yaklaşık bir buçuk saatlik görüşmenin ardından prensipte anlaşmaya varıldı. Türbanın üniversitelerde serbest bırakılması için 10'uncu ve 42'nci maddelerinde değişiklik yapılması kararına varıldı.

Ancak heyetlerin görüşmelerinin ardından son kararı yine Erdoğan ve Bahçeli verecek.

CHP: LAİKLİĞİ KALDIRSINLAR

CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay, AK Parti ve MHP'nin üniversitelerdeki türban sorununun çözümüne yönelik girişimlerini değerlendirirken, “Bu kadar kendilerini yormasınlar. Yürekleri yetiyorsa, Anayasanın 2. maddesinden 'laik' terimini çıkarsınlar” dedi.

REKTÖRLERDEN TEPKİ

Akdeniz Üniversitesi Rektörü ve Üniversitelerarası Kurul Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, “türban tartışmalarına ilişkin anayasa değişikliği” konusunda, “Bu konudaki fikirlerimizi daha önce çok beyan ettik ve Anayasa değişikliği çalışmalarının laik Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin zedelenmeye çalışılması faaliyeti olarak yorumluyoruz” dedi.

--------------------------------------------------------------------------------
"TÜRK GENÇLİĞİ OLARAK ÖZGÜRLÜĞÜN, BAĞIMSIZLIĞIN, EGEMENLİĞİN, CUMHURİYETİN VE DEVRİMLERİNİN YILMAZ BEKÇİLERİYİZ"
ATAM İZİNDEYİZ......

yazık oldu bunca senelerın emegı ıkı partının sayesınde ucucak gıbı duruyo hadi bakalım simdi turbanlı kızlarımız universite okudular ogrenımlerını gorduler ee kamusal alana gecıcekler olmaz ole sey kamusal alanda da sıkıntı var dıyerek orada yapılacak duzenlemelerle turban tum ulkeye sokulacaktır bu kadar dar dusunen bı mhp bu ulkenın mıllıyetcısı olamaz yazık gercekten....

Türbana karşı toplumsal tepki
Partilere ve TBMM Başkanı'na telgraf gönderildi, 2 Şubat'ta Anıtkabir'de buluşulacak.

Türban yasağını kaldırmaya yönelik çalışmalar, toplum kesimlerini, özellikle de kadınları rahatsız ederken çeşitli eylemler düzenleneceği öğrenildi. TBMM Başkanı Köksal Toptan ile AKP, MHP, CHP ve DSP'ye telgraf çeken sivil toplum kuruluşları, kadınların ağırlıklı katılımıyla 29 Ocak Salı günü Meclis'in önünde toplanacak. Birçok kesimin katkısıyla 2 Şubat Cumartesi günü de Anıtkabir'de bir araya gelinecek.

Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin (CKD) öncülüğünde, aralarında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Cumhuriyet Okurları (CUMOK), Hacıbektaş ve Yükseköğretim Kurumlarına Yardım Derneği (HAYOKDER), Kadın Adayları Destekleme ve Eğitme Derneği'nin (KA-DER) de bulunduğu çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından, ilk olarak dün "telgraf yağmuru" başlatıldı. TBMM Başkanı Toptan ile AKP, CHP, MHP ve DSP'ye "AKP-MHP 'mutabakatı' anayasaya aykırıdır, laiklik ilkesini çiğnemek, anayasayı ihlal etmektir" başlıklı bir telgraf gönderildi.

Telgrafta şunlar kaydedildi: "Başbakan'ın 'türbanın siyasi simge olduğu' itirafının ardından, MHP'nin bu simgeyi anayasa ile meşrulaştırma girişimi, anayasamızın değiştirilemeyecek temel ilkelerinden olan laikliğin yok edilmesi demektir. Bu girişim tümü ile anayasaya karşı işlenmiş bir suçtur. İki partinin Cumhuriyet devrimlerini geriye çekmek isteyen 'mutabakatı' , halkın mutabakatı değildir. Yapılmak istenen, salt kadınlarımızı değil, tüm rejimi türban altına almaktır. Sizi, geniş halk kesimlerinin sesine kulak vermeye, halkla mutabakata ve hukuka uygun davranmaya davet ediyoruz." Telgraf, farklı sivil toplum kuruluşlarınca her partiye ve Toptan'a ayrı ayrı gönderilirken kadınlar adına TBMM Başkanı'ndan randevu da talep edildi. Kadınların çoğunlukta olduğu sivil toplum kuruluşu üyelerinin, 29 Ocak Salı günü TBMM önünde toplanacağı ve AKP ile MHP'yi protesto edeceği de öğrenildi.

Bir sonraki eylem için ise adres ulu önder Mustafa Kemal Atatürk 'ün manevi huzuru olacak. Aynı sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde, 2 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'te Anıtkabir ziyareti yapılacak. "Parola 222: İkinci ayın ikisi, saat iki" sloganı ile gerçekleştirilecek eyleme, isteyen tüm sivil toplum örgütleri ya da örgütsüz halk da katılabilecek.

CKD Başkanı Şenal Sarıhan, ne kadar büyük bir tepki ortaya konursa o kadar etkili olunacağına işaret ederek bu anlamda kendileriyle aynı düşünceleri, kaygıları paylaşan herkesin katkılarını beklediklerinin altını çizdi. Sarıhan, eylemlerin bir sahibi olmadığını, sadece kendilerinin "çağrı yapan" konumunda bulunduğunu ifade ederken özellikle kadınların vereceği desteğin önemine dikkat çekti.

ZEYNEP ŞAHİN/Cumhuriyet

Zaten akp millet vekilleride baklayı ağzından kaçrdı dün akşam haberleri izlediyseniz.''Türban heryerde serbest olacak'' diye.

Atam gör halimizi!

rtecy5ss5.jpg

Arkadaslar bıldıgımız gıbı din inanma ile alakalı bır hassas meseledır din kuralları acık acık Kuran-ı Kerim de gecmekte ve türban diye bi olay da yok okuyun bu daha oncede soyledıgım gibi ******** turbanın arkasından sıyaset yapmaktır laiklik din ve devlet işlerini birbirinden ayırmadır bildiginiz gibi devlet dınlere aynı oranda mesafe koymalı din gibi hassas konulara karısmamalıdır

Dini inanclara karsı rencıde edıcı benzetmeler vs yasaktır

yazık oldu bunca senelerın emegı ıkı partının sayesınde ucucak gıbı duruyo hadi bakalım simdi turbanlı kızlarımız universite okudular ogrenımlerını gorduler ee kamusal alana gecıcekler olmaz ole sey kamusal alanda da sıkıntı var dıyerek orada yapılacak duzenlemelerle turban tum ulkeye sokulacaktır bu kadar dar dusunen bı mhp bu ulkenın mıllıyetcısı olamaz yazık gercekten....[/QUOTE

Efendı yazık bu mılletın halıne turbanlı kızlar ne yapıyor sana kardeşim butun dunyada ınsanlar ıstedıgı gıbı gıyınıyorda turkıyede neden gıyınemıyor en basıtınden alalım almanyada boyle bır problem yok amerıkada da yok ve bır cok olkede boyle bır problwm yok lutfen ama lutfen turbanlı kızlarımıza laf atmıyalım ısteyen herkez dınını ozgorce yasamalı bence şimdıden hayırlı forumlar

Sağlığa zararlı giyim tarzı..

Bir de seçkin olduğu kadar dürüst de olan gazetecilerimizden Mine G. Kırıkkanat 'ın, 27 Nisan 2005 günlü Radikal'de yayımladığı Tesettür ve Pranga adlı yazısında, buyrunuz, bir kadın hekim okurunun mektubundan aldığı şu satırlar: "Muayeneye gelen tesettürlü kızlarımız ve kadınlarımız soyununca, dayanılmaz bir ter kokusu yayılır. Memelerinin altı kırmızı ve kokulu bir sıvı ile kaplıdır. Din uğruna eliniz ıslanır, mideniz bulanır. Türbanları yumurta gibi sert olsun ve dik dursun diye, eski röntgen filmlerini kesip, iki kat eşarbın altına koyuyor bazıları. Başlarını açtıklarında, baş derileri, havasızlıktan suları akan, cılk yaradır. Ve bizden, yani hekimlerden, tam da bu yaralar için tedavi isterler. Dünyada bu kadar iğrenç bir manzara ile karşılaşmamışsınızdır Mine Hanım. D vitamini eksikliğinden geçtim, fındık kadar beyni olan erkek zihniyetinin marifeti bu işte. Yeryüzünde kadınlarına bunu reva görürken, öbür dünyada açık saçık hurilerin hayali ile yaşamak yetiyor o zihniyete!.."

Gözlerinizin önüne getirebiliyor musunuz okurlar?

Türbanı, bir insan hakkı diye tutturanların, asıl binlerce kızın ve kadının sağlığının yok yere çiğnenmesine bakıp, bu mektuptan etkilenmemeleri mümkün mü?

Türbanı, bir insan hakkı diye tutturanlar, asıl binlerce kadının sağlığını yok yere çiğniyorlar.

yazık oldu bunca senelerın emegı ıkı partının sayesınde ucucak gıbı duruyo hadi bakalım simdi turbanlı kızlarımız universite okudular ogrenımlerını gorduler ee kamusal alana gecıcekler olmaz ole sey kamusal alanda da sıkıntı var dıyerek orada yapılacak duzenlemelerle turban tum ulkeye sokulacaktır bu kadar dar dusunen bı mhp bu ulkenın mıllıyetcısı olamaz yazık gercekten....[/QUOTE

Efendı yazık bu mılletın halıne turbanlı kızlar ne yapıyor sana kardeşim butun dunyada ınsanlar ıstedıgı gıbı gıyınıyorda turkıyede neden gıyınemıyor en basıtınden alalım almanyada boyle bır problem yok amerıkada da yok ve bır cok olkede boyle bır problwm yok lutfen ama lutfen turbanlı kızlarımıza laf atmıyalım ısteyen herkez dınını ozgorce yasamalı bence şimdıden hayırlı forumlar
Almanyada amerikada şeriat düzeninin halihazırdaki yönetimin yerine gelmesi gibi bir tehlike yok,programlarda duymuşsundur almanyada gamalı haçlı kostümle gezemezsin faşizm tehlikesi yüzünden,sonuçta onu giymeyi istemek de özgürlük ama kısıtlanmış ki türkiyede üstüne üstlük türban yasak değil zaten sadece kamusal alanda yasak.

Türbanı, bir insan hakkı diye tutturanların, asıl binlerce kızın ve kadının sağlığının yok yere çiğnenmesine bakıp, bu mektuptan etkilenmemeleri mümkün mü?

Türbanı, bir insan hakkı diye tutturanlar, asıl binlerce kadının sağlığını yok yere çiğniyorlar.

öbür türlüde üşütüyorlar o nasıl olacak şimdi.

Bir de seçkin olduğu kadar dürüst de olan gazetecilerimizden Mine G. Kırıkkanat 'ın, 27 Nisan 2005 günlü Radikal'de yayımladığı Tesettür ve Pranga adlı yazısında, buyrunuz, bir kadın hekim okurunun mektubundan aldığı şu satırlar: "Muayeneye gelen tesettürlü kızlarımız ve kadınlarımız soyununca, dayanılmaz bir ter kokusu yayılır. Memelerinin altı kırmızı ve kokulu bir sıvı ile kaplıdır. Din uğruna eliniz ıslanır, mideniz bulanır. Türbanları yumurta gibi sert olsun ve dik dursun diye, eski röntgen filmlerini kesip, iki kat eşarbın altına koyuyor bazıları. Başlarını açtıklarında, baş derileri, havasızlıktan suları akan, cılk yaradır. Ve bizden, yani hekimlerden, tam da bu yaralar için tedavi isterler. Dünyada bu kadar iğrenç bir manzara ile karşılaşmamışsınızdır Mine Hanım. D vitamini eksikliğinden geçtim, fındık kadar beyni olan erkek zihniyetinin marifeti bu işte. Yeryüzünde kadınlarına bunu reva görürken, öbür dünyada açık saçık hurilerin hayali ile yaşamak yetiyor o zihniyete!.."

Gözlerinizin önüne getirebiliyor musunuz okurlar?

BENCE YALAN ATMIŞ... Hayatımda ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Resmen saçmalamış.

Din düşmanlığnın yeni bir boyutu...

Gülüyorum ağlanacak halimize....

evet arkadaşlar nereye el atsam ya turbanla mücadele edenler çıkıyor yada dine laf atanlar!
kıyamet alametleri burnumuzn dibinde de farkında değiliz!
yok anlam veremediğim başını örtünce anam,bacım ya da kardeşim bu vatana şeriat mi geliyo?hayır gariptir hepsi de evden çıkmıyo!böle bi faaliyet de sürdürmüyo!!!!!!!!!!!!
yok anlam veremediğim arkadaşlar onlar başını kapayınca niye zorunuza gidiyo!??
ya hiç biri laf ediyomu size adidas,nike,lcw,sarar vesair markalar giyince paranızı ecnebi hesaplarına gönderince bi laf ediyolar mı?
(istisnalar olabilir giymiyo olabilir hemen parlamasın)
etmiolar dimi!
kaldı ki bu başını kapatanlar kurtuluş savaşında da savaşanlar değil miydi hani şuan üstünde yaşadığımız vatan için!
atatürk bu sizin küçümsediğiniz başı kapalılara, gidin savaşmayın yardım etmeyin mi dedi!yoksa siz şeriatı mı getiriyorsunuz dedi!ne dersiniz hangisini demiş olabilir!bileniniz var mı?
evet osmanlı osmanlıydı ne zaman ki kuranı bıraktı islamdan yozlaştı o zaman kurtuluş savaşına ihtiyaç oldu!
bitek chp ya da mhp zihniyetinde olanlar değil yada akp adına ne derseniz deyin!
bütün herkes savaştı!bu vatan sadece birimizin değil!hepimizin kardeşler!

biri 1.5 metre bez parçası demiş yukarda okudum diyen alınır zaten setrul-avret var namazın şartında.kılıyorsa bilir kardeşim.namazın şartıdır!içinden!namaz dinin direğidir!eee daha ne desem nasıl desem bilmem ki!! yoksa allah emretmemiş mi diyorsun!??istersen müslümanlık konusunu bi daha düşün!
efet biz beş söyleriz on söyleriz!
elbet bizi görende bişey söyler!!!
ne dielim kalın sağlıcakla başka söze gerek yok!

Kimsenin kimsenin inancına bi şey dediği yok konuyu çarpıtmayın. İsteyen isteğini de giyebilmeli haklısınız ama kimsenin inanç,giyim üzerinden bu ülkeyi geriye götürmeye hakkı yok. Herkes adam gibi olursa sorun çıkmayacaktır. Sonra buraya gelipte din ulemalığı yapmayın herkes neyin ne oldugunu biliyor...

Kimsenin kimsenin inancına bi şey dediği yok konuyu çarpıtmayın. İsteyen isteğini de giyebilmeli haklısınız ama kimsenin inanç,giyim üzerinden bu ülkeyi geriye götürmeye hakkı yok. Herkes adam gibi olursa sorun çıkmayacaktır. Sonra buraya gelipte din ulemalığı yapmayın herkes neyin ne oldugunu biliyor...

inançla vede giyimli bu ülke geriye gidiyorsa demek ki kılık kıyafetin ilericilikle alakası var!
yanlış mı anladım yoksa!yanlışsa düzelt beni!ben ilericiliği kafanın içindekilerle biliyorum!
okuduğum fakültede de başı kapalı kızlar var
(her ne kadar okulda takmayı isteselerde birileri giyinme özgürlüğüne mani oluyor)
ve yüksek ortalamaya sahipler sence ne kadar önemli?
din konusunda eğitmek bana düşmez!hoca değilim hacı değilim!
ama inancıma laf edilirse o ki allahın emrettiği şey hakkında 1,5 bez parçası denirse ben orada gerekli izahı yaparım!
nasıl ki peyganbere laf gelince nasıl ki atatürke laf gelirse ben orada karşı dururum!ki atatürke çekilen o saçma sapan video da da ana avrat nese işte!elime verseler bi kaşık suda boğardım!
ve nasıl ki incilin bozulmasına rağmen tevratın bozulmasına rağmen onlar savunuyorsa ben de burda çok ama bi okadar daha çok haklıyım burda sana da rest çekerim!başörtüsüne sadece 1.5 bez olarak görebilirsin insanlıkta,dinde zorlama yok ama bunu böyle görmen burda söyleme yetkisi vermez!
burda bunu söylersen takanları rencide edersin!
ne kadar insanlığa sığar bi daha müzakere et yada edilsin!sana da söylüyormuşum gibi olmasın!
bunu burda söyleyen kardeşimi uyarmaktı amacım!iyi yada kötü bişeyler yazmış!haklı haksız tartışılır ama bize yakışan iki düşün bi söyle olmalı!haklı bile olsa düşüncesinde dediğim gibi rencide etmeye kimin hakkı var!
nese kardeşim ne demek istediğimi anlatabilmişimdir inş!benim yada benim gibi düşünenlerin amacı kimseyi rencide etmek değil!doğru olanı göstermek!
yoksa allahın haberi var olandan bitenden.çok şükür bunun farkındayız!yanlış yapmayı istemeyiz!
belki ağır gelmiş olabilir o yazım ama 1.5 metre işi moralimi bozdu ondandır!
oturacaz tartışacaz öle pişecez!
yoksa hakaretten başka bi yere varamayız!
hadi kalın sağlıcakla!

Lutfen kucuk yazı karekterlırı kullanınız,duzeltılmıstır..Rahatsız oldugunuz kısımlarda duzeltılecektır

inançla vede giyimli bu ülke geriye gidiyorsa demek ki kılık kıyafetin ilericilikle alakası var!
yanlış mı anladım yoksa!yanlışsa düzelt beni!ben ilericiliği kafanın içindekilerle biliyorum!
okuduğum fakültede de başı kapalı kızlar var
(her ne kadar okulda takmayı isteselerde birileri giyinme özgürlüğüne mani oluyor)
ve yüksek ortalamaya sahipler sence ne kadar önemli?
din konusunda eğitmek bana düşmez!hoca değilim hacı değilim!
ama inancıma laf edilirse o ki allahın emrettiği şey hakkında 1,5 bez parçası denirse ben orada gerekli izahı yaparım!
nasıl ki peyganbere laf gelince nasıl ki atatürke laf gelirse ben orada karşı dururum!ki atatürke çekilen o saçma sapan video da da ana avrat nese işte!elime verseler bi kaşık suda boğardım!ve nasıl ki incilin bozulmasına rağmen tevratın bozulmasına rağmen onlar savunuyorsa ben de burda çok ama bi okadar daha çok haklıyım burda sana da rest çekerim!başörtüsüne sadece 1.5 bez olarak görebilirsin insanlıkta,dinde zorlama yok ama bunu böyle görmen burda söyleme yetkisi vermez!
burda bunu söylersen takanları rencide edersin!
ne kadar insanlığa sığar bi daha müzakere et yada edilsin!sana da söylüyormuşum gibi olmasın!
bunu burda söyleyen kardeşimi uyarmaktı amacım!iyi yada kötü bişeyler yazmış!haklı haksız tartışılır ama bize yakışan iki düşün bi söyle olmalı!haklı bile olsa düşüncesinde dediğim gibi rencide etmeye kimin hakkı var!
nese kardeşim ne demek istediğimi anlatabilmişimdir inş!benim yada benim gibi düşünenlerin amacı kimseyi rencide etmek değil!doğru olanı göstermek!
yoksa allahın haberi var olandan bitenden.çok şükür bunun farkındayız!yanlış yapmayı istemeyiz!
belki ağır gelmiş olabilir o yazım ama 1.5 metre işi moralimi bozdu ondandır!
oturacaz tartışacaz öle pişecez!
yoksa hakaretten başka bi yere varamayız!
hadi kalın sağlıcakla!

Büyük ve renkli yazmana gerek yoktu. Neyse renk seçimi özgürlüğü,karışmak olmaz.

Giyim,inanç geriye götürür demedim iletiye bir daha bak istersen, onları kullanarak,arkasına sığınarak geriye götürmeye çalışıyorlar dedim. Bunu yapanların inanç özgürlüğü için yaptıklarını da sanmıyorsundur heralde di mi ? Sen iyi niyetli olabilirsin ama insanların inancını siyasete sokanlar bana göre öyle değil.

nasıl ki peyganbere laf gelince nasıl ki atatürke laf gelirse ben orada karşı dururum!ki atatürke çekilen o saçma sapan video da da ana avrat nese işte!elime verseler bi kaşık suda boğardım!

Bir anda Hz. Peygamber'den Gazi'ye atlamışsın nedendir anlayamadım.Açıklarsan sevinirim.

Tabi ki tartışıcaz, tartışmadan ilerleyemeyiz.

Senin de dediğin gibi kalalım sağlıcakla.

Eh olması gereken sonunda oluyor.

Büyük ve renkli yazmana gerek yoktu. Neyse renk seçimi özgürlüğü,karışmak olmaz.

Giyim,inanç geriye götürür demedim iletiye bir daha bak istersen, onları kullanarak,arkasına sığınarak geriye götürmeye çalışıyorlar dedim. Bunu yapanların inanç özgürlüğü için yaptıklarını da sanmıyorsundur heralde di mi ? Sen iyi niyetli olabilirsin ama insanların inancını siyasete sokanlar bana göre öyle değil.

Bir anda Hz. Peygamber'den Gazi'ye atlamışsın nedendir anlayamadım.Açıklarsan sevinirim.

Tabi ki tartışıcaz, tartışmadan ilerleyemeyiz.

Senin de dediğin gibi kalalım sağlıcakla.

efet hoşuma gittiği için öle yazdım ama yazmam değil!
giyim ve kuşam geriye götürmez onun arkasına sığınılarak nasıl geriye gidilir gerçekten anlamadım?
izah edersen sevinirim!
inanç özgürlüğü için yapılmıyo olabilir.ortada bu millete verilmiş bir söz var!bu sözü ile oy toplamışlar!bence sözlerinin arkasında durmalılar!
%99 unun müslüman olarak nitelendirildiği bir ülkedeyiz!ve referanduma gidilse başörtüsü konusunda eminim %70 i evet diyecektir!
dediğim gibi nasıl geriye götürülürkardeşim!yapılan iş zorlama değil sadece hak tanımak!kısıtlama yapılmıyo o başını kapatan kardeşlerimize de okuma hakkı tanınıyo!
efet peygamberden atatürke niye geçtiğimi sormuşsun anlam verememişsin!
onu ad söyleyeyim!atamız ve dinimiz bende bir bütün!ikiside liderlik vasfı var!ikisini de seviyorum!
laiklik diyenler laiklik derken dini konulara laf atıyorlar daha önceki yazımda var nedeni!
ikisinin bir bütün olunabileceğini sölemek istedim!bu demek değil ki sakına din işini devlete karıştırmaya çalışıyor denmesin!sadece başı kapalı kardeşlerimizin de önünün üniversitelerde açılmasını istiyorum!
ben onları üniversitemde görmekten rahatsız olacağımı sanmıyorum!
şimdi başını açıp geliyorlar!şimdi bişey yapmıyorlar yazak kalkınca mı yapacaklar!
bu top değil tüfek değil!
hatta başını kapamadığı için kıbrısa giden arkadaşlarım bile var!sırf türkiye de yasak var die!ne gerek var ki!
saygılarımla!
kalın sağlıcakla!

Geri