Mhp-Dtp Kuliste Can Ciğer

AntidepresaN

New member
Reaction score
0
Mhp-Dtp Kuliste Can Ciğer

k-224403-sdfsdcxbfas.jpg

MHP'li milletvekilleri, DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan'ı Erciyes dağına, Kaplan ise MHP'lileri Şırnak'taki Kato dağındaki koyun kırkma festivaline davet etti.

MHP ile DTP arasında Meclis'te yemin töreninde başlayan, PKK eylemleriyle gölgelenen, son 23 Nisan törenlerinde MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin DTP'lilere dönük jestleriyle yeniden yeşeren diyalogun örnekleri artmaya başladı. MHP'li milletvekilleri, DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan'ı Erciyes dağına, Kaplan ise MHP'lileri Şırnak'taki Kato dağındaki koyun kırkma festivaline davet etti.

İmralı da görmüş, kaygım yok

Kapalı alanda sigara yasağı nedeniyle bahçede sigara molası veren Kaplan'ı bir grup MHP'li milletvekili masalarına davet etti. Kaplan'ın sigarasını yakan MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı aslen Malatyalı olduğunu belirterek, "Eşim Vanlı, 18 yıldır Tekirdağ'da yaşıyorum ve oradan milletvekili oldum. Sizin hanım da Tekirdağlı. Bize yakınsınız. Seni kazanalım. Yani hemşeriyiz. Senin için MHP'de açık kapı bırakıyoruz. Kırklareli kontenjanına koyacağız. Bize gel" dedi. Bu sözlere tebessümle yanıt veren Kaplan, "Bizim elimiz 2 yapmaya alışmış. 3 yapmayı beceremeyiz" diye konuştu. Nalcı, "Olsun, olsun biz sana kurt yapmayı öğretiriz" deyince, milletvekillerinden kahkahalar yükseldi. Karşılıklı sohbet şöyle devam etti:

- Kaplan: Sayın Bahçeli ile Meclis'te sıcak diyaloğumuz oldu. Görüntü gazetelere de yansıdı. Hatta İmralı da görmüş. O nedenle hiç kaygım yok.

- Nalcı: Biz Seni Tekirdağ'a davet ediyoruz. Gelin misafirimiz olun. Ocağa gideriz. Ocak diyorsam çay ocağı değil ülkü ocağına.

Dağlara çıkmayı başarırsak sorun çözülür

Nalcı'nın Türkleşen Kürtlerle ilgili fıkrasına kahkahalara gülen Kaplan, MHP'li milletvekillerini Şırnak'ın Kato Dağı'nda her yıl düzenlenen koyun kırkma festivaline davet etti. MHP'li milletvekilleri ise, "Önce Erciyes dağına gelin" diye teklifte bulundu. Bunun üzerine Kaplan, "Siz Kato'ya biz de Erciyes'teki festivallere katılırsak bu sorun da çözülmüş olur" diye konuştu.

Kurt mu kolay zafer işareti mi?

Eski Bayındırlık Bakanı Abdülkadir Akcan'ın da bulunduğu sohbette, Kaplan'a nasıl bozkurt işareti yapılacağı da öğretildi. Kaplan, işareti yapmakta zorlanınca, "Ne yapalım ömrümüz zafer işareti yapmakla geçmiş. Buna alışmak kolay değil" dedi. Bu sırada bazı MHP'liler zafer işareti yapınca Kaplan, "Sakın sizinkiler görmesin" diyerek güldü.

Kaynak

Daha 5-6 ay öncesine kadar urgan atıyorlardı adamlar... :D Şimdi kanki oldular...

o milli ülküyü o büyük mücadeleyi bu bölücülerle bu hainlerle bu bebek katilleriyle kirletiyor ya MHP artık eskisi gibi inancım kalmadı MHP nin o milli duygularına
lütfen miliyetçiliğe laf atmıyorum bilakis bende milliyetçiyim ama mhp nin bu davranışı hiç hoş diil yanlış anlaşılmasın onlar 30 bin küsür vatan evladımızın katiline sayın deyen ermeni ve yahudi uşakları

Bu davranışlar emin olun tabanında hiç hoşuna gitmiyor.Ama şunuda unutmayın kürtçe yayına destek verenle kuliste sohbet eden bir tutulmaz :goz:

Kürtçe yayına destek verenler ulus devlete kurşun sıkmıştır.Şuan ki Mhp nin yaptığıda milliyetciliği sömürmektir.Erzurumda urgan atarsın mecliste imralıdakide gördü diyene laf söyleyemezsin bumudur yani?Türkiye nin en büyük sorunlarından biride kavramların işine geldiği gibi kullanılması ve sömürülmesidir.Akp nin dinciliği ile şuanki Mhp nin milliyetciliği arasında hiç bir fark yoktur.

Kürtçe yayına destek verenler ulus devlete kurşun sıkmıştır.Şuan ki Mhp nin yaptığıda milliyetciliği sömürmektir.Erzurumda urgan atarsın mecliste imralıdakide gördü diyene laf söyleyemezsin bumudur yani?Türkiye nin en büyük sorunlarından biride kavramların işine geldiği gibi kullanılması ve sömürülmesidir.Akp nin dinciliği ile şuanki Mhp nin milliyetciliği arasında hiç bir fark yoktur.

Milli devlete 2.hükümetten sonra zaten ''devamlı'' olarak kurşun sıkılmıştır.
Bahçeli'yi sevmem ve bu yapılanlarda hiç hoşuma gitmez emin olun sizin kadar bende sövüyorum burda.O kadar şehit anasının hesabını veremez bunlar :goz:
Biz adamın adamı değil davanın adamıyız.

Ne yapsın adam mecliste çekip kafasına mı sıksın... bu olaylara bu şekilde bakmanız cok acı bence ..Bunlar siyasettir arkadaşlar yapmayın .Belden aşağı vuruyosunuz .Selam vermese yanına gelen adama, faşiste bak diyenler var ya.Elini uzatan adamın elini sıkmamak töremizde yoktur.Sana gelip selam veren adamın selamını almamak bırak töreyi bi kenara dinimizce haramdır.Senelerce kavga ettirdiler birbirimizle ne oldu biz yerimizde saydık .Attılar bi kürt oyununu bak hala bunlarla uğrasıyoruz artık...Selam verdi bak sen şuna bırakın bunları .. Ayrıca Bozkurt28 adamın adamı olmaz davanın basına geçen adam dava için vardır ,onu seçen bu dava ya senenlerce gönül vermiş adamlardır.Seçilenlerde kim olursa olsun davaya hizmet için ordalardır .Bu süreçte herkes bişeyler sallıo zaten ,önemli olanda her koşulda biribirini tutabilmektir !

Partinin adında milliyetçilik varsa, parti Türk Milliyetçiliğini savunuyorsa pkk nın meclisteki uzantılarına selam vermek değil yüzüne dahi bakmamalıdır.Önce urgan atıp sonra da mecliste ''imralı da görmüş'' diyene cevap veremiyorsan milliyetçiliği kullanma.

:) bende kaplana kızmaya başladım böyle denyolarla nasıl muhattap oluyor diye :) biz zafer işareti yapmaya alışmışken kurt işareti yapmak mı :) ölsekte yapmayacağımız tek şey :)
,
kaplan abi gözün seveyim öyle çakallarla muhattap olma bir daha bizi üzme :p

Partinin adında milliyetçilik varsa, parti Türk Milliyetçiliğini savunuyorsa pkknin meclisteki uzantılarına selam vermek değil yüzüne dahi bakmamalıdır.Önce urgan atıp sonra da mecliste ''imralı da görmüş'' diyene cevap veremiyorsan milliyetçiliği kullanma.

Yaf zaten huyları genelde böyle bunların bide barzaniye kızıyolar dönek diye.Asıl bunlar dönek.

Bide rafik unutmadan bahçeliye kızma o sosyal biridir ülkücülere oranla beterin beteri vardır.Barışdan yana bir demokrattır bahçeli.Ülkücüler gibi değildir. :D:D

1. rafik sözlerinden ne boq biri oldugun belli abi abin denen yaltakçı ya bi yahudibi ya bi ermenini tohumudur eğer senki nüfus cüzdanında tc yazısını taşıyosun bu türk milletinin evldısındır ki bu sözleri sölüyosanda bilki sen oturmasanda ssenden biri muhakk yahudi kucağına oturmuştur

kürt türk kardestir bnce bu yaptıkları kucuk ama onemli adımlar

arkadaşlar Alparslan türkeş in ölmeden önce yazdığı bir mektupta Devlet Bahçeli için ajan dediğini unuttunuzmu ben bu herif mhp lideri olduğu günden beri nefret ediyorum

pasa bana burda kalkıpta kulaktan duyduklarınla artist artist konuşma. tc yazıyor diye türküm demeni ise kesinlikle kabullenmiyorum. öyle bir ülke ki verdiği nufüs cüzdanında islam dışında ki dine xxx yazıyor :) kim türklüğü kabul ediyorsa o türktür ben değilim.!

Türklüğü kabul etmeyenler lütfen başka topraklara

zaten kendi toprağımdayım.!

SENİN TOPRAĞIN MI VAR LAN ÇAKAL. ADAM GİBİ KONUŞ, ÇIKTA BUNU DIŞARDA SÖYLESENE, BURASI KANCIKÇA SÖYLENECEK UYGUN YER DEĞİL Mİ? O TOPRAĞA GÖMERİM SENİ, ÜSTÜNE BOZKURT HEYKELİYLE TÜRK BAYRAĞI DİKERİM. BAYRAĞIN KAZIĞINI SEN DÜŞÜN!

laleye valla billa ben ne kastettiğimi biliyorum açığımı yakalamaya mı çalışıyorsun. Türkiye tek sen değil lan çakal. baban tek mi kurtardı denyo? Burda bana kalkıp yamuk yumuk konuşma ağzına sokarım o direği.! diğer deliğine güveniyorsan orayada sokarım.!

doğduğum yer toprağımdır kralıda çıtını çıkaramaz.!

Bozkurtluk boş iş devleti savunuorz ayagına yatmak yani milleyetciyim die geçinmek boş iş bakıorumda hep kişilerin arkasına takılıp gidiosunuz madem türküz bu vatanın evaldıyız su dini her yere sokmayın!!! Önce insanlıga deger werin ki sizinde ne kadar insan oldugunuzu görelm!!! Milliyetçilik=Boş gezenin boş kalfası(ütopya) Aydın insanlardan nedn ülkücü cıkmıo ansnı satiim:D

Geri