Mhp-Dtp Kuliste Can Ciğer

yok anlatamazsın bunlara çünkü bunlar başlı başına aydın kesilmiş başımıza.!

laleye valla billa ben ne kastettiğimi biliyorum açığımı yakalamaya mı çalışıyorsun. Türkiye tek sen değil lan çakal. baban tek mi kurtardı denyo? Burda bana kalkıp yamuk yumuk konuşma ağzına sokarım o direği.! diğer deliğine güveniyorsan orayada sokarım.!

doğduğum yer toprağımdır kralıda çıtını çıkaramaz.!

nerdesin sen görüşelim bi ara yüzyüze daha erkekçe olur! kim kime ne sokuyor bakalım

pasa bana burda kalkıpta kulaktan duyduklarınla artist artist konuşma. tc yazıyor diye türküm demeni ise kesinlikle kabullenmiyorum. öyle bir ülke ki verdiği nufüs cüzdanında islam dışında ki dine xxx yazıyor :) kim türklüğü kabul ediyorsa o türktür ben değilim.!

"Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. ”

Madde 66.

Fazla soze gerek yok...

kocareis gerekli bilgiler özelimden şahsına ulaştırılmıştır. daim beklerim.! sözünün arkasında durupta gelecek misin gelmeyecek misin göreceğiz :)

kocareis gerekli bilgiler özelimden şahsına ulaştırılmıştır. daim beklerim.! sözünün arkasında durupta gelecek misin gelmeyecek misin göreceğiz :)

Eğerki ülkü ocaklarına kayıt olursam ülkücülerin uydurma sentezleri için değil senin gibi nankörler için olur.....kesin şeyh sait köpeğiyle akrabalığın vardır....

Sen kimsin ki o adama köpek diyorsun ? kalkıp bana burda dünün çakallığını yapma. Olmayanın da a.q. zaten sizin gibi sağa sola saldırtmak için çakal arıyorlar.!

Sen kimsin ki o adama köpek diyorsun ? kalkıp bana burda dünün çakallığını yapma. Olmayanın da a.q. zaten sizin gibi sağa sola saldırtmak için çakal arıyorlar.!

Milletim için çakal olurum bundanda gurur duyarım ...

şeyh saite neden köpek diyemezmişim anlaşılan fetullaaının piciiisin

su ısınıyor merak etme sabunlarımız kürtçe marka olacakk....

Hayda.! ulan it.! sen kimsin ki bu şahıslara dil uzatıyorsun ne bok oldun ki ?
Diğer sohbetimi hatırlatır ve islamiyetle bağlantım olmadığımı belirtirim.!
Anlaşılan o ki sana ayar verilmiş bu şahıslar tarafından yoksa bir insanda bu kuyruk acısı neden olsun ki :)
Şeyh Said ile Said Kurdi'yi karıştıran bir beyinle siyaset mi yapacaksın ey kitaptan mahrum kalmış embesil.! Git iki satı oku sonra otur bu makinanın başına.!

Yeri geldimi ülkücü böyle şöyle sonra yok gurur murur.! Biraz bağlı olun düşüncelerinize ortamına göre şekillenmesin.
- ki ondandır ki bu taraflara geldiniz mi kardeş oluyoruzda. bilgisayar başında düşman.! ne garip bir insanlıktır bu.!

sen ki zaten o zihniyete sahipsin.. anamda yok bacımda yok rahat ol.. ben senin gibi el bebek gül bebek büyümedim güzelim :) son mesajin olmasın dök içini. ve ailemi öldürenlere de küfret bakayım yer mi?

rafık mısın nesin..son postlarını at sabaha burda olmıcaksınız cunku...arkadaslar sizde sakın olun...kendini bilmez biri icin sinirlenip post atmaya gerek yok...bırakın ne hali varsa gorsun..

Kimse kanki olmadı orası meclis resmi bir yer ve karşında ki düşmanın olsa da sana el uzatınca o eli sıkmak Türklüğün şerefinde namusunda vardır.

Kimse kanki olmadı orası meclis resmi bir yer ve karşında ki düşmanın olsa da sana el uzatınca o eli sıkmak Türklüğün şerefinde namusunda vardır.

Evet meclis açıldığından beri dtp ve mhp hep gülücklerle , el sıkışarak kanki değil Dost oldular .
Akp bile yeri geldiği zaman biz dtp ile konuşmayız gibi açıklamalar yaparken sözde Türk Milliyeçisi, kürt faşisti bir partinin milletvekiliyle sakalaşıp Körebe oynuyor .
Değil mi ?
Başka ne denebilirki .
Utanmadan birde sizin partiden çık bizim partiye gel diyorlar .
Onun yanıtıda daha vahim , Bizim elimiz 2 parmağımızı kaldırmaya alışmış - 3 yapmaz .
:goz:

Daha ne olsun .
Mhp milliyetçiyim ayapına Türk milliyetçiliğini zedeliyor başkada birşey yaptıklarını görmedim .
Tabi akp'ye Anayasa'da hile , hurda yaparken destek çıkmalarını saymazsa
k .

:) bende kaplana kızmaya başladım böyle denyolarla nasıl muhattap oluyor diye :)[ biz zafer işareti yapmaya alışmışken kurt işareti yapmak mı :) ölsekte yapmayacağımız tek şey :)
,
kaplan abi gözün seveyim öyle çakallarla muhattap olma bir daha bizi üzme :p

zafer işaretini PKKLI o..... cocukları yapmaya alıştı?her gün şehit werdiimizde onlar zafer işareti yapıoLAR!!!!!!

ulan yanlışlıkla rafik midr nedir ona teşekür bastık parmağım kırılısıyca neyseki banlanmış it herif şehit kanıyla sulanmış bi toprakta o şehitlerin torunlarına meydan okuyo daha doğrusu buna izin veriyolar ya bu hükümette ne diyeyim
kürtde türkde kardeştir de gel sen bide böle soysuzlara anlat

Yaşasın halkların kardeşliği turk kurt dıye ayıranlar kalleştir asıl muhım olan bu canım vatanda özgür ve kardeşce yasamaktır.. Silahla çözüm olmaz..

Yaşasın halkların kardeşliği turk kurt dıye ayıranlar kalleştir asıl muhım olan bu canım vatanda özgür ve kardeşce yasamaktır.. Silahla çözüm olmaz..

Çok doğru söylemiş arkadaşım.

Yaşasın halkların kardeşliği.

Yaşasın nazlı nazlı dalgalanan bayrağımız.:victory:victory

Ben şunu anlayamıyorum: dtp ülkeyi bölmek için elinde gelen bütün çabayı gösterirken mhp nin muhalefeti chp ninkinden daha az çıkıyor. ben oyumu mhp ye verdim ama birdaha ki seçimlerde yine bu partiye vereceğimden fazla emin değilim.MHP, dtp'yle bırak sohbet etmeleri yüzlerine bile bakmamaları lazım.

Yaşasın nazlı nazlı dalgalanan bayrağımız.

Dikkat et o kürt bayrağının direği bi yerine girip bayrak yerine seni göndere çekmesin

Geri