MHP nin yanlışları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bır kere neredeyse tek basına geldı sayılır turkıyenın 2 numaralı partısı oldu ama ecevıtın kuklası oldu vee bunun bedelını odedı odemeyede devam edecek kendı gorusum odurkı mhp gene barajı gecemeyecek umuyorumda gecemez

bır kere neredeyse tek basına geldı sayılır turkıyenın 2 numaralı partısı oldu ama ecevıtın kuklası oldu vee bunun bedelını odedı odemeyede devam edecek kendı gorusum odurkı mhp gene barajı gecemeyecek umuyorumda gecemez

5. Ülkücü hareketin kuruluş amacı Türklerin birliği ülküsü iken avrupa birliğinin altına imza atmak ve onurlu üyelikten bahsetmek ayrıca tahkim ve ikiz yasaları onaylayıp teslimiyçi bir zihniyete ortak olan mhp şimdi çıkıp aynı politikaları izleyen akp yi eleştirmektedir.

tarih: 12 ağustos 1999
İlk tur oylaması yapılan tahkimle ilgili anayasa değişikliği önerisi, Meclis'te büyük bir uzlaşmayı gözler önüne serdi. İktidar partileri DSP, MHP ve ANAP'ın yanısıra, FP ve DYP de tahkime destek verdi. Türk oğlu düşmanını tanı.

Alparslan TÜRKEŞ'in dediği gibi ülkü ocakları Üniverste gençliğini hedef alan kominzm belası için kurulmuştur.Bunu başbuğumuzun ağzından youtube.com dan izleyebilirsin..

10.Bununlada kalınmamış sözde milliyetçi mhp nin genel başkan yardımcısı " nevruz kutlamasını birlikte yapmak için hadepe teklif götürdük" deme cüretini bile göstermiştir, bu başkan kim diye sorarsanız mehmet şandır.

Zararın neresinden dönersen kârdır. MHP sizin düşündüğünüz gibi herkese karşı hareket almaz Uygun bir dille her şey yapılabilirki MHP de tahminimce bunu uygulamıştır.

6.Dinimizin açık bir emrini yerine getiren milletvekilimizin, başını açtırıp kürsüye çıkmasına seyirci kalındığı gibi dsp li vekillerin başörtüsüne tüm kinini kustuğu an mhp li vekiller zulme karşı suskun kalmışlar yıllardır verilen mücadeye ihanet etmişlerdir.tarih:2 Mayıs 1999

Bu ülkede hepimiz müslümanız TÜRKlük duygusu ve İSLAMİYETten yoksun bir milliyetçilik anlayışı düşünülemez.. Türban meselesine gelince annemiz türbanlı komşumuz türbanlı falanca bakkalın karısı türbanlı çok sevdiğimiz öğretmenlerimizin eşleri türbanlı nedir bu nefret ?

7.Bu hareketin şerefli evlatlarına eli kanlı katiller diyen rahşan ecevite, ülkücü camiadan özür dilemesi istenmiş, rahşan hanım özür dilemediği gibi mhp, dsp ile hükümet kurmuştur.

Ülkücü hareket kendisine yapılan hakaretlere, suçlamalara, zulme asla rıza göstermemişken. türk milletinin teveccüğünü kazanarak geldiği mecliste uğradığı hakareti bahçeli eliyle yiyip yutmuştur, afiyet olsun.

Eğer o koalisyon olmasa nolucaktı ? hükümet kurulamayacaktı ülkede kaos vs vs arkadaşım hiçbir TÜRK MİLLİYETÇİsi bunu istemez

Ve son olarak sölemek isterimki bunları eğer sen yazdıysan bir kitapeviyle fln anlaş kardeşim zira şu dönemler kurgu romanları revaçta

GeciT' Alıntı:
eyvaLLah abi geniş kapsamLı bakmakta fayda var ama
diğer arkadaşımın söyLediği gibi
sürekLi tarafLı ve Mhp aLeyhtarı açıLan konuLar
Bu geniş kapsamLı bakmak değiL
resmen ekarte etme çabasıdır..
KaLdı ki senLe Msn de yaptığımız her konuşmada
akp ye biLe Laf ettirmezdin müsLümanız hepimiz diye
tavanda birinin yaptıkLarı için tüm taban ve
kompLe bir dava eLeştiriLir oLmuşsa
kusura kaLmayın ama bence bu resmen iktidar hırsıdır..!
açıLan konuLar Syn DevLet BahçeLi
yani direkt hedef oLarak Mhp değiLde GeneL Başkanı hedef aLınırsa
o zaman derim ki tamam sofiLer hakLı
ama konuLar hep anti Mhp kokuyor be kurban

Particilik her daim karşı olduğum bir tavır, bütün İslami duyarlılığa sahip insanların tek yumruk olmasını şiddetle arzu edenlerdenim. Önemli olan partiler üstü bir tavır alabilmek. Tüm taban ve davanın eleştirilmesi söz konusu değildir bu çalışmadan böyle bir sonuç çıkaramayız, bende o tabanın mensubuyum konuyu açan arkadaşda.
Karalamak demek yalan dolan ifitirayla saldırmak demektir, eğer bu çalışmada yalan yoksa karalamaktan bahsedemeyiz. Ben mhp li kardeşlerimden hiç olmazsa şunu beklerdim; evet bu hatalar yapıldı ama tekerrür etmeyecek veya bunlar hata değildir izahı şudur gibi. Ancak görüyorumki sadece karalama yapmaktan bahsediliyor.
Herneyse ben bu tartışmaların içine girmek istemiyorum.

karaLama yapıLdı diye bir keLamımız oLmadı..
Başkanın yaptıkLarının hesabını gene kendisi vermeLidir
BizLer onun yerine çıkıp da öyLe değiL böyLeydi deme şansımız yok
YaptıkLarıyLa iLgiLi düşünceLeri gene kendisinde mevcuttur
açıkLama da sadece ondan geLebiLir

uçlar her zaman ülkemize zarar vermişrtir türkeşi ne kadar sevmiyosam ecevitide o kadar sevmiyorum ne sağcıyım ne sollcuyummm olmamda senlerce kendileri aynı sitede oran sitesinde komşuluk yapıp milletimizin birbirine girmesini sağlamışlar canlarımızı almışlar diğer tarafta ikisiylede hesabımız var mhp başlkanıylada dsp başkanıylada rahat uyuyolarmı merak ediyorumm ve bu nedenlede bu iki partiye oy yok benden

GeciT' Alıntı:
SuçLama karaLama edene kadar
SiLkinin ve tez eLden kendinize dönün

Yukardaki sözler zatınıza ait değerli kardeşim, Başkan kendisine oy verenlere, bu davaya gönül verenlere, yıllardır yapılan mücadelede emeği geçenlere kısacası tüm ülkücülere hesap vermek, açıklama yapmak zorundadır. Bizden ziyade ebedi alemde yakasına yapışacak beşbin şehide yapacağı açıklama dahada önem arzeder.
Başkan hiç bir açıklama yapmamıştır, yapmasına da gerek yoktur çünkü ne olursa olsun kendine itaat edecek bir taban bulacaktır.
İşte anlaşamadığımız nokta buradadır yanlış yapandan hesap sorulmadığı, sorulamadığı için bu dünya düzeni insanlığın aleyhine ilerlemektedir. Müslüman ise bir eline kuran-ı diğer eline sünneti alacak ve bunların ışığında herşeyi sorgulayacaktır sorgulamalıdır. Koca Hz. Ömeri (R.A) şeriattan saparsa kılıçlarıyla hizaya getirmek, doğru yola çevirmek ahlakına ve tavrına malik muhteşem sahabe kadrosunun aldığı tavır hepimize örnek teşkil etmelidir.

Arkadaşlarım Başbuğ Alparslan Türkeşin sözü vardır''Ülkücülük sadece MHP çatısında olur''
diye.boşverin provakasyonlara aldırmayalım.Allah Türkü Korusun ve Yüceltsin

tellek' Alıntı:
Bu kadar herzeyi yiyen parti hala akp yi suçlayıp oy istiyor, ne yüzle acaba? Güzel çalışma eyvallah.

Kardes senin o akp nin baskani varya 5 yildir iktidarda ne yapti koca bir hic. Simdi sunlari yapacagim diye bos vaatler savuruyor. Bre sen 5 yildir neden birsey yapmadin hersey senin elinde ama yok yapar mi sadece kendi isteklerini yapacak simdi secim zamaninda da sunu bunu cart curt.

Ben bir ülkücüyüm. Ama acikca söylemek gerekirse bizim basimiza Devlet Bahceli olmuyor. Bu parti bu sahisla yürümez. Daha dinamik bir baskan lazim bize

umarım mhp bu hatasından döner, dönene kadarda işçi partisine gitse oylar fena olmaz diye düşünüyorum çünki Doğu Perinçek te baya mantıklı konuştuğunu düşünüyorum ne kadar sol cuyum desede düşünceleri benim hoşuma gidiyo aynı bi milliyetçi gibi konuşuyo

Hacker-22' Alıntı:
umarım mhp bu hatasından döner, dönene kadarda işçi partisine gitse oylar fena olmaz diye düşünüyorum çünki Doğu Perinçek te baya mantıklı konuştuğunu düşünüyorum ne kadar sol cuyum desede düşünceleri benim hoşuma gidiyo aynı bi milliyetçi gibi konuşuyo

doğu perinçek kendisini ne kadar milliyetçi diye söylesede apo denen o katile gül verirken çekilen resmi herşeyi açıklıyor o adamın ne kadar kişiliksiz olduğunu araştırırsanız anlarsınız

Lan bizim yanlışlarımızı düzeltmek sizin gibi Türk milliyetçisi düşmanlarına mı kaldı.Sizin lideriniz davayı satıp Başbuğ umuzu arkasından vurarak en büyük yanlışı yaptı.Ayrıca sizin lideriniz fotoğrafları çıkmadı mı leyla zana ile beraber.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DaVaM' Alıntı:
Ben mhp li kardeşlerimden hiç olmazsa şunu beklerdim; evet bu hatalar yapıldı ama tekerrür etmeyecek veya bunlar hata değildir izahı şudur gibi.

Ben bu cümLene ithafen yazdım açıkLama mevzunu
yani demek istediğim Başkanın yaptıkLarının açıkLamasını
BizLer yapamayız
Ancak o açıkLama kendisinde mvcuttur
ısrarLa yanLış anLama gayretLeri son gaz devam ediyor
Başkan açıkLama yapar yapmaz biLemem
Hesap soruLmaLıdır konusu işin ayrı boyutu
Ben sadece tekrar söyLüyorum
O açıkLamanın bizLere düşmediğini beLirttim..
Hesabı soran eLbet aLır

Temel anlayışı Türk Milliyetçiliği olan bir partimizin, bugünkü Hamas'dan bir farkının kalmaması ne acı...

Mhp ne zaman bitmiştir. Halk evlerinden yetişen Devlet Bahçeli Ve Mehmet Gül partiye girdiklerinde bitmiştir. Töre bozulmuştur. Tuğrul Türkeş başa geçmemiştir.

mhp şöyle mhp böyle yazıp çizmişiniz bu kadar akıllıydınız da demireli mesut yılmazı özalı neden başa getirdiniz hep boşsunuz nerde yaşıyorsunuz siz bu vatanı kurtaracak tek yol ülkücü hareket ben ölsemde safım belli milliyetçilik sizinki şeye benziyor cehalete hani varya : bi adam köyden yeni gelmiş cahal yani,üç kağıtçı bi adamla karşılaşmış adam anlamış tabi bunun (saf) olduğunu bazılarınız gibi,demiş ben bunu kandırıp soyayım. Demiş adama ben çok büyük bi adamım hocayım her şeyi bilirim her dediğim olur.nasıl demiş saf.bak demiş şimdi şu geçen arabalara dur diyeceğim hepsi duracak.sonra dur demiş ve bütün arabalar durmuş. gördün mü demiş safa saf zaten hemen inanmış saf ya ne bilsin, hayran kalmış olanlara NE BİLSİN KIRMIZI IŞIĞI VE HİKMETİNİ.
ÖTÜKEN'DEN ANADOLU'YA YOLUMUZ İSTİKLAL YOLUDUR. DÖNEKLERİN, HİLECİLERİN ,
KALLEŞLERİN,ŞERFSİZLERİN YOLU DEĞİLDİR.

sana ulaşamıyorum!

FxmaN' Alıntı:
Temel anlayışı Türk Milliyetçiliği olan bir partimizin, bugünkü Hamas'dan bir farkının kalmaması ne acı...

selam bana bir mesaj atarsan istediğin linki yollayacağım... mesaj yazamıyorum anlarsın: ))

Ülkücü olan ve hala Mhp ye oy veren kalmadı bu Bahçeli Döneminde Güzel bi çalışma olmuş ellerinize sağlık

bilkentli' Alıntı:
selam bana bir mesaj atarsan istediğin linki yollayacağım... mesaj yazamıyorum anlarsın: ))

Aradığınız kişiye şu anda uLaşıLamıyor
MobiL teLefon kapaLı yada kapsama aLanı dışında..

BoŞ TartiŞmalar Memeleketİ Sİz Kurtarcaksini Zdİ Mİ Sİz Amerİkayi Begenmeyen Tayfa Gİdp Malboro Coca Cola İÇmeye Devam Edİn Mc Gİdİn Levİs Gİyİn Nİke Gİyİn Sonra Vatani Bİz Kurtacaz Dİyİn Akp De Sata Sata Bİtİrmedİ Babalar Gİbİ Satarim Dİyor Adam Askere Laf Soyletmİyosunu Ztatam Ben De Mehmetcİge Laf Soyleteme Zaten Olan Mehmetcİk Kismin Aoluyor Ordaki Paslar Yesin Icin Yatsin Olen Nasil Olsa Kendi Cocuklari Deil Hic Gordunuz Mu Zengin Unlu Birisinin Sehit Oldugunu Gazi Oldugunu Her Zaman Anadolunun Ya Da Ordan Gelmis Fakir Kismin Iscinmemerun Koylunun Cpcugu Sehit Oluyor Onlar Sadec Dunya Kadarsilah Ailp Ordan Yolsuzluk Yapsiznlar Benim Mehmedim Dag Da Tepede Vatan Beklesin KaÇ Tane Osman Pamukoglu Gİbİ Adam Var Sotyelyin O Da Cok Goze Battiemmeli Ettiler Asker Asker Diyosunuz Da 30 Senedir Cok Guclu Olan Ordumuz Niye Bitirmiyor Bu İŞİ Biterse Otaritesi Kenine Ayrilan Para Kesicek Bu Ulkede Kim Ikdidarda Olursa Olsun Sail Iktidar Ordur Bunu Ellerinden Kim Kaybetmek Istere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri