Mhp Ye Ve ülkücülüğe Gönül Verenler Bi Bakın Ltfn

Devlet Bahçeli adam gibi adamdır.Kimse Bahçeliyi suçlayıp onu bulunduğu yere yakışmadığını söylemesin.Kimse Babası koyu bir solcuydu diye onu suçlamasın.Hanginiz babanız solcuyken siz ülkücü oldunuz? Bu yüzden Devlet Bahçeli suçlanamaz, çıldırasıya alkışlanır.Yeri geldi bizim sokağa inmemizi engelledi.Çünki o hep bizi düşündü.Soruyorum şimdi bizi düşünerek ülkücülerin sokağa inmesini engelleyen bir lider suçlumudur?...Milletimizin menfeatleri söz konusu ise bağrımıza kara taş basarız diyen bir lider suçlumudur? 'ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM SONRA PARTİM DİYORUM' demek suçmudur arkadaşlar ? SUÇMUDUR ? !!!

ne derseniz deyin Basbugun yerini kimse alamaz ama bu demek deilki 3 hilalden wazgecmek basbug öldü die mhpyede oy wermemek basbuga partiye saygısızlık olur ne olursa olsun CcC

Elbette başbuğumuzun yerini kimse tutamaz bu konuda hemfikiriz.Fakat Bahçeliyide eleştirmek olmaz.Her ne olursa olsun o bizim liderimizdir ve dava başkanımızdır.O yüzden ne olursa olsun üç hilal'li bayraktan ve bozkurttan vazgeçmemeliyiz.

Yolumuz Dokuz ışık Hedef Kızılelma...Selam olsun Tüm Milliyetçi Gardaşlarıma..Emeğinize Sağlık...

Ne demiş Peygamber Efendimiz hadis-i şerifinde;

''Birlikte Rahmet Ayrılıkta Azap Vardır'' :goz:

Elbette başbuğumuzun yerini kimse tutamaz bu konuda hemfikiriz.Fakat Bahçeliyide eleştirmek olmaz.Her ne olursa olsun o bizim liderimizdir ve dava başkanımızdır.O yüzden ne olursa olsun üç hilal'li bayraktan ve bozkurttan vazgeçmemeliyiz.

başbuğumuz ölmedi bizim gibi 3 hilalden vazgeçemeyenler var onun destekçisiyiz onun yolunda ilerliyoruz ...

Lider kavramı Devlet Bahçeliye uymamaktadır.
Devlet Bahçeli bırakın Türkiyeyi daha kendi taban ını kucaklayamamış bir insandır.
MHP'nin başına TÜRK değerlerini taşıyan bir insan geçmelidir.
Kendi fikrim bu insan Türkeş'in silah arkadaşı Muzaffer Özdağ'ın evladı Ümit Özdağ'dır.

Lider kavramı Devlet Bahçeliye uymamaktadır.
Devlet Bahçeli bırakın Türkiyeyi daha kendi taban ını kucaklayamamış bir insandır.
MHP'nin başına TÜRK değerlerini taşıyan bir insan geçmelidir.
Kendi fikrim bu insan Türkeş'in silah arkadaşı Muzaffer Özdağ'ın evladı Ümit Özdağ'dır.

Tamam güzel söylüyorsunda güzel kardeşim biliyorsun Ümit Özdağ'ın genel başkanlık seçimi öncesi gençleri sokağa dökerim diye açıklaması vardı.Hatta bunun kaynağıda Veli Küçükle yapılan bir görüşmede ne yaparız da bu gençleri sokağa dökeriz diye bir görüşme geçmiş :melek Telefon kayıtları da varmış :goz:

Bahçelinin eleştirilmez olmasını kabul etmiyorum ama bencede elbet hataları vardır.çinliye madalya takmak veyahut renkleri tamamlamak gibi :goz: En kötü baş başsızlıktan iyidir ama daha önce dediğim gibi bu hareketin başına başbuğ'un rahmetli olmadan önce yeni başbuğunuz olarak tanıttığı Ramiz Ongun'u görmek isterim :)

15e8doh.jpg

kardeşim .senin bütün yazılarına dikkat ediyorum.öyle mantıksız şeyler yazıyorsun ki çoğunda tutamıyorum kendimi .yaw babası azılı solcu olan biri sağcı olamazmı .benim bir arkadaşımın babasıda sol görüşlü ama benim o arkadaşım şuanda ocak başkanı .ne yani olamazmı .babasıyla ne alakası var ki .herhangi bir kasıtlı bir yanlışı yada hainliği varmı mhp ye karşı ? .yok .yoksa ek*** varsa desteklemek düşer arkadaşım .ek***lerde giderilecektir muhakkak zamanla .

Bu adamın en buyuk hainligi degilmi Ecevitle el sıkışması?
Nasıl oluyorda hala şak şaklarla destek verıyorsunuz şaşıyorum.
80de yapılan catısmalara bir hataydı dıyen?
Bunları unuttunuzmu arkadaslar.

edit:ben mantıksız konusmam,tanımadan yargılama

öncelikle selamın aleykum türkiye cumhuriyetinde yasayan herkes vatanını bayragını sevdiği muddetce milliyetci bi kimlik kazanabilir.bizim için esas olan ülkücülüktür.başuğumuzun yolunuda sadece Allah rızası için ilerlemektir.Ben bu davada çileden başka bi karsılık almadım hep benden gitti birşeyler bu butun ülkücülük yolundaki arkadaslarımız içinde boledir.bizim için esas demir yanmadıkca çelik olmaz. bide son bi ricam lutfen genele bakın. ole bi iki kendini bilmezin tavırlarıyla butun davayı yargılamayın. bu davada verilmiş 5-6 bin şehit en azından onların anısına

öncelikle selamın aleykum türkiye cumhuriyetinde yasayan herkes vatanını bayragını sevdiği muddetce milliyetci bi kimlik kazanabilir.bizim için esas olan ülkücülüktür.başuğumuzun yolunuda sadece Allah rızası için ilerlemektir.Ben bu davada çileden başka bi karsılık almadım hep benden gitti birşeyler bu butun ülkücülük yolundaki arkadaslarımız içinde boledir.bizim için esas demir yanmadıkca çelik olmaz. bide son bi ricam lutfen genele bakın. ole bi iki kendini bilmezin tavırlarıyla butun davayı yargılamayın. bu davada verilmiş 5-6 bin şehit en azından onların anısına

ve aleykumselam.dediklerinde gerçekten çok haklısın.
bu dava gönül işidir başbuğumuzun dediği gibi amacımız yalnız ve yalnız Allah rızasını kazanmaktır bunun için şehitler verdik.
bizim ne dersanelerimiz var çekirdekten alıp paraya hizmet eden,
ne de iki üç oy uğruna satılacak davamız.
Allah yolumuzda gidenlere refaha erdirsin :goz:

Bahçeli' nin geride tutulmaya çalışılmasının sebebi patlağını arttıran, Vatan sevgisini kıskanma, Atatürk sevgisini çekememe gibi nedenlere dayanıyor. Bahçeli de belki fazla çağdaş geliyor. ;)

Geri