MHP'de Evet Depremi

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
5e179886fba544cec7f2d31d47008a0b.jpg

12 Eylülde yapılacak halk oylamasında ''Evet'' oyunu kullanacaklarını açıklayan MHP'li başkanlar istifa etti.
Çorum'da MHP'li 3 belde belediye başkanı ve bir belde başkanı referandumda "Evet" oyu kullanma kararı vererek, belediye meclis üyeleriyle birlikte partilerinde istifa etti. Başkanların gerekçesi Türkeş'in tarihi sözleri:

Anayasa değişikliğiyle ilgili 12 Eylülde yapılacak halk oylamasında ''Evet'' oyunu kullanacaklarını açıklayan Çorum'un MHP'li Arifegazili Belde Belediye Başkanı Hamza Yağmur, Narlı Belde Belediye Başkanı Necati Kökcü, Başpınar Belde Belediye Başkanı Cevdet Dağ ile MHP Başpınar Belde Başkanı Hürrem Tavlı ile belediye meclis üyeleri partilerinden istifa ettiklerini bildirdiler.

Turgut Özal İş Merkezi'ndeki Belediye Konferans Salonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Arifegazili Belde Belediye Başkanı Hamza Yağmur, ''Rahmetli Alparslan Türkeş'in kemiklerini sızlatacak 'hayır' oylarının bulunmadığını'' söyledi.

Alparslan Türkeş'in ''Anayasanın mutlak değiştirilmesi gerektiği ve bunu yapacak hükümete her türlü desteği vereceği'' dediğini ifade eden Yağmur, ''12 Eylülün en ağır faturasını ödeyen, işkencenin her türlüsüne maruz bırakılan milletçilerin hatırı ve hatırası 30 yıldır bugünü beklemektedir. Bu önemli günde 'evet' diyeceğiz ki, kimse bir daha darbe yapmaya cesaret edemesin. 'Evet' diyeceğiz ki cezaevinde işkencelerde sağlığını ve canını kaybedenlere vefa borcumuzu ödeyelim. 'Evet' diyeceğiz ki terör örgütü sevinmesin, çeteler daha mutlu ve güçlü olmasın'' dedi.

Yağmur, bu nedenle şahsı ile birlikte Narlı Belde Belediye Başkanı Necati Kökcü, Başpınar Belde Belediye Başkanı Cevdet Dağ ile MHP Başpınar Belde Başkanı Hürrem Tavlı'nın da MHP'den istifa ettiğini söyledi.

Bu arada gazetecilere dağıtılan basın bülteninde üç beldeden toplam 16 meclis üyesinin de MHP'den istifa ettiği bildirildi.

Bir istifada Aksaray'dan!

MHP'de referandum sıkıntısı büyüyor. Aksaray'ın Eskil ilçe belediyesinin MHP'li Başkanı Niyazi Alçay, referandumda “evet” oyu kullanacağını belirterek partisinden istifa etti.

Alçay, 12 Eylülde yapılacak halk oylamasına ilişkin görüşlerini MHP İl Başkanı'na aktardığını, istifa dilekçesini de partiye faks çekerek ilettiğini bildirdi.

Kişisel ve bireysel çıkarların ülke çıkarlarının gerisine düşmemesi gerektiğini ifade eden Alçay, halk oylamasında millet iradesinin artık bu ülkede hakim olacağı, dolayısıyla ülkedeki mutlu azınlık iradesinin ortadan kalkacağı kanaatinin kendisinde oluştuğunu söyledi.

SİYASİ DEĞİL ÜLKE ÇIKARINI DÜŞÜNMELİYİZ
Alçay, şunları kaydetti: “Mensubu bulunduğum partimin düşüncesi bu anlamda beni bağlamıyor. Ben partimin şu anki görüşü ile farklı noktalarda olmak zorundayım. Çünkü hayata bir defa geldik. Bu hayatı tekrar bir daha yaşama şansımız yok. Ondan dolayı biz kendi çıkarlarımızın değil, siyasal çıkarlarımızın da değil, ülkemizin çıkarlarının çok daha önde olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü halk oylaması partilerin değil milletin meselesidir.”

DAHA ÖNCESİ İSTİFALAR
MHP'den daha önce de Ordu'nun Akkuş ilçesi Seferli Beldesi'nin MHP'li Belediye Başkanı Mehmet Kayaoğlu, Yunak Belediyesi'nin MHP'li Meclis üyeleri Hasan Tokdemir, Halil Yılmaz, Ömer Algı ve Muhammet Günay, Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Yenidoğan Beldesinin MHP'li Belediye Başkanvekili ve Abdullah Karahan da evet oyu vereceklerini açıklayarak isitfa etmişlerdi.​

Ülkücülerin 'Alparslan Türkeş'in ne derece izinden gittiğini' görüyoruz.

Ülkücülerin 'Alparslan Türkeş'in ne derece izinden gittiğini' görüyoruz.

Türkeşin izini sen nerden biliceksin ki? Türkeş vefat etmeden önceki anayasa ile şimdiki anayasayı bir karşılastır... O gün söylenen bir sözü o günün şartlarına göre yorumlarsın..
Ayrıca anayasa değişsin demiş Türkeş.. Akp diktası gelsin dememiş.. Zaten Türkeş vefat ettikten sonra defalarca değişti anayasa ama senin haberin yok..

Haberi kendinize göre yormakta üzerinize adam tanımıyorum....

Bahceli ve ekibi rahmetli TURKES`e ihanet ederken.
Bir yandanda sol kesime karsi gunah cikartiyor.
Bu adamin bedeni mhp genel baskani,ruhu ise kominizim sevdasiynan yaniyor.
Yanmasa bdp,chp gibi partilerinen ayni cizgide yer alirmi?
Birak ayni cizgiyi.
Rahmetli TURKES bunlarinan tuvalete gitmezdi!!!

Birak ayni cizgiyi.

Türkeş AB nin ABDnin barzaninin talabaninin fetullahın yanındada olmazdı...

Seni seçime kadar çalış diye gönderdiler dimii.. 1 ay sonra ne Türkeş kalacak ne yazıcıoğlu senin için.. E her yol mubah sizin için.. Kazanalımda nasıl kazanırsak kazanalım mantığı..

Diğerleri ile ilgilide video koyarsın diye bekledim heralde bulamadın.....:D (ab abd barzani talabani)

Her konuşma o günün şartlarına göre değerlendirilir... Başbakanda 10 yıl önce milligörüşü benimsiyordu. Bugün o gömleği çıkardığını söylüyor.. Sözde laik olmuş.... E ben koyayım o zaman şimdi minarelerin başbakanın süngüsü olduğu şiiiriii... Kendin çalıp kendin oynuyon yine.....

Seçime kadar gönderdiler derken seçime kadar başkasıymış gibi davranıyorsun kastetmiştim ama sen bu sefer çalmadan oynamayı seçmişin.... Eğlen yatsıya kadar..

Birak ayni cizgiyi.

Bunlarla tuvalete gitmezdi dediğin adamlar başbuğla ayrı durmazlardı.

Bu evet diyenler işte sahte ülkücüler aslında onların evet demeleri iyi olduiçimizdeki çürüklerin kim olduğunu anladık.

Diğerleri ile ilgilide video koyarsın diye bekledim heralde bulamadın.....:D (ab abd barzani talabani)

Her konuşma o günün şartlarına göre değerlendirilir... Başbakanda 10 yıl önce milligörüşü benimsiyordu. Bugün o gömleği çıkardığını söylüyor.. Sözde laik olmuş.... E ben koyayım o zaman şimdi minarelerin başbakanın süngüsü olduğu şiiiriii... Kendin çalıp kendin oynuyon yine.....

Seçime kadar gönderdiler derken seçime kadar başkasıymış gibi davranıyorsun kastetmiştim ama sen bu sefer çalmadan oynamayı seçmişin.... Eğlen yatsıya kadar..

Kendimin caldigi dogru fakat 13 eylul sabahi burada seni oynatacagim.
Sana oynaman icin simdiden renk,renk kostumler hazirlatiyorum.
O gun bizi hakkiyla eglendirirsin umarim.:thumbup:

Heee öylee ...

Gün aşırı banlanıyon yinede akıllanmıyon dimi?

Allahtan senin gibi çalmadan oynayanlar varda millet ayırabiliyor doğru ile yanlışı. Dönüp baksa millet senin yorumlarına işe yarar tek birşey yok.. Sadece hakarett... Kaçıncıya banlandın yinede hakaretten bıkmadın...

hayır diyen her ülkücü mazoşisttir kendilerine işkence yapılmasına teşekkür edenler ve işkence ihtimaline kapı açanlar şeklinde

hahahahyyy buna cok gldüm :D

Heee öylee ...

Gün aşırı banlanıyon yinede akıllanmıyon dimi?

Allahtan senin gibi çalmadan oynayanlar varda millet ayırabiliyor doğru ile yanlışı. Dönüp baksa millet senin yorumlarına işe yarar tek birşey yok.. Sadece hakarett... Kaçıncıya banlandın yinede hakaretten bıkmadın...

Benim ban yemem senin o gun kivirmani degistirmeyecek!!!:)
Dinime kufreden musluman olsa bari!!!
Cevir gazi yanmasin.

Benim ban yemem senin o gun kivirmani degistirmeyecek!!!:)
Dinime kufreden musluman olsa bari!!!
Cevir gazi yanmasin.

Dün akpliydin, bugün eski ülkücü yarın kimbilir ne olacan?? Dön bakam nereye kadar dönecen.. Bir dansöz bu kadar dönüyor birde sen..

hayır diyen her ülkücü mazoşisttir kendilerine işkence yapılmasına teşekkür edenler ve işkence ihtimaline kapı açanlar şeklinde

davosdaki işbirliği sonucu türkiyeye geldikden sonra tayyibi son padişah ilan eden yada tayyibi son peygamber ilan eden il başkanı özürlü tipler gibi evet demekdense 80 cilerin yargılanmayacağı hesap sorulmayacağı sözde anayasa denilen akp diktasına hayır demek daha onurlu bir davranış olacaktır.

80 ciler yargılanmayacağına göre anayasayada hayır 80 cilerede hayır

Dün akpliydin, bugün eski ülkücü yarın kimbilir ne olacan?? Dön bakam nereye kadar dönecen.. Bir dansöz bu kadar dönüyor birde sen..

Ben elbettteki ULKUCU`yum 30 senemi verdim bu davaya.
Bahceli ve senin gibi ekseni sola kaymis,bedeni mhp`li ruhu koministlerden degilim.
Neden mhp`lisin dedigime gelincede.
ULKUCU`luk cok ayri bir meziyettir.
Her kaliba oturmaz.
Senin gibi bir tarafi kominist,bir tarafi fasistlerin uzerinde ise hic sık durmaz.
Biraz once yazdim bir daha yazayim.
Anlak problemin var galiba.
Dinime kufur eden musluman olsa bari!!:)
Beni suclarken firildak gibi donuyorsun saga,sola!!!!
Bu kadar kapagi ne yapacaksin bilmiyorum:)!!!!
Sen kafana gore takil,sana cevap yazmayacagim artik.
Cunki cok hafif kaliyorsun.

Ben elbettteki ULKUCU`yum 30 senemi verdim bu davaya.
Bahceli ve senin gibi ekseni sola kaymis,bedeni mhp`li ruhu koministlerden degilim.
Neden mhp`lisin dedigime gelincede.
ULKUCU`luk cok ayri bir meziyettir.
Her kaliba oturmaz.
Senin gibi bir tarafi kominist,bir tarafi fasistlerin uzerinde ise hic sık durmaz.
Biraz once yazdim bir daha yazayim.
Anlak problemin var galiba.
Dinime kufur eden musluman olsa bari!!:)
Beni suclarken firildak gibi donuyorsun saga,sola!!!!
Bu kadar kapagi ne yapacaksin bilmiyorum:)!!!!
Sen kafana gore takil,sana cevap yazmayacagim artik.
Cunki cok hafif kaliyorsun.

Benim bir yere döndüğim yok başından beri neysem oyum. Ama senin referandumdan önce ülkücülük namına hiç birşeyden bahsetmeyip referandumdan sonra eskiden ülkücüydük yalandan resimler koyarak kafa karıştırmayı çalıştıgını görmüyoz mu zannediyon?

Sen bana cevap yazamazsın zaten.. Bunu görüyoruzz.. Anca hakaretler ve yok biz eski ülkücüyüz eskiden böyleydik gibi yalanlar.. Ben sana eskiden ne oldugunu söyliyim.. Soba basında oturup olayları izleyen darbelere alkış tutan darbe ürünü zihniyetsin ya da onların cocuklarısın..

Evet ülkücülük ayrı bir meziyet olduğunu biliyorumm.. Nerden mi biliyorummm? Sen içinde yoksun çünkü.. Eskiyim diye dolaşıyon anca ortada....(oda meçhul ya) Şimdi pabucun dama atılınca daha doğrusu senin gerçek yüzün ortaya çıkınca, nasıl iftira atcagını bilemiyorsun...

davosdaki işbirliği sonucu türkiyeye geldikden sonra tayyibi son padişah ilan eden yada tayyibi son peygamber ilan eden il başkanı özürlü tipler gibi evet demekdense 80 cilerin yargılanmayacağı hesap sorulmayacağı sözde anayasa denilen akp diktasına hayır demek daha onurlu bir davranış olacaktır.

80 ciler yargılanmayacağına göre anayasayada hayır 80 cilerede hayır

80 ci tavrında, fikrinde ve ideolojisinde insanların hala var olduğuna ve ilk fırsatta devleti bilmem kaç yıl (20 az) geriye götürecek bir darbenin bu şahıslar tarafından gerçekleşeceğine inanmıyorsan haklısın arkadaşım

80 ci tavrında, fikrinde ve ideolojisinde insanların hala var olduğuna ve ilk fırsatta devleti bilmem kaç yıl (20 az) geriye götürecek bir darbenin bu şahıslar tarafından gerçekleşeceğine inanmıyorsan haklısın arkadaşım

onlar darbe yaptılarda bilmem kaç sene geri götürdüler evet .akp zamanında darbesiz saman altından ülke o kadar geri götürüldü ki tüikin hayali verileriyle kandırıla kandırıla avutulmaya calısıyoruz.şimdi birileri kalkıp yok faiz söyleydi böyle oldu vs vs vs vs bilmem ne demesin.ben faize dıs borca bakmam.asgari ücretlinin eline ne geçti ona bakarım.gelir adaletsizliğini azalttılarmı ona bakarım.kısaca ben tüike tayyipe unakıtana samanyoluna kanal 7 ye değil cebime bakarım.cebime bakıyorumda hiçde ileri gitmiş sayılmayız.

ayrıca darbe zihniyetli insanların var olduğunu söylüyorsun evet vardır doğrudur ama amerikanın kucağına bizi itip asılanlar gibileride var ."ZÜBÜK veya SATILMIŞ " tipli dediğimiz bu siyasetciler çıkıp gaflet içinde olan halkdan istifade edip ülkeyi tehlikeye sürüklediğinde birileride kalkıp müdahale edebilmeli.bu mümkünse darbesiz olsun ama gerekirse darbe ilede bunlara dur denilebilmeli .bu açıklamamdan darbe yanlısı olduğumu ileri sürenlerede yazımı tekrar okumasını öneririm yine aynı iddiayı sürdüreceksede kendisine acil şifalar dilerim

Geri