MHP'nin anketi MHP'yi şoke etti!

emekcii

New member
Reaction score
0
MHP’nin genel seçimlere 3 ay kala yaptırdığı anketinden hüsran çıktı.
Eğilim-Z Araştırma Merkezi’nin anket sonuçlarına göre, Ak Parti seçimlerden zaferle çıkıyor.
akp:38.6
chp:26.3
mhp:19.4
kararsız:4.7
diğer:11

Anket sonucu MHPyi üzdü foto galerisi 1. foto

mhp barajın altında kalmayı planlıyordu anlaşılan... % 19 gibi astronomik bir rakam çıkınca hüsrana ugradılar:) bu araştırmayı da kesin liselerde yapmışlardır. e 10-11 yıl önce bizede sorsalardı MHP derdik....:)

Apoya sayın diyen bir başbakanın hala %38 oy alabilmesi de beni şoke ediyor.

Apoya sayın diyen bir başbakanın hala %38 oy alabilmesi de beni şoke ediyor.

siz ufak işlerle oyalana durun... mhp rahmetli BAŞBUĞum zamanındaydı...

köylü bile öküz alsa işine
dişine bakıyor önce dişine
ülkücülük her hıyarın peşine
bir avuç tuz alıp koşmk değildir
OZAN ARİF

siz ufak işlerle oyalana durun... mhp rahmetli BAŞBUĞum zamanındaydı...

köylü bile öküz alsa işine
dişine bakıyor önce dişine
ülkücülük her hıyarın peşine
bir avuç tuz alıp koşmk değildir
OZAN ARİF

eğer bi cevabın yoksa yapılan eyleme kendi boş beleş görüşlerini dayatmaya çalışma insanlara. biz teroriste bebek katiline sayın diyen adamları başbakan olan gören çarpık zihniyetli insanlar hakkında yorum yapmıyosak sende bunun farkında olanlar ve görüşleri hakkında yorum yapamazsın.

eğer bi cevabın yoksa yapılan eyleme kendi boş beleş görüşlerini dayatmaya çalışma insanlara. biz teroriste bebek katiline sayın diyen adamları başbakan olan gören çarpık zihniyetli insanlar hakkında yorum yapmıyosak sende bunun farkında olanlar ve görüşleri hakkında yorum yapamazsın.

yorum yapılmayacaksa neden konu açılıyor? ayrıca ben kendi görüşümle ilgili belli bir siyasi partiden bahsettim mi? çarpıtlmış bir anket olduğunu ima ediyorum.. saolsun Devlet BAHÇELİ herkesi küstürdü... nasıl % 19 çıkmasına üzülmüş anlamadım....!

bu ankette mubala sanatı mubala edilmiş...!

yorum yapılmayacaksa neden konu açılıyor? ayrıca ben kendi görüşümle ilgili belli bir siyasi partiden bahsettim mi? çarpıtlmış bir anket olduğunu ima ediyorum.. saolsun Devlet BAHÇELİ herkesi küstürdü... nasıl % 19 çıkmasına üzülmüş anlamadım....!

bu ankette mubala sanatı mubala edilmiş...!

yok mubala yapılmamış sayın bahçeli mitinglerinde TEK BAŞINA İKTİDAR olacağım demiyor mu ? tek başına iktidar olacağını düşünürsek %19 tabiki hüsran olur...
ayrıca tüm partiler tek başına iktidar olcaz diyor kim muhalefet olacak peki...

türkiye de salon mitingi düzenleyen hiçbir parti barajı aşamamıştır.

Türkiye darbeleri ve diktatörleri hazmedemeyecek kadar demokratikleşti.

Geri