Microsoft Office Professional Plus 2013 VL TR [ x86 - x64 ]

Maalesef kurulum dosyaların içinde olduğu halde kurulum tarafından bulunamayan ProPlus.ww/osm.exe dosyası yüzünden devam etmiyor. Ne yaptıysam gördüremedim dosyayı. Geçersiz konum deyip duruyor..
Aynı sorunu başkaları da yaşamış, Setup cannot find ProPlus.WW\ProPrWW2.cab - Microsoft Community
Dvd nin kalitesizliğinden yakınmışlar, çözüm olarak kurulum sırasında bu hatayı verirse dvd sürücüsünü açın daha hızlı dönünce kurulum yapıyor ve bu yöntem çalışıyor demişler.
ben ne yaptıysam kuramadım maalesef

boyle sacma program mı olur kardeşim sorunsuz bi şekilde kuruluna ve resimli anlatım yapılan nasıl crack lendiği anlatılan bi paylaşım yapın indirsek neki sorunlu işte

Programda hata yok arkadaşlar ama Farklı ofis 32 ve 64 bit linkler eklenmiştir.

office 2010 da hiç böyle seyler yasamadık 1 yıl evvel kurdum crackledim tıkır tıkır calısıo be kardeşim office 2013 skype falan bu ne abi

VL sürümünde Crack çalışıyor ama Retial yani orjinal Tr sürümünü indiren arkadaşlar için verdim bu keyleri ancak bu şekilde aktif edilebiliyor orjinal sürümler..

Artık daha önce olduğu gibi bir crack programı ile Microsoft yazılımlarını aktif etme zamanı geçti arkadaşlar bundan sonra server üzerinden KMS den aktif edilebiliyor.

Merhaba, öncelikle paylaşımın için sagol.. Yandex diskten indirdiğim dosyalar sürekli yarım kalıyor.. sebebi nedir??

Akivasyon linkleri ölü ilgilenirsen sevinirim paylaşım için teşekkürler.

slm kardeş ben indirdim son birtane lik kaldı sayfa göruntilemiyor yaa yardım edebilrmisın

kardeş ben indirdim ama Windows 8 kuramadım bi yardım edermisın

senden haber haber bekliyorum ben Windows 8 kuramadım bir yardım edersen sevinirim

sayın terronova arkadaşım ben bir şey soracağım.ben office 2013 cü evdeki bilgisayarımda key ile etkinleştirdim.fakat aynı key ile işyerindeki bilgisayara kuruyorum olmuyor.ne kadar denedim ise olmadı.ben bunu anlayamadım.acaba diyorum bu office 2013 ün anakart , bios v.b. benzer şeylerle ilgisimi var ki bu kurulum full olmuyor.yardımınızı rica eder şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürlerimi sunarım.iyi akşamlar.sağolun.

OFFICE 2013 PRO PLUS ORİJİNAL TR SÜRÜM İÇİN

[New Key1]: MJN6F-M8XD9-R84JM-P8P8W-J8C9K
[New Key2]: NFFT2-HWVWR-C934T-YM2VJ-YPXKK
[New Key3]: N9JFJ-44VW2-X3J33-BXX9K-P3429
[New Key3]: THN7X-Y9DM4-QH2TT-XQ82G-9KVTX

30.01.2013 tarihi ile skype den etkinleştirebilirsiniz

PHONE ACTIVATION
1. Office 2013 yükleyin
2. İnternetinizi kapatın ve WORD'ü açın
3. Üssteki anahtarlardan birisini yükleyin
4.Seri numarasını girin
5.Etkinleştirme sihirbazından telefonla aktivasyonu seçin
6. İnternetinizi açıp skype den ücretisz birleşik krallık numarasını arayın
7. telefon açıldığında
Q:product key for home or business "sorusuna"
A:Home [1] e basın
after giving installation ID final question
Q:How many computer you want to use it "sorusuna"
A:1 [1] e basın
8.istediği installation numaralarını sırası ile girerek # e basın sonrasında etkinleştirme kodunuzu alın

üstad bu yöntem ile aynı windows 8 de olduğu gibi birleşik krallık yerine türkiye den etkinleştirme olabilir mi acaba ?

sayın terronova arkadaşım ben bir şey soracağım.ben office 2013 cü evdeki bilgisayarımda key ile etkinleştirdim.fakat aynı key ile işyerindeki bilgisayara kuruyorum olmuyor.ne kadar denedim ise olmadı.ben bunu anlayamadım.acaba diyorum bu office 2013 ün anakart , bios v.b. benzer şeylerle ilgisimi var ki bu kurulum full olmuyor.yardımınızı rica eder şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürlerimi sunarım.iyi akşamlar.sağolun.

Birincisi kullandığın key patlamış olabilir.

İkincisi Evde ve iş yerindeki kurduğun sürüm farkındanda kaynaklanıyor olabilir.. Mesela VL ve orjinal sürüm gibi..

dostum emeğine sağlık 64bit lik program sağlıklı kuruluyor ancak verdiğin keyler uyumlu değil yazısı çıkıyor, aktivasyon yapınca da hesap ayarlarına bakınca aynı lisanssız uyarısı görünüyor. 64lük olanın aktivasyon mu olması gerekiyor yoksa skype ile aranması mı keyler tutmuyor..?

Geri