Microsoft Windows 7 RTM Build 7600 x86 CN DVD-GETLINUXROX + Türkçe Dil Paketi

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
windows-7ultimate_kapak.png

Microsoft Windows 7 RTM Build 7600 x86 CN DVD-GETLINUXROX + Türkçe Dil Paketi

t6tgs0.gif

K3VRGKOJAS.png
Windows 7 kullanıcılarının merakla beklediği son sürüm olan Windows 7 RTM sürümü çıktı. Şunuda belirteli RTM sürümü, bilgisayar üreticilerine, toptancılara gönderilen versiyon. Son kullanıcı olan bizlere sunulacak sürüm 22 Ekim 2009 da.

7fukh7.gif

20090712iyiblogcu52.png

20090712iyiblogcu54.png

Türkçe Dil Paketi Kurulumu (NOT: BU SÜRÜM İÇİN DENENMEMİŞTİR...):

snccir.jpg

2l91rte.jpg

2ymeph0.jpg

2n6xb41.jpg

2557wc9.jpg

258cc9z.jpg

f3azqe.jpg

2mr74fn.jpg

357ioi0.jpg

2094swx.jpg

Boyut: 2.28 GB.

boşuna indirmeyin türkçedil paketi uygun değil....

Bu sürüm rtm'nin final sürümü değil final sürümü çıkana kadar en fazla iki hafta daha beklemenizi öneririm!!!!!

sorulara cevap lütfen şaşırdık kaldık

Ne zamana bekleyelım bende ındırmeyı dusunuyodum ama turkçe paketide çıkarmı fınal surumuyle arkadaşlar

Ne zamana bekleyelım bende ındırmeyı dusunuyodum ama turkçe paketide çıkarmı fınal surumuyle arkadaşlar

en fazla bir buçuk hafta daha bekliyecez hatta şu aralar yeni sürüm sızdırldı ama daha henüz final RTM olduğu belli değil.Microsoft'tan hayın 25'inde resmi açıklama gelmesi bekleniyor.Yani biraz daha sabır edelim..

Edit: microsoft'un açıklamasına göre final rtm ile birlikte RC de olduğu gibi bütün dil paketleride olcak...

kardeşim nihayi sürümü daha çıkmadı microsoft imza atmadığını söylüyor şimbuda neyinnesi nerden çıktı indirmeyin bu başka birşeydir daha tam olarak 7600 tamamlanmadı uzak durun şimdilik resmi açıklama yayınlana kadar piyasada 64 bit sürümün sızdığı yalanı dolaşırken söyleniyor 32 bit den ses seda yok burda 32 bit var hayret uzak durun şimdilik çünkü daha çıkmadı!!!

http://www.hackhell.net/showthread.php?t=597513

rc 7100 kurdum 2-3 ay önce.. çok fark var mı arasında? sizce formatlamaya değer mi?

Geri