Microsoft Windows Vista Sp2 Türkce x32-64 Bit+Crack

ya kardeş cok teşekkur derim ben kurdum ve gercekten tertemiz ancak crack i nasıl olduysa bulamıyorum su an konudada birleşik verilmiş anladıgım kadarıyla rica etsem ayrıca verilebilirmi acaba crack baslıbasına

ya kardeş cok teşekkur derim ben kurdum ve gercekten tertemiz ancak crack i nasıl olduysa bulamıyorum su an konudada birleşik verilmiş anladıgım kadarıyla rica etsem ayrıca verilebilirmi acaba crack baslıbasına
bir önceki sayfada vermisdim, ALINTI
vista sp2 crack link
yönetici olarak rahatlikla deneyebilirsin, bir kac defa uygulaman gerekirse bile önce sil,sonra yukardakiyle crackle, kolay gelsin,

Kardeş eline emeğine ruhuna sağlık partları indirdim sorunsuzca ama "Rar Şifresi" ni yazmamışsın onu yazarsan sevinirim ben göremedim hiç bir yerde yardımcı olursan süper olur eyvallah.

Tamamdır buldum şifreyi tekrardan saol kolay gelsin.

indirdim ama rar pass küçük büyük farketmiyo nsıl girdiysem olmadı tekrar x(86)32 in rar pasını yazarsan acil sevinirim...

emeğine sağlik kardeş..yeni indirdim kurmadım ama partlarda bi sorun yok...eyvallah

payalsım ıcın tesekkurler emegınıze saglık

ustam eline koluna saglık ya tek sorunum crackle ilgiliydi bu konu sayesinde dogru düzgün bi crack buldum ama konuda cok arkadasın işine yarar eline koluna emeğine saglık tekrardan teşekkür ederim:durdurun

64 bit ve 32 bitide kurdum sorunsuz çalışıyor fakat cracklerde sorun yaşadım loader4 logo değiştirmekten başka bi işe yaramadı şunu da diyeyim loader 4 programı disk yerleştirin harddisk1\ hatası verdi ve başka konuda vermiş olduğunuz toplu crackler bilgisayarımı çökertmekten ( Açılışta siyah beyaz vista arka planı ve daha sonra ekranda koskocaman ERROR hatası )başka bir işe yaramadı bu çökmeler yüzünden en az 6 defa format atmak yüzünde kaldım.Neyse sorunumu kendim hallettim ama sorunumu halletmek için yani craği yapmak için denemedik ilaç bırakmadım.Vista crack tools du herhalde bu programla sorunumu kesin çözüme kavuşturdum benim gibi uğraşanlar için yazdıklarımın faydası olacağını düşünüyorum.

Kolay gelsin

64 bit ve 32 bitide kurdum sorunsuz çalışıyor fakat cracklerde sorun yaşadım loader4 logo değiştirmekten başka bi işe yaramadı şunu da diyeyim loader 4 programı disk yerleştirin harddisk1\ hatası verdi ve başka konuda vermiş olduğunuz toplu crackler bilgisayarımı çökertmekten ( Açılışta siyah beyaz vista arka planı ve daha sonra ekranda koskocaman ERROR hatası )başka bir işe yaramadı bu çökmeler yüzünden en az 6 defa format atmak yüzünde kaldım.Neyse sorunumu kendim hallettim ama sorunumu halletmek için yani craği yapmak için denemedik ilaç bırakmadım.Vista crack tools du herhalde bu programla sorunumu kesin çözüme kavuşturdum benim gibi uğraşanlar için yazdıklarımın faydası olacağını düşünüyorum.

Kolay gelsin
bu türsorunlar ! BIRDEN FAZLA crack KULLANMADAN ÖNCE DEINSTAL EDIN daha sonra yeniden vista v4loader vb. basarili olacakdir, size uygun bir crack mutlaka paylasimlarimda mevcut, kolay gelsin,

kardeş anlamadığım tek bir şey var bu İLAÇ diye verdiğin link ne oluyor o ne işe yarıyor biraz acemiyimde bi açıkca anlatırmısın o İLAÇ denilen şeyi indirmessek ne olur ne işe yarıyor?

kardeş anlamadığım tek bir şey var bu İLAÇ diye verdiğin link ne oluyor o ne işe yarıyor biraz acemiyimde bi açıkca anlatırmısın o İLAÇ denilen şeyi indirmessek ne olur ne işe yarıyor?
ilac=CRACK (WINDOWS ETKINLESTIRME METODU) Kallanmazsan windows microsoft orjinal ürün özelligi olamayacagindan verimli kullanimasini engeller, ..her derde deva ILAC :)

rar pass istiyor 64 bit indirdim onuda eklersen sevinirim tama arada vermişsin kusura bakma artık:)

bende de aynı dert var nası yazarsam yazayım wrong password veriyo bazen %99da bazen %70'de anlamadım

pardon benden kaynaklıymış
son birkaç part düzgün inmemiş anlaşılan onları tekrar indirince düzgün çıkarttı
teşekkürler tekrardan

sadece crak kullandim sorunsuz.. tesekkurler emegine saglik

arkadaşım cok sayfa var tek tek bakamadım kusura bakma.bu ojinal msdn sürümü değilmi? hiç el değmemiş dvdden kopyalanma.bir çok sitede paylaşılmış windows vista sp2 sürümleri.ben burayı sectim .ondan dolayı bilgi amak istiyorumda.şimdiden teşekkürler

Geri