Microsoft Windows Vista Sp2 Türkce x32-64 Bit+Crack

orijinal ise ie 8 entegre edilmemiştir değil mi?

Teşekkürler linkleri ekledim JDownlowder e indirmeye başlıyom şimdi hem x64 hemde x86 yı indirecem ayrı ayrı lazım olur.

kardeş vista sp2 64 bit part 3 bozuk bilgine. düzeltirsen sevinirim

tamamdır sorun halloldu. tşkler...

kardeş vista sp2 64 bit part 3 bozuk bilgine. düzeltirsen sevinirim
Bir sorun yok ,, ayni parti tekrar indir ;
6rudtw.png

süpersin kardeşim eline sağlık 2 sürümüde indirdim partlarda sorun yok boot gayet iyi çalışıyo herkes güvenle indire bilir tekrar teşekkürle Boschwer eline kılavyene sağlık...

etkinleştirme...

öncelikle paylaşım için teşekkür ederim ben 32 bit i indirdim gayette kurdum ve sıkıntısız çalışmakta...

ama bir sorum olacaktı...

İlaç başlığı altında verdiğin olayı yaptığımda başarılı olup olmadığımı anlayamadım...

zira bilgisaarım ve özellikle kısmında diyor ki; etkinleştirme için son 30 gün...

bu ne anlama gelmekte...

Şöyle birşey söylicem Bende de Vista SP2 entegreli DVD var hatta VistaLoader 4.2 kullandım başka crack de denedim ama güncellemeleri yükleyince crack etkisiz oluyor

activasyon olayı bende de işe yaramadı . !!!

paylasım için tskler arkadasım sadece Business sürümü olan varmı
tek Business istememin nedeni malum vista kasıyor nlite ile fazlalıklarını alcam su anda oyle kulanıyorum çok hızlı

Arkadaslar paylasım Mukemmel 18 partı ındırdıkden sonra iso uzantılı dosyayı neroda dusuk hızda yazdırdım. Dvd yı surucuye takip restart yaptim acilirken sordu cd/dvd den calistirmak icin bir tusa basın. bende space tusuna basarak yukleme menusune gelerek proyu kurdum.Kurarken key istedigi yeri direkt gectim... butum islem halloldukdan sonra yukaridaki ilac sayesinde pc deki haserelerden kurtuldum.... Emegı gecen herkese tesekkur ederim. Bu bilgiler birilerinin isine yarayacagini dusunerekden yaziyorum....

paylaşım için teşekkürler ben ikisinide indirdim "x86 " olan mı 32 bit

Geri