M.H.Orhan
New member
verdiğin fikir için teşekkürler ama sen benim bu konuda bilgim olmadığını nerden çıkardın????
senin fikrini zaten bizde düşünüyoruz ama bak bir düşün; diyelim bilgisayarında normal XP SP2 kurulu, sen sadece SP3 indirip üzerine kuracaksın tek başına sp3 nerdeyse 1 cd ee bu tümleşik XP SP3 'ün boyutu sence anormal olmuyormu, senin mantığına göre yeni güncelleştirme gelir eskisi gidermi???? halbuki biz microsoftun sitesinden update yapınca yaklaşık 90 tane güncellemeyi hiç bir dosya kaldırmadan XP SP2 nin üzerine kurmuyormu?? ayrıca W. XP SP3'ün içinde media player 11 ve explrer7 nin olmamasıda çok saçma?
tabiki paylaşıma sunan arkadaşa teşekkürler benim dikkat çektiğim konu farklı ben microsoftu ve XP'nin SP2 ve SP3 ile ilgili saçmalığını eleştirdim halada haklı olduğumu düşünüyorum
Sen haklı olduğunu düşünedur biz Sp3 ün tadını çıkaralım
Şahsen çıkarıyorum, bu arada sp 2 üzerine İE 8 betaları yüklenemiyor ama buna yüklendi, ekstra teşekkür ederim, çok başarılı
Bu arada diğer arkadaş boyutlar konusunda aydınlatıcı bir açıklama yapmış olmasına rağmen karanlşıkta kalmayı tercih edenler değerlendirmeyebilirler, şahsen indirin!!! şeklinde bi zorlama görmedim