Millet Geri Döndüm

çok üzüldüm...
ama şunu bil hayatda her zaman karşına kötü insanlar çıkacak...
her zaman kaçıp gidemezsin...
ben ve diğer kötüye ve ahlaksıza karşı olan arkadaşlarım her zaman yanındayız...
olay özel deyilse öğrenmeyi isterim...
eğer illada gidicem dersen...
yolun açık olsun, allaha emanet ol, mutlu kal... :(

Ya Sanki Siteye Girmeni YasakLıcaksın Kendine Pff Arada 10Günde 1 haftada Bi Girersin Ne Olacak Ztn sanki Hiç PC kullanmıcakmısın Hiç İnternete girmicekmisin.? bırakıyorumda ne demek

öyLe bi konuştunki abLa bende güngörenden gidion sandım :(

msn ye girersin ama demi :(

en azından girerim de :(

yoLun acık oLsun ne dıeLım Greve gırdı heralde bazı arkadaslar baya kısı bırakıo :D

noldu şimdi ya nereye diyicem sanırım gitmiş :saskin bir anlık kızgınlıktır umarım..

nolduki feryal çok şaşırdım.kimseyi takma ya kafana.

abla nereye ya sorun ne bilmiyorum ama senin gibi iyi birisini kaybetmek beni çok üzer :(:(

Ablam nereye ya : (
Ama ßen seni ßilirim dayanamazsın dönersin yine:goz:

bundan sonraki hayatında mutLu oLman diLeğiyLe...

Kimsenin Özeli Beni İlgilendirmez!

GüLe GüLe.

yorumlar cok güzel olmuş sorunu kökünden hallettim geldim geri :goz: meltem kimseyi takmıyorum :) geldim işte ehehehehe :) sevdiklerimi geride bırakmak beni de incitti artık aranızdayım isa sıkıştırmasana formundan hiçbişi kaybetmmişsin he :D soner geri geldim ablacım dayanamamak değil üzülmemk için döndüm.. yuka öğretmenler odası boş kalmasın geldim işte :)

Holaaaaaa Hg GeLdin=)

Sıkıntıları atlattıgına sevindim kardeşim=) hoşgeldin tekrardan

hOşş geldinn :D:D

hayatta herŞey b!z insanlar iÇin.. kaçışş:saskin çöZüm DEĞİL.! *;))

aSlı olan yüZleşerek yeNmek.. "o" duyguyla yaŞıyacaksın k!.. kendini alıştırasınn

belKide alışkanlık olcak gözünde (hayatında) büyümicekk.. artık canını yakmıcaK :goz:

hOş geldin tekrara :clap

nOt: Kumral saÇlarından sen suÇlusun *=)))​

:sigara:​
_________:melek

Geri