Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu`yu başarılı buluyor musunuz?

?

• Kullanılan toplam oy
    86
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu`yu başarılı buluyor musunuz?

Erdoğan döneminde Atatürk sadece kitaplarda anlatılıyor ve halktan farklı biriymiş gibi gösteriliyor.Çocuklar Atatürk hakkında bilgi sahibi olarak yetişiyor ama onu tam olarak benimsemiyor.Halkı Atatürk'ten soyutlamaya çalışıyorlar.Bunun sonucuda medet uman, üretmeyen, şifai toplum...

Kesinlikle dunya tarihinde en basarisiz ilk ve muhtemelende son bakandir..

tanıdıgım butun ögretmenlerınn genel kanısı keske huseyın celik devam etseydi oldu

türk eğitim-sen ocak ayında nimet çubukçu için şunları söyledi

türk eğitim sen genel başkanı

Koncuk, `Bakan Çubukçu öğretmen açığının giderilmesi, öğretmen atamaları, okullarda hijyeni sağlayarak, öğrencileri ve eğitim çalışanlarını salgın hastalıklardan korumak, verilen sözleri yerine getirme, eğitim sorunlarını çözmede kararlılık ve beceri, hukuka uygun davranma, eğitimi otomatik pilottan çıkarma, eğitim çalışanlarının maddi ve özlük haklarının iyileştirilmesi, resim, müzik ve beden eğitimi derslerine gereken önemin verilmesi, eğitim çalışanları ile ilişkiler, ders kitaplarının denetimi derslerinden sıfır puan almıştır` dedi.

Koncuk, Bakan Çubukçu`nun yüz üzerinden yüz aldığı derslerle ilgili olarak ise şunları söyledi:

`Güvencesiz öğretmen çalıştırma (Kadrolu öğretmenlik dışında öğretmen istihdam etme), eşleri birbirinden ayırma, usulsüz atamalar, yandaş kayırmacılık ve kadrolaşma, sendikalarla ilişkilerde taraf tutma. Umuyoruz ki, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu kendisi için hazırladığımız karneyi dikkate alarak, ikinci dönem daha çok çalışır. Aksi takdirde Bakan Çubukçu da, Hüseyin Çelik ile aynı kaderi paylaşacaktır.`

aileden sorumluluğun üstesinden gelemeyen çubukçu nasıl eğitimin üstesinden gelebilir
ve burada sayılmayan gaf ve milettimize saygısızlıklarda bulundu çubukçu

çubukçu nun başarısı çubukçu nun neden başarılı olduğunu bilmeyip başarılı diyenler kadardır : )

Zaman gösterir...

eğitim sistemi çökmüş durumda her yıl yeni bir sistem bir türlü oturmadı gitti

ßiℓgè Қrαℓ;5075095' Alıntı:
Ben pek başarılı bulmuyorum.daha iyisi olabilirdi

niye bilge kral Mitolojjik tanrınız Tayyipten aykırı bir davranış gösterdi diyemi :thumbup:

Gerçek hayatta mesleği avukat olan biri, ne kadar başarılı olabilir?

soru genel olduğu için özel cevap verebiliriz .....
Nimet hanımı hükümete bağlılık ve itaat görevinde son derece başarılı buluyorum :thumbup:
yalnız eğitim ve öğretim açısından sorarsanız ; cavabım = küfür ....

soru genel olduğu için özel cevap verebiliriz .....
Nimet hanımı hükümete bağlılık ve itaat görevinde son derece başarılı buluyorum :thumbup:
yalnız eğitim ve öğretim açısından sorarsanız ; cevabım = küfür ....

Kesinlikle hayır. SBS gibi saçmalıklar ile genç yaştaki öğrenci kardeşlerimizin o genç yaşında isyana sürüklenmesine neden olmuştur. Milli Eğitim Bakanı statüsündeki bir insan Milli Eğitim sistemini çok iyi bilen , buna önlem alabilen ve hayatını eğitime adayan birisi olsun istedim. Nimet Çubukçu Hukuk Mezunu ve bir dönem avukatlık yapmış sadece. Milli Eğitim Sistemi ile ilgili hiçbir bilgisi olduğunu sanmıyorum. İşi yapan ekibi o da onay veriyor sadece.

Eğitim sistemini de yaptıkları duble yollara benzettiler. Bedava kitap dağıtıyoruz dediler eyvallah. 1 tl lık kitabı devlete 10 tl dan kendi basımhanelerinde bastırdılar. Evinde öğrenci olan her aileye ayda 300tl ek gelir adı altında maaş bağlayında sizin eğitim sistemini ne kadar düşündüğünüzü görelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri