milli piyango yılbaşı büyük ikramiye sana çıktı ilk önce ne yaparsın ?

milli piyango yılbaşı büyük ikramiye sana çıktı ilk önce ne yaparsın ?

• Kullanılan toplam oy
    96
şans oyunu oynamam nede olsa haydan gelen huya gider ama... çıksa bana sanırım çıldırırdım bir müddet tedavi olmaya tımarhaneye giderdim sonrası Allah kerim heralde sülalemde kimin neye muhtacı varsa onları hallederdim be yaw

"Adamın biri kendine lotodan büyük ikramiye çıktığını öğrenmiş. hemen evi aramış:
- karıcığım çabuk toparlan bana büyük ikramiye çıktı
- nereye gidiyoruz kocacığım havaiye mi maldivlere mi...
-orasını bilemem ben döndüğümde evde olma yeter!!!

o hesap yaparız bi şeyler...

bana yetecek olanı alırım geri kalanı ihtiyacı olanlara dağıtırım.

çıkmaz demeyin şansınızı deneyin...

85v0fvm.jpg

saygılar.... :goz:

okulu yakar evlenirim be :) bi tane bilet alıyım bari almayacaktım kim açtı bu konuyu :)

arkadaşlar inş yüce yaratıcı o ikramiyeyi bana nasip ederse önce kendime bir araba alırım son model bir araba 2008 :

Ben bir yıl beklerim 2009 model alırım. Ne de olsa daha yeni....:durdurun:durdurun

Şaka bir yana eşimle birlikte büyük başkentleri gezerdim....Paris, Londra, Moskova, Roma, falan filan....

ilk Önce Sevgili Dei$tiririm =)))

Sonra Kankalarimi Yenilerim :hhmanD [ Dare , Arfy , SHark , 2PaC,Fare] =)))9

Sonrasi bana yeter Yaa rusyaya Cikartma veririm Ticari i$ anlaminda :hhmanD

rusyadan 20 tane blonde getırırım
1.murcıelago alırım
2.130 metrelık yat alırım
3.dodge ram 2500 alırım
4.corvette z06 alırım
5.bahcelı havuzlu vılla alırım
6.escalade alırım
7.bently alırım
8.550i alırım
9.magnum alırım
10.300c alırım
11.charger alırım

sonrada camıde dılenırım abiiiiiiiiii allah rızası ıcın vergı parası abiiiiiii abiiiiiiiii dıye :)

emeğine sağlık....
ihtiyacım olanı alır geri kalanı ihtiyacı olanlara dağıtırdım.

Allah'a şükür paraya ihtiyacım yok eger bana cıkarsa ew araba alırım gerisini yardıma muhtac olanlara dagıtırım

bi gallardo alrm bi folkart narlıdereden ev ii bi is kurarm artan para bankaya ihtiyac oldukca ceker ceker harcarım

diğer: evvela bir laptop, süper lüx bi villa ve ardından da bmv X5. sonrasını babama veririm ne yaparsa yapsın. ha bi de hacca giderim. günahlar biraz çokta :D:D:D

bana çıkarsa ben faize yatırırım faizinin bi kızmısı yer bi kısmını ihriyacı olana dağıtırım ve tabiiki yatırım yaparım

ya da

Bir kısmını ihtiyacı olanlara dağıtırım. Birazını bu yaşlılar ve kimsesizler yurduna. Sonra hayallerimşi gerçekleştirmek için yatırım yaparım!!!!! :) :) :) :) :)

bana çıksaydı zaten hep hayr işlerinde kullanacaktım ...kendime sadece porshe ferrari bmw bide 3 5 milyon dolarlık bi ev dışında başka bişi almıycammmm

Geri