aviatorr
New member
- Reaction score
- 0
arkadaşlar ben buyıl öss sınavına girdim tercihlerim sonucunda mimarlıkları yazdım..mimarlıgı kazanıyorum......okuyan arkadaşlarımıza soruyorum mimarlık okumak dertmidir???????birinci sınıfta projeleri ellemi çizilir.......siz ünivertiseye giderken ne umdunuz neler buldunuz????????sizler mimarlıkta zorlandınızmı?????????mimarlık okumak için önceden beceri gerekiyormu yani resim çizim bilgisi iyi olmayan biri mimarlıkta okuyabilirmi?????siz mimarlıgı kazanmadan önce çok iyi çizimler yapabiliyormuydunuz ??????yoksa ünvye gittikten sonramı gerekli bilgileri aldınız ???????
sizden istegim mimarlık okumaya başlayanlara 1.sınıf ögrencilerine önerileriniz nelerdir???????ünvye gitmeden hangi konulara çalışıp eksiklerini kapatsınlar:sigara:
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum bakalım hackhell forumu mimarları ünvde zorlanmışmı başlarına neler gelmiş
yorumlarınızı bekliyorum:hhman:
sizden istegim mimarlık okumaya başlayanlara 1.sınıf ögrencilerine önerileriniz nelerdir???????ünvye gitmeden hangi konulara çalışıp eksiklerini kapatsınlar:sigara:
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum bakalım hackhell forumu mimarları ünvde zorlanmışmı başlarına neler gelmiş