Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

sa
üstat istinat duvarı programı lazım son deprem yönetmeliğine uygun

fffbbbyyy değerli paylaşımlar için çok teşekkürler win7 64 bit 3dsmax 2011 kurdum activate penceresi açılıyo ancak boş dolayısıyle programı crackleyemiyorum acil yardım bilgisi olan varsa 2009 u yükledim aynı sorun oldu şimdiden teşekkürler

anasını satıym program lazım intewrnet sınırlı oof of

Arkadaşım müthiş güzel bir siteymiş burası..bugün keşfettim..Paylaşımların harika..Bana Archicad14 ile çalıştıracağım ArchiStair 2.0 lazım..Bulabilirmiyiz acaba?

macBookpro için autocad ve max

Yeni MacBookpro alacam ama bir çok noktada teredütlerim var. Autocad , Xsteel , 3dmax ve idecad gibi programları kullanabilirmiyim.

Bu konuda herhabgi bir deneyimi olan arkadaşımız oldumu ..deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirm. gerekirse site forum yöneticisi arkadaşlar bunu konuyu konu başlığı olarakta açabilirlermi. çok önemli.
çünkü 10 mayıs 2011 de amerikaya gidecem. oradan kendime macbook pro alacam.

inşaat mühendisiyim. yukarıda saydüğüm bütün programları kullanuyorum. idecad lisanlım var diğer bütün programları lisanssız kullanacam

ilginiz için tşk ederim.....

arkadaşlar 14 günüm kaldı trialin bitmesine acil yardım lütfenn...

hocam senden bir ricam olacak autocad 2008 64 bit varmı bir de 32 bitleri win7 64 bit te çalıştırabilirmiyiz ben denedim olmuyor
teşekkürler

hocam autocad 2012 64 bit indirdim kurarken 7 adımda hata veriyor.sebebi nedir yenidenmi indirelim partları acaba.yardımcı olursan sevinirim.kolay gelsin..

merhaba
ben autocad 2011 ve max 2011 i sorunsuz kurdum fakat craklemeye gelince Registration-Activation Error (0015.111) hatasi veriyor. bilginiz varsa yardimci olurmusunuz. simdiden tesekkurler

tesekkurler. Acaba chief architect x3 yi yakin bir zamanda urda goreilecekmiyiz. Ellerine saglik kardes

tekrar emeğine sağlık kardeşim.
Csi Section Builder indirdim kayıtlarından, ancak 64 bit
windows7 yüklü makineye kuramıyorum. Ben mi yanlış yapıyorum yoksa
windows7 de çalışmıyor mu? Bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.
Şimdiden sağol.

selam fffbbbyyy nasilsin usta senden yine bir ricam olacak bu beni Nemetschek Allplan 2011 var acaba sende varmi varsa paylasabilirmisin simdiden tsk

arkadaşllar bu programların linkleri nerde nasıl indiriceğiz

hocam merhabalar autocad 2010 indireceğim fakat bu 64 ve 86 seçeneklerini neye göre belirlemeliyim bu ikisinin farkı nedir?? bir tanesinin partı fazla bunların özellikleri nelerdir?? birde archicad 15 çıktı galiba burda bulabilir miyiz bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar..

hocam tekrar merhaba bu probina eğitimini indirdim güzel bir mühendislik yazılımı ve pratik fakat programın kendisi var mı bu listede bulamadım varsa ayrı bir link atar mısın ilgilenirsen çok müteşekkir olurum emeklerine sağlık hocam tekrar teşekkürler iyi günlerrr..

Geri