Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

ARkadaslar bu dosyaları rapidden indirirken %90da takılıp kalıyo neden acaba bi turlu indiremedim flash get kullanıyorum .....

sorun senin flash get programında olabilir başka yerlerden indirirken bir sorun olmuyo mu normalde hiç sorun çıkmıyordu yani hala çıkmıyor :)

Yardım pls!

Hocam öncelikle güzel arşivlerin için sana çok teşşekkür ediyorum. Uzun zamandır Robot office v20 yi arıyorum, yardımcı olursan çok sevinirim.
saygılar
:help:goz:

ARkadaslar bu dosyaları rapidden indirirken %90da takılıp kalıyo neden acaba bi turlu indiremedim flash get kullanıyorum .....

merhaba kardesim flashget alternatifli bir indirme programi degil isine geldigini aliyor isine gelmedigini alir gibi gozukup es gecmekte en iyisi bir IP degistirici v.1.0 xxxxxx bulabilirsin bu programla modemi resetleyip indirmeni rahatca yapa bilirsin biraz zaman aliyor ama rapid deki kotayi boyle asarsin sahesn ben boyle uygulama yapmaktayim veya ucretli uyelik alacaksin
selametle

Kardeş emeğe her zaman saygı eyvellah eline sağlık...

Robobat Robot Office v20 istek üzerine klasöre eklenmiştir.İlgililere duyurulur.

Farzedinki hiç yazmadım...

:victory:clap

Robobat için çok teşşekür ediyorum...
süper arşivin için ayriyeten teşekkür ederim hocam. (iltifat etmiyorum, çünkü gerçekten öyle)
+1 rica (soru?): netcad v5 ' e çare varmı?

SAYGI DEGER HEMSERIM
Basarilarinin devamini dilerim.Olenlerede rahmet dilerim.Erzurum gibi bir ilde PADISAH olmak yetmiyor.sonucta ilim irfan sinirsiz ve sonsuzdur.Kimin nerede ne icra edecegide belli olmaz iken tabiiki en iyi seviyede olman ilk once beni mutlu eder.
ATATURKTEN mezun olman sana bir espiri niteliginde olan bir saka turu kelime idi bakarsan gulucukte koymustum.Kimse eziklik veya kapris niteligini tasir vaziyete girmesi fayda vermez amac bilgi paylasimi.
10 tane programi paylasman seni nede beni ilahlastirmaz hizmet ediyorsun burda bulunan ben dahil butun arkadaslar tebrigini zaten sunmakta.
benim tamamen calisma alanim yurt disinda oldugundan SEFERBERLIK aninda illaki memleketime vatanima canimin kanimin son damlasini akitmak icin bulunacagimdan suphe olunamaz ama SENIN 1 NUMARA OLMANDA gozum yok yeterince aldigim seviye beni asmakta tasimasida guc.Bunu nicin burya tasidigini anliyamadim.Ama bu yil son sinif
mezun olacak bir yegenim var onu senin rakibin seni asmasi icin elinden gelen butun gayreti gosterecegine inan cunku ATASINI GECMEYEN BIR NESIL YUKSELEMEZ bu bir Turk milletinin komutudur.
arama motorunda uste benim isimde cikiyor o kadar sorun olacagini sanmiyorum.Yazi metni bu sekilde olusmustur herkesin fikir ozgurlugu mevcuttur.senin her hareketine saygi ile cavep verir iken sana yonlenen mesajada icerigi ne olursa olsun saygi duymak zorundasin diye dusnmekteyim.
sonucta bilgi yuvasinda bilgi paylasiliyor isim karekter ve unvan degil.
selametle

Ergün hocam senin bilgi ve birikimlerinden faydalanmak isteriz.msnde diploma projem dolayısıyla girip 2 dakıka konuşamadım seninle.Şöyle bir konu başlığı açsan Mimarlık - Mühendislik öğrencilerine tavsiyeler gibi bir başlık ve konu açsan ve o başlık altında karşılıklı tartışsak senin deneyimlerini vs okusak güzel olur diye düşünüyorum tabi takdir sizindir:Ama sizin gibi insanlardan faydalanmak gerektiğini düşünürüm. Ve vatanımızı sadece kanımızla canımızla değilde bilgilerimizi paylaşarak arkamızdan gelen gençliğinde bizlerin gibi bilgili olmasıda bana göre vatana hizmettir.

seni anliyorum kardesim msn kaydettim ama yahoo.fr den msn kullanmiyorum.normal msn adresime adresini eklemistim.Guzel paylasimlar mevcut bunu kapris vs ile boyut degistirmemliyiz.Emegi gecen butun kardeslerime sonsuz tesekkurler
bilgi amacli konuda Ozel olusumlara yer verildigi zaman ozellik kayboluyor.
diger adresten gelirsen sayin kardesim istedigin her konuda sonsuz elimden geldigince ve prosudurler geregi illaki yardimi goreceksin.
YAZI sekli galiba incitmelere sebebiyet vermekte onun icinde bilgi ortaminda OZEL metin olusturmamaya azami derecede gayret icindeyim bazen zorunlu oluyor.
Zaten tanimaya calistiginiz bazi programlarin temsilcisiyim.Insaat Muhendisi veya Mimar icin Saygi deger Kucuk Kardesim ve Hemserim fffbbyyy sunmus oldugu albumdeki programlarin %50 ni bilmesi
teknik olarak dunyada soz getirecek konumda olmasi aciktir.Butun dunya mimarlar ve insaat muhnedislerinin kullandigi programlar; Robobat 2000 ve xsteel vs
daima ileri hep ileri bir mimar veya insaat muhendisinin ihtiyaci ne ise elimden geldigince herzaman destek olmaya caba sarf etmisizdir estek olmak lazim kostek olmak KISISEL yapimiza aykiridir.
bilmem anlatabildimmi
mesajinin son bolumunu hemserime onun bulundugu bolgede is yapmiyorum.Dogdugum yer ve Atalarimin oldugu yer aile yerim nerede olursa olayim farke etmez.Yanlizca bu sekilde Yonlenmem olabilir Mesleki konuda rahat olmasini AMA genc yeni mezunlar geliyor.kendisini tanimiyorum o benim hemserim oldugunu teyid etti ama ben bilmiyorum kim oldugunu ne kadar iyi oldugunu llaki onu gececekler sansi
yook kimse hicbir konuda sonsuz degildir demek istedim.
butun kardeslerimin ve meslektaslarimin dunyada soz sahibi olmalarindan mutluluk duyarim
selametle

öncelikle saol kardeş archicad 11tr nin crack sorunu war yardım edersen sevinirim

SAYGI DEGER HEMSERIM
Basarilarinin devamini dilerim.Olenlerede rahmet dilerim.Erzurum gibi bir ilde PADISAH olmak yetmiyor.sonucta ilim irfan sinirsiz ve sonsuzdur.Kimin nerede ne icra edecegide belli olmaz iken tabiiki en iyi seviyede olman ilk once beni mutlu eder.
ATATURKTEN mezun olman sana bir espiri niteliginde olan bir saka turu kelime idi bakarsan gulucukte koymustum.Kimse eziklik veya kapris niteligini tasir vaziyete girmesi fayda vermez amac bilgi paylasimi.
10 tane programi paylasman seni nede beni ilahlastirmaz hizmet ediyorsun burda bulunan ben dahil butun arkadaslar tebrigini zaten sunmakta.
benim tamamen calisma alanim yurt disinda oldugundan SEFERBERLIK aninda illaki memleketime vatanima canimin kanimin son damlasini akitmak icin bulunacagimdan suphe olunamaz ama SENIN 1 NUMARA OLMANDA gozum yok yeterince aldigim seviye beni asmakta tasimasida guc.Bunu nicin burya tasidigini anliyamadim.Ama bu yil son sinif
mezun olacak bir yegenim var onu senin rakibin seni asmasi icin elinden gelen butun gayreti gosterecegine inan cunku ATASINI GECMEYEN BIR NESIL YUKSELEMEZ bu bir Turk milletinin komutudur.
arama motorunda uste benim isimde cikiyor o kadar sorun olacagini sanmiyorum.Yazi metni bu sekilde olusmustur herkesin fikir ozgurlugu mevcuttur.senin her hareketine saygi ile cavep verir iken sana yonlenen mesajada icerigi ne olursa olsun saygi duymak zorundasin diye dusnmekteyim.
sonucta bilgi yuvasinda bilgi paylasiliyor isim karekter ve unvan degil.
selametle

Ergün Bey yazdıklarıma verdiğiniz cevaplar yine çok ilginç.Apayrı tellerden çalıyoruz.Esprine hem hayatımdaki bir gerçekle hem de espriyle karşılık vermiştim.Ama sen bunu içinde "eziklik" "on tane program paylaşımı" "senin bir numara olmanda gözüm yok" gibi gerçekten saçma anlamsız ve kusura bakma ama aptalca cümlelerle cevapladın.
Mümkünse bana bir daha mesaj yazmazsanız sevinirim.Çünkü sizinle mantıklı bir iki kelime etmek mümkün değilmiş gibi görünüyor.

Robobat için çok teşşekür ediyorum...
süper arşivin için ayriyeten teşekkür ederim hocam. (iltifat etmiyorum, çünkü gerçekten öyle)
+1 rica (soru?): netcad v5 ' e çare varmı?

Forumda ararsanız NetPro modülü hariç bulabilirsiniz.Ben yerli programların dağıtımına karşı olduğum için forumdaki diğer arkadaşlara yönelebilirsiniz.

Tartışmalar olmasın lüftfen, burası bilgi paylaşım yeri pm veya msn yolu ile sorunlarınıza çözüm arayabilirsiniz.
bourgogne ergun-m1 nickiyle de böyle tartısmalar cıkarmıstın, isteğin genç kuşaklara yardımcı olmaksa bunları tartışma ortamına çevirmeden de yapabilirsin.

birader bir mimar olarak seni tebrik ediyorum baska soze gerek yok,.,.,;;))))

sitede sorun yok şimdi baktım.

abi eklemişsin primaverayı bende yazı yazmanı bekliyorum :):) sen ilk sayfaya yazmışsın kusura bakma görmedim teşekkür ederim abicim.

Şu konu sabitlendiğinden beri eklediğim programları duyuramaz oldum zaten.Siz kontrol edeceksiniz artık.

Geri