Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

ya kardeş en azından net pro yu bana özelden atsan :D gerçekten lazım kardeş yardımcı olursan sevinirim

önce tüm programların için teşekkürler hepsi ayrı ayrı kendi dalında en güzel programlar emegine saglık..acizane bir istegim var sanırım senin uplodlarını izleyenlerde bu görüşüme katılıyordur.mümkünse ÇelikproIV ( MKA yazılım ) yada çatıcad programlarınıda ekleme imkanı bulabilirmisin..şimdiden teşk.ederim..

Arkadaşım merhaba
autocad 2009 64 bit xp işletim sistemi olan makineye kurup crack ledim yaklaşık 45 gündür çalışıyordu dün aktivasyon problemi verdi dafelarca kaldırıp yeniden kurdum farkli seril numaralarını denedim ama her seferinde aynı hatayı veriyor aktivasyonu yapmıyor
prgram daha açılırken aktivasyon doğrulamasına gidiyor engellenemiyor daha önce böyle bir şeyle karşılaştın mı ? bir de bulabilirsen autocad in 64 bit xp işletim sistemi altında çalışan versiyonunu temin edebilrmiyim bir de öyle deneyeceğim
şimdiden teşekkürler

autocad in 64 bit xp altında çalışan versiyone derken autocad 2008 64 bit i kastedmiştim

Arkadaşım merhaba
autocad 2009 64 bit xp işletim sistemi olan makineye kurup crack ledim yaklaşık 45 gündür çalışıyordu dün aktivasyon problemi verdi dafelarca kaldırıp yeniden kurdum farkli seril numaralarını denedim ama her seferinde aynı hatayı veriyor aktivasyonu yapmıyor
prgram daha açılırken aktivasyon doğrulamasına gidiyor engellenemiyor daha önce böyle bir şeyle karşılaştın mı ? bir de bulabilirsen autocad in 64 bit xp işletim sistemi altında çalışan versiyonunu temin edebilrmiyim bir de öyle deneyeceğim
şimdiden teşekkürler

autocad in 64 bit xp altında çalışan versiyone derken autocad 2008 64 bit i kastedmiştim

Evet karşılaştım.Bir kere Autocadin güncellemesini yaptığımda karşlaşmıştım.Bir kerede Acronis ile geri yükleme yaptığımda karşılaşmıştım.AutoCAD 2009 64 Bit sürümünü bir kaç gün içinde Upload ederim.

Bu upload edeceğin autocad 2009 64 bit farklı bir sürümü autocad 2009 mu

merhaba
autocad 2009 64 bit in farklı bir crack versiyonu mu var çünkü aynı versiyonu farklı versiyonlarla kurdum (farklı serial kullanarak) hep aynı hatayı veriyor öyle olunca 64 bit autocad 2008 denemeyi düşünüyorum .
siz bu durumu nasıl aşmıştınız
bu ara göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı ALLAH razı olsun

tesekkurler

tesekkurler.. tamda aradigim programlar.. ellerine saglik.

merhaba
autocad 2009 64 bit in farklı bir crack versiyonu mu var çünkü aynı versiyonu farklı versiyonlarla kurdum (farklı serial kullanarak) hep aynı hatayı veriyor öyle olunca 64 bit autocad 2008 denemeyi düşünüyorum .
siz bu durumu nasıl aşmıştınız
bu ara göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı ALLAH razı olsun

AutoCAD 2009 64 Bit Klasöre eklenmiştir.Tek linkli halide mevcuttur.Bir deneyin isterseniz.

selam fffbbbyyy senın bu yenı ekledıgın AutoCAD 2009 64 Bit Tek link galıba AutoCAD Architecture 2009 ıle alakalı degıl cunku bu yenı ekledıgın bence mımarı degıl benı aydınlatırsan sevınırım sag ol

selam fffbbbyyy
4m idea steel strad programları var mı elinizde
teşekkürler...

selam fffbbbyyy senın bu yenı ekledıgın AutoCAD 2009 64 Bit Tek link galıba AutoCAD Architecture 2009 ıle alakalı degıl cunku bu yenı ekledıgın bence mımarı degıl benı aydınlatırsan sevınırım sag ol

Alakalı olmasımı gerekiyordu ? Ben bir yere bu AutoCAD Architecture diye yazmışımda haberim mi yok? Bazen yazdıklarınıza cevap vermekte gerçekten zorlanıyorum.Bencede AutoCAD Architecture değil.Çünkü son birkaç mesajda yazdığım ve başlığada eklediğim gibi AutoCAD 2009 64 Bit.Hepsini geçtim sizin bu mesajı attığınız saat itibariyle bu dosya hiç indirilmemiş.Hadi diyelim sizde öyle bir fikir uyandı indirmeden bakmadan nasıl karar verdiniz Mimari değilde AutoCAD 2009 olduğuna? Durun tahmin edeyim son anda üstünde yazanı okudunuz...

selam fffbbbyyy
4m idea steel strad programları var mı elinizde
teşekkürler...

Maalesef yok ama olması için gayret sarfedeceğim.4M Idea'nın deneme sürümünü kontrol etmiş rakipleri karşısında biraz güdük kaldığı kanaati uyanınca peşini bırakmıştım.Tekrar bakarım.

ben alaka aramadım ama belkı yazmadın dıye dusundum neyse sag ol

teşekkürler emeklerine sağlık pc ne kuvvet

Teşekkür Butonunun yanına birde "Ya Sabır" butonu istiyorum...

bu senin en doğal hakkındır milletin bisürü kahrını çeliyorsun:durdurun

efsane olmus supersin emegine saglık i7lerin en guzeli senin olsun :)

Autodesk Impression 2 ve Bentley ProSteel 3D v18 (22.10.2008 Düzeltilmiş sürüm) klasöre eklenmiştir.

selam fffbbbyyy
bir de strucad çelik programı var
varsa eklermisiniz...
teşekkürler...

Selam arkadaşım

tek link 64 bit auto cad i göndermişsin teşekkürler, fakat bu seferde diğer lisanslı programlarda problem yaşamaya başladık İDE CAD in lisanslı statik ve mimari versiyonlarını kullanıyoruz. ide cad in yaklaşık maliyet modülü altında çalışan cristal repot programı 64 bir i desteklemedi öyle olunca emektar 32 bit XP ye dönmek zorunda kaldık. tekara ediyorum emeğine sağlık bu programları bizimle paylaştığın için teşekkürler. bu arada yeni çıkan Quatro işemci kullanıyorum 64 bit kurulması durumunda dehşet fark ediyor 32 sayısının faktoriyelini aldığınızda 2 sistem arasında (64 bit ile 32 bit) neredeyse 3 kat süre fark ediyor. keşke programların tamamı 64 bitte çalışsa

Geri