Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

özür dileyerek soruyorum. tekla v14 indirdim kurdum. patch'lemek için v13 patch'ini kullandım ancak hala açılış için server soruyor. v14 için ayrı bir patch varmı acaba ? tşk ederim...

merhaba fffbbbyyy

ben epey zamandır bir programı arıyorum.Adı jpeg2cad , jpeg2dwg , jpeg to cad gibi bişi olması lazım.Bunun işlevi şu:
Scanner dan taradığın jpeg formatındaki resmi dwg yada dxf formatına yani autocad için uygun uzantıya çeviriyo.Ben bir kaç tane buldum ama bazılarında lisans kısıtlaması var bazılarında da düzgün çalışmıyo.Senden ricam bunun crakli veya full versiyonunu bulupta paylaşırsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Not:Forumda arama yaptım bulamadım hatta senin konundaki son 42 sayfayı aradım ama yoktu...

fffbbbyyy çok müthiş paylaşımlar başka yerde aramaya gerek yok paylaşımlarının devamı dileğiyle teşekkürler...

merhaba fffbbbyyy

ben epey zamandır bir programı arıyorum.Adı jpeg2cad , jpeg2dwg , jpeg to cad gibi bişi olması lazım.Bunun işlevi şu:
Scanner dan taradığın jpeg formatındaki resmi dwg yada dxf formatına yani autocad için uygun uzantıya çeviriyo.Ben bir kaç tane buldum ama bazılarında lisans kısıtlaması var bazılarında da düzgün çalışmıyo.Senden ricam bunun crakli veya full versiyonunu bulupta paylaşırsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Not:Forumda arama yaptım bulamadım hatta senin konundaki son 42 sayfayı aradım ama yoktu...

hocam akil vermek gibi olmasin ama bir keresinde denedigim bir olayi anlatayim ise yaradi. jpg i Autocad e attim ordanda PDF ciktisi aldim. o PDF ciktisini PDF to DXF de okuttum cikan cizimi Autocad de actim. kismen ise yaramisti ama o dedigin gibi birseyde varsa iyi olur bulundurmak lazim.

merhaba fffbbbyyy

bunu corel de de yapabilirsin diye düşünüyorum.Şunu bir denermisin
corel de aç file menüsünden exportu aç.gelen seçeneklerden dwg yi seç.sonra autocadi aç çizimi çağır yada direk aç.eğer renklerle illgili sıkıntı olursa ctrl a yap beyazı seç umarım yardımcı olmuşumdur.fffbbbyyy usta istek sana yapılmıştı ama konuya dahil oldum.işine karışmış gibi olmamışımdır umarım

bunu corel de de yapabilirsin diye düşünüyorum.Şunu bir denermisin
corel de aç file menüsünden exportu aç.gelen seçeneklerden dwg yi seç.sonra autocadi aç çizimi çağır yada direk aç.eğer renklerle illgili sıkıntı olursa ctrl a yap beyazı seç umarım yardımcı olmuşumdur.fffbbbyyy usta istek sana yapılmıştı ama konuya dahil oldum.işine karışmış gibi olmamışımdır umarım

Estağfirullah.Bilakis memnun oluyorum.

fffbbbyyy kardesim_cok tesekkurler
senden ozel bir ricam var.
Bentley Ram Structural System
Bentley Ram Connection
bulabilir misin.
Simdiden tesekkurler. Coooook sagol. Emegine minnettariz

Helal kardeşime müthiş bir paylaşım tek kelimeyle...

kardeş çok harika paylaşım yapmışsın vallahi senin bu linkleri başka sitelerdede görüyorum millet kendinin gibi veriyo gitsin neyse eline sağlık prosteelle alakalı video yada döküman elinde varsa paylaşırsan çok ii olur tekrar sağol

selam fffbbbyyy nasılsın bu ara kayıplardasın senın sözverdıgın programlar göremdım acaba cokmu mesgulsun cunku ocak basında yuklerım demıstın bende hergun bakıyorum halen yok belkıde unuttun senden cs4 leri ve cinema 4d 11 architecture edition istemıstım eger bulduysan paylasırsan cok sevınecegım sımdıden tesekkurler

hepsinin bir arada olması güzel. çok iyi bir paylaşım yapmışın. paylaşımların için teşekkürler

selam fffbbbyyy nasılsın bu ara kayıplardasın senın sözverdıgın programlar göremdım acaba cokmu mesgulsun cunku ocak basında yuklerım demıstın bende hergun bakıyorum halen yok belkıde unuttun senden cs4 leri ve cinema 4d 11 architecture edition istemıstım eger bulduysan paylasırsan cok sevınecegım sımdıden tesekkurler

Yoğun bir proje çalışmasından sonra kendimi şehir dışına attım , 20 gün kadar her açıdan yokum.
Özellikle CS4 Design Premiumu kendim iki bilgisayarda kurup test ettim ve 45 gündür sorunsuz çalıştıklarını gördüm.Dönüşte yeni açacağım Ofis programları linkinde vermeyi düşünüyorum.Cinema 4D AE 'yi henüz aramadım ama size söz dünyada herhangibirinde varsa onuda dönüşte bulup upload edeceğim.

kardeş paylaşımın için çok teşekkür. revitin eğitim videoları ilaç gibi geldi. birde archicadin türkçe eğitim videoları var mı, bulabilirmisiniz, sitesindekiler ingilizce

Geri