Robot 2009'u ben kurdum kullandım ve sorunsuz çalışıyor.Başka bir makinede dene istersen.
Aşağıdakiler Graitec Advence Steel 2009 Linklerim.Lisansı aktif hale getirmeyi bir saat uğraştım fakat başaramadım.Daha fazla bununla uğraşamıyacağım eğer sen halledebilirsen bizlerlede paylaşırsın.
Arkadaşım merhaba
programın crackleme mantığını buldum
1. lic file dediği programın install akabinde gelen autorizasyon talep formu
2. bu forma host name isminin 000000000 ile değiştirilmesini istiyor fakat bu alan inaktif herhangi değişiklik yapmanızıa müsade etmiyor.
3. bu değişikliği masa üstündeki bilgisayarım/özellikler/Bilgisyar adı/değiştir seçeneğinden bilgisayarın host ismini 00000000 ile değiştirerek lic file üzerinde bu değerin tanımlanmasını sağlamaya çalıştım fakat bu seferde bu alan sayısal karakter girilmesine müsade edilmiyor şeklinde uyarı ile karşılaştım.
Yanlışanlamadım ise lic file da bulunan host name i 000000000 ile değiştirmeyi başarabilirsem bunun sonucunda oluşan yetki dosyasını kurulumun içine attığımda crack olayı bitecek.
Ama hala host name i 000000000 olarak değiştiremiyorum
Robot 2009'u ben kurdum kullandım ve sorunsuz çalışıyor.Başka bir makinede dene istersen.
Aşağıdakiler Graitec Advence Steel 2009 Linklerim.Lisansı aktif hale getirmeyi bir saat uğraştım fakat başaramadım.Daha fazla bununla uğraşamıyacağım eğer sen halledebilirsen bizlerlede paylaşırsın.
Arkadaşım merhaba
programın crackleme mantığını buldum
1. lic file dediği programın install akabinde gelen autorizasyon talep formu
2. bu forma host name isminin 000000000 ile değiştirilmesini istiyor fakat bu alan inaktif herhangi değişiklik yapmanızıa müsade etmiyor.
3. bu değişikliği masa üstündeki bilgisayarım/özellikler/Bilgisyar adı/değiştir seçeneğinden bilgisayarın host ismini 00000000 ile değiştirerek lic file üzerinde bu değerin tanımlanmasını sağlamaya çalıştım fakat bu seferde bu alan sayısal karakter girilmesine müsade edilmiyor şeklinde uyarı ile karşılaştım.
Yanlışanlamadım ise lic file da bulunan host name i 000000000 ile değiştirmeyi başarabilirsem bunun sonucunda oluşan yetki dosyasını kurulumun içine attığımda crack olayı bitecek.
Ama hala host name i 000000000 olarak değiştiremiyorum
Maalesef yanlış yoldasın.Host ID'den kastı programın kurulduğu makinenin MAC adresi. 0000... ların yerine gelecek olan o.(Bilgisayarının MAC adresini fiziksel olarak değiştirebilmen mümkün değil.Ağ kartını değiştirmediğin sürece).MAC adresini 000... yerine yazdıktan sonrada lisansın bir kaç yerindeki karakter fazlalığından dolayı programı lisansı reddediyor.Bu fazlalıklar kaldırıldığındada benzer sonuç veriyor.En iyisi SHooTERS grubunun zaten elinde olan fakat nedense yayınlamadığı düzgün lisansı beklemek.
selam nasılsın galiba bu Cinema 4d R11 Architecture Edition almanca halen bulunamadı :S
öncelikle mükemmel bir paylaşım,emeğine saygılar Allah razı ve yardımcın olsun..baya bir sayfa gezdim ama görememiş olabilirimde..archicad xp 64 bit arıyorum varsa elinizde paylaşırsanız sevinirim
mrb sn:fffbbbyyy
size 2 sorum olcak
1. yerli yazılım neden paylaşmıyorsunuz yoksa başka bi forumda mı yerli yazılım paylaşımı yapıyorsunuz.
2. paylaştığınız program ilaçlarını kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa yabancı sitelerden filan mi ekliyorsunuz.