Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

bir kac sefer denedım kopyaladım ve icindekıyle degısıyor zaten ama hep olmadı dıyor kurulumda bence sorun cıkıyor

Son tahminim şu : Archicad güncellemesini bilgisayarında kurulu diğer bir sürüm üzerine yapıyor.Eğer Türkçe İngilizce v.s. Archicad varsa makinende onları kaldırıp ondan sonra işlemleri tekrarla.

revit 2010 crack nasıl yapılıyor sürekli hata veriyor lütfen detaylı bir şekilde tarif ederseniz acil yardımlarınızı bekliyorum işletim sistemim xp service pack 3 bu arada

revit 2010 crack nasıl yapılıyor sürekli hata veriyor lütfen detaylı bir şekilde tarif ederseniz acil yardımlarınızı bekliyorum işletim sistemim xp service pack 3 bu arada

DVD içerisindeki NoPE klasörüne bakınız.Seri numarası olarak 000-0000000 girin ve programı kurun daha sonra NoPE\x86 klasöründeki dosyayı mümkünse programı başlatmadan önce programın kurulduğu klasöre kopyalayın.

Bu arada 3DSMAX Design Tam DVD sürümüde klasöre eklenmiştir.

selam revit architecture 2010 un sadece crack dosyasını ekleyebilirmisiniz mümkünse

lütfen rica ediyorum crack yapamıyorum x86 isimli dosyanın içindeki dll dosyasını program files içindeki revit klasöründeki program klasörüne kopyala yapıştır yapıyorum ancak programı başlattığım anda " RPC Content Client" diye bir hata veriyor içeriğinde ise (The ArchVision Content Manager Reported an error while processing this request, make sure that you the latest version of ArchVision Content Manager if you receive this error with the latest acm contact archvision technical support at http://acm.archvision.com/support) diye bir mesaj cıkıyor daha sonrasında ise " Revit" başlığı altında başka bir hata mesajı çıkıyor bununda içeriğinde ise ( An unrecoverable error has occurred. The program will now be terminated. All of your data has been recently saved, so there is no need to create recovery files.) diye başka bir mesaj arkasından sa Revit Architecture 2010 Error Report diye bir sayfa cıkıyor ve kapanıyor ayrı bilgisayarlarda denememe rağmen her iki bilgisayarda verilen hata aynı işletim sistemim xp service pack 3 defalarca format attım farklı işletim sistemleri ve bilgisayarlarda durum aynı rica ediyorum açıklayıcı mümkünse resimli crack işlemi konusunda yardımcı olursanız :( :( :(

lütfen rica ediyorum crack yapamıyorum x86 isimli dosyanın içindeki dll dosyasını program files içindeki revit klasöründeki program klasörüne kopyala yapıştır yapıyorum ancak programı başlattığım anda " RPC Content Client" diye bir hata veriyor içeriğinde ise (The ArchVision Content Manager Reported an error while processing this request, make sure that you the latest version of ArchVision Content Manager if you receive this error with the latest acm contact archvision technical support at http://acm.archvision.com/support) diye bir mesaj cıkıyor daha sonrasında ise " Revit" başlığı altında başka bir hata mesajı çıkıyor bununda içeriğinde ise ( An unrecoverable error has occurred. The program will now be terminated. All of your data has been recently saved, so there is no need to create recovery files.) diye başka bir mesaj arkasından sa Revit Architecture 2010 Error Report diye bir sayfa cıkıyor ve kapanıyor ayrı bilgisayarlarda denememe rağmen her iki bilgisayarda verilen hata aynı işletim sistemim xp service pack 3 defalarca format attım farklı işletim sistemleri ve bilgisayarlarda durum aynı rica ediyorum açıklayıcı mümkünse resimli crack işlemi konusunda yardımcı olursanız :( :( :(

Programı kurarken internetten indirmeniz gereken Content Library ve Yardım menülerini indirmemiş olabilirmisiniz? Program yaklaşık 1GB'lik veriyi netten indiriyor kurulum yaparken.

hayır dosyaları indiriyor indirmede problem yok bir başka bilgisayarda daha denedim sonuç aynı birbirinden farklı 3 bilgisayarda sürekli aynı hatayı veriyor ya ben bi yanlış yapıyorum ki eğer böyleyse bilen arkadaşlardan kurulum ile ilgi detaylı yada resimli sunum verirlerse minnettar kalırım yada programda bir sorun var ancak forumda gördüğüm kadarıyla bu konuda tek şikayetçi benim malesef lütfen acil yardım bekliyorum arkadaşlar :( :( :(

ya Archicad 11 in cracki yok elinde olan varsa paylaşabilirmi lütfen?

hocam birde listene Chief Architect X1 (veya X2 ) mimari pragamini eleyebilirsen harika olacak.simdiden tesekkurler

Hocam iyi çalışmalar. daha öncede sormuştum. aceba Archicad 12 için cigraph plugins ( archiforma, architerra vs.) varmı. şimdiden teşekkürler.

çok sağol çalışmalarının devamını bekliyorum
xsteel v12 (by limandan olan) özelden gönderirsen sevinirim

lutfen cok acil Chief Architect X1 (veya X2 ) mimari programina ihtiyacim var .sen bilirsin...

selam nasılsın duyduguma göre allplan 2009 cıkmıs bır bılgın varmı acaba

çok sağol çalışmalarının devamını bekliyorum
xsteel v12 (by limandan olan) özelden gönderirsen sevinirim

Sende sağolda özelden ne göndermemi istiyorsun anlamadım.Niye özelden oda ayrı mevzu...

lutfen cok acil Chief Architect X1 (veya X2 ) mimari programina ihtiyacim var .sen bilirsin...

Eğer emule kullanabiliyorsan aşağıdaki linklerden istediğini indirebilirsin.
ed2k://|file|Chief%20Architect%20V12.iso|1418330112|CFBE0C5C7DF2AF1F31DC06667F1FC049|/

ed2k://|file|[%E9%A6%96%E5%B8%AD%E5%BB%BA%E7%AD%91%E5%B8%88.v11].Chief.Architect.X1.DVD.iso|2647658496|39DA3FF2614A15ADA4B991B90CC91BA8|/

selam nasılsın duyduguma göre allplan 2009 cıkmıs bır bılgın varmı acaba

Sadece çıktığını duydum ve sitesini bir kontrol ettim.En fazla bir ay sonra hepiniz kullanmaya başlarsınız.

tesekkür edesım fffbbbyyy dört gözle beklıyoruz

Geri