Mc_Lastman
New member
hocam archicad 12 hakkında bilgi verebilir misiniz bir sürü eklentisi var kafamı biraz karıştırdı.11 den farkları nelerdir.şimdiden teşekkürler.
hocam archicad 12 hakkında bilgi verebilir misiniz bir sürü eklentisi var kafamı biraz karıştırdı.11 den farkları nelerdir.şimdiden teşekkürler.
revit structure 2010 u kurarken CD 1 1 i istiyor.. alcohol%120 ile sanal cdden kurmaya çalışmıştım iso'yu fakat cd istedi.. bunun üzerine DVD'ye yazdım fakat yine aynı hatayı verdi.. yardım ederseniz sevinirim..
sevgili fffbbbyy,archicad 12 addonslarını indirdim,çok tşk ediyorum,yalnız cigraph plugınleri çok eski,yani 2001 2002 2003 yıllarındaki versiyonları...yeni 2009 versiyonları çıkmış sitesinde var ama piysada varmı bilemiyorum,yardımcı olursan tekrardan çok sevimirim,,,,kolay gelsinn
Addonsları Kurdum,Arcihcad 12 TR 'yi çalıştırdığım zaman addons yöneticisine geliyorum,orada yüklemis olduğum cigraph addonlarını kırmızı renkte tanımamış olarak gösteriyo,açıklama olarak ise addonların çok eski bir sürüme ait olduğunu bu yüzden çalışmadığıını söylüyo....ama biraz araştırma yaptıktan sonra anladım ki sorun archicad 12 türkçe versiyonu kullandığım içinmiş,yani bu addonslar türkçe versiyonunda çalışmıyo,şuan ingilizce archicad kurdum çatır çatır çalışıyo,ellerine sağlık tekrardan...yanlış anlaşılma içinde kusura bakma....
ISO dosyasının içeriğini bir klasöre çıkartıp kurulumu o şekilde yapmaya çalışın.
MozoLe Miяach;4424769' Alıntı:Dostum AsLında Konu iLe Pek ßi aLakam Yok Ancak Uzun Süredir ßu Konuyu Takip Ediyorum.. SürekLi oLarak GünceLLiyor İnsanLara Yardım Ediyorsun.. ßen Kendı Adıma Sana Teşekkürü ßorç ßiLirim.. TeşekkürLer Kardeşım Emeqine SaqLık..
Dostum ben Peyzaj projesi ile ilgileniyorum.Bana hangi programları önerebilirsin işime yarayacak.Daha doğrusu hangi programları kullanmalıyım ve hangi programdan başlamalıyım işe.İlgilenirsen çok makbule geçer.Şimdiden Teşekkürler.
3D MAX 2010 İNDİRDİM.
32 bit için active edilemiyor. activasyon için request kodunu, yeni kod üretilen yere kopyalayıp generate yapıyorum. generate ile oluşan kodu ilgili yere kopyalıyorum. next tuşuna basınca basarılı olmadı diyor.
hata asağıdaki gibidir.
Product: 3ds Max Design 2010
Serial number: 667-98989898
Request code: XU6Q 4E5C A0UV FH3C L5D7 ZDLZ D6PR 1GCZ
Registration-Activation Error (0015.111)
There is a problem with the activation code that you entered. Click one of the following links.
Selam Arkadaşlar
Mühendisler Olarak Projelerimizinde (hangi Mühendislik Dalında Olursa Olsun ) Yasalar önünde Fikir Ve Sanat Eseri Kapsamında Değerlendirilmesi Hususunda Yasal Işlem Başlatmış Bulunmaktayız Yardımlarınızı Bekliyoruz
Ekmek Mücadelemize Emeğe Saygı Gösteren Diğer Arkadaşlarınızada Iletirseniz Seviriz
Teşekkürler
Saygılarımla