Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Programları Arşivi - fffbbbyyy

Programın kurulumu önemli değil bir şekilde çözeriz ama alınmak için birşeyler arıyorsan büyük, küçük harf gibi şetyelere takılma kopyala yapıştır yaptığım için kopyalanan menüler küçük harf diğerleri büyük yazılmış ARKADAŞIM.

mrb,
revit architecture 2010 (no:80) u yükleyip çalıştıran varmı acaba?
iso dosyasını daemon tools ile açıp kurduğumda,içinden çıkan tam sürüm için gereken talimatları uygulacağım kayıt ekranı çıkmıyor..reviti tekrar açıp lisan bölümünden girdiğimde de ulaşamıyorum..yani demo versiyonda çalışıyor sadece..
yardım ederseniz sevinirim...:s

Sabit, helal sana. Ancak şu AUTODESK in PLATEİA , FORROVİA yıda eklesen olmazmıydı ? Bence süper olurdu ve sen bunu yapabilirsin....

slm fffbbbyyy revit architecture 2011'i sanal cd de çalıştırıyorum. Autodesk Revit x86 yı tıklıyorum. ama yüklemeyi gerçekleştirmiyor.
"you cannot install Autodesk Revit by double-clicking this file. Please run setup.exe." diyor. Bu problemi nasıl aşacaz yardımcı olusan sevinirim...

Sabit, helal sana. Ancak şu AUTODESK in PLATEİA , FORROVİA yıda eklesen olmazmıydı ? Bence süper olurdu ve sen bunu yapabilirsin....

Yazımda bir hata olmasın , bahsettiğiniz Autodesk programlarını hiç duymadım.

slm fffbbbyyy revit architecture 2011'i sanal cd de çalıştırıyorum. Autodesk Revit x86 yı tıklıyorum. ama yüklemeyi gerçekleştirmiyor.
"you cannot install Autodesk Revit by double-clicking this file. Please run setup.exe." diyor. Bu problemi nasıl aşacaz yardımcı olusan sevinirim...

Sanal CD içerisindeki Setup.exe dosyasını çalıştırarak sorunu çözebilirsiniz...

Envisioneer Construction Suite ben bu programı arıyorum.demo istemiyorum.yardımcı olacak var mı?

hocam idecad mimari programı varmı upload edebilir misin fulll?

bi program daha indirdim bi kere daha teşekkür ederim :)

Autodesk structure detailer'ı (2011/x86) kurdum. aktive ettim ama fatal error verip programdan çıkıyor.

yardıııım

Registration-Activation Error (0015.111)

bu hatayı alan arkadaşlar için yazıyorum
sisteminiz XP 32 bit için
sırasıyla yazıyorum
1-autokedinizi açın active ye tıklayın
2-ilaç ı açın mem patch yapın
3-keyleriniz yazdıktan sonra ileri yazın
4-otomatikkedinizın verdiği kodu ilaça yapıştırın
5-generate yapın güle güle kullanın

not: otokedi açık değilken mempatch yaparsanız
Registration-Activation Error (0015.111) bu hata ile karşılaşıyorsunuz

64 bit win7 için yaptım büyük ihtimal vista içinde aynıdır
admin kısmına geçip yaptım çalıştı.
kendi kullanıcı modunda yapınca bu işi anca admin yazan ingilizce bir not çıkıyor
win7 64 bit ultimate için yaptım çalıştı.
ilaçla otomatikkediyi aynı anda açın ....

Autodesk structure detailer'ı (2011/x86) kurdum. aktive ettim ama fatal error verip programdan çıkıyor.

yardıııım

Bu hata Framework ile Bölge ve Dil seçeneklerinden kaynaklanıyor.Programı kurmadan önce bölge ve dil seçeneklerinden İngilizce(Amerikan) seçili olursa bu sorunla büyük ihtimalle karşılaşmazsınız.Eğer bu yeterli olmazsa netten framework cleanup tool isimli programcığı bulup sisteminizdeki frameworkleri kaldırdıktan sonra kurulumu yapın.

Bu hata Framework ile Bölge ve Dil seçeneklerinden kaynaklanıyor.Programı kurmadan önce bölge ve dil seçeneklerinden İngilizce(Amerikan) seçili olursa bu sorunla büyük ihtimalle karşılaşmazsınız.Eğer bu yeterli olmazsa netten framework cleanup tool isimli programcığı bulup sisteminizdeki frameworkleri kaldırdıktan sonra kurulumu yapın.

autocad 2011 ile sorun yaşayanlar için de bu çözüm geçerlidir arkadaşlar.denenmiştir ve sorun bu şekilde çözüldü.

fffbbbyyy kardeş archicad 13 türkçe sürümü için crack yok mu hala acaba?
tek umudum sensin kardeş

premium linkler bize yaramıyor be usta yine sagol,hotfile dan çekicez ama jdownload'da catpha algılaması olmuyo biliyorsun anca megaupload'ın catpha larını algılıyor yinede sagol.Gerçi varsa bir yolu 200 mb lık linkler çok iyi olucaktır bizim için

selam nasilsin ben almanca indirdim bu autocad architecture 2011 ama rar dan cikardigim zaman cok hata veriyor ama bilmiyorum neden kafam almiyor sorunu cözemedim senin vedigin butun dosyalar hepsi saglam ama neden se baska yerden indirdigim hep hatali senden ricam u konuda yardimci olursan cok sevinirim cok önemli benim icin cunku almanca bana cok lazim senden cok rica ediyorum bir zahmet ilglen bu sorundan beni kurtar simdiden tesekkurler sana basarilar dilerim

Geri