Paylaşım için çok teşekkür ederim fffbbbyyy.
Autocad 2011'i (64Bit) Windows 7 Ultimate'e (64Bit) yükleyemiyorum. Autocad'in yüklemesi bitmek üzere iken "Please insert the disc: AutoCAD 2011 Disc 1" ekranı çıkıyor ve yüklemeye devam etmiyor.
Bu sorunun çözümünü bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Defalarca denedikten sonra sonunda yüklemeyi başardım. Yükleme adımlarını yazıyorum umarım aynı sorunu yaşayan herkese çözüm olur.
1) Eğer daha önce Autocad'i kurmaya çalışıp başarısız olduysanız;
a) Revo Uninstaller ile Autocad ile ilgili herşeyi kaldırın.
b) Denetim Masası --> Program Kaldır'dan Autocad ile ilgili herşeyi kaldırın.
c) Program Files içindeki Autocad klasörlerini silin.
d) Program Files --> Common Files içindeki Autocad klasörlerini silin.
e) Silinmeyen klasörlerin isimlerini değiştirin ve bilgisayarı yeniden başlatıp öyle silin.
f) Revo Uninstaller programında "junk Files Cleaner"ı çalıştırın ve tarama yapıp bulunan dosyaları silin.
g) Glary Utilities programında "Disk Temizleme" ve "Kayıt Kütüğü Temizleme"yi çalıştırın ve tarama yapıp bulunan dosyaları silin veya onarın.
h) Bilgisayarı yeniden başlatın.
2) Masaüstüne yeni klasör oluştur ve adını "acad2011" olarak değiştirin.
3) iso dosyasının içindeki tüm içeriği Poweriso veya Ultraiso gibi bir programla "acad2011" klasörünün içine çıkartın.
4) "acad2011" klasörünün içindeki "crack" klasörünü kesip masaüstüne yapıştırın.
5) "crack" klasörü içindeki "install.txt" dosyasında adımları takip ederek kurulumu tamamlayın.
6) Kurulum tamamlanıp Autocad'i çalıştırmaya çalıştığınızda çalışmazsa:
a) Çalıştıra "regedit" yazıp enter'a basın.
b) "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Autodesk\AutoCAD LT 2011 - English" dizinine girin.
c) "Eula"nın "00000000" olan değerini "00000001" yapın ve pencereyi kapatın.
7) "crack" klasörü içindeki "install.txt" dosyasında adımları takip ederek kurulumu tamamlayın.