DaRk_KnİgHt
AdIoSAmOr
olurmu angel, bunlar minübüs edebiyatından seçmeler..
güzel aplacım ben bu nu her telden'e açmıştım konuyuı "ifrit" buraya taşıdı.AngeL' Alıntı:ya ghost_laz hepsi güselde bari su yanlıs baslık olayını sen yapmasaydın yeni gelenlere anlatmaya debellenirken eski üyelerde yaparsa way halimize
Hackhell Forum > Off - Topic > Güzel-Sanatlar > minübüste geçen dil türtüşmeleri
ne alaka güzel sanatlar şimdi onu cıkaramadım![]()
ifrit' Alıntı:iyide dark boyle seylerle ugrasmamak icin mod aliyo siteye, yani modlar adminlere yardim eder, hireyarsi olmasi lazim bence
konuyu adult fılm lere aldım yerı burasıkady' Alıntı:konuyu adult fılm lere aldım yerı burası
yanlıs olmamıstır umarım
angel yayın guzel can
ifrit msn acmıyorum buda doldu 3 gun olmadı daha
sıze ıyı geceler beyler
kady' Alıntı:konuyu adult fılm lere aldım yerı burası
yanlıs olmamıstır umarım
angel yayın guzel can
ifrit msn acmıyorum buda doldu 3 gun olmadı daha
sıze ıyı geceler beyler
güzel aplacım bende olsa yapardım demedim. yanlış anlama...AngeL' Alıntı:sagol abicim benim.. ama bugün evde annemle bazı şeyler konuşmam gerektiginden sonlarda şiiri kesmek zorunda kaldım.
ghost_laz bak bisde 5 yıldız varda noluyo bişi yapamıos![]()
AngeL`s Sister' Alıntı:çok komikler yaa süper.....
bigün aynen basıma gelen olay: muavine bir kisilik ücreti verdim.herhalde canım sohbet etmek istio...."kaç kisi alıyorum bayan" dedi. Bende baktım şöle yüzüne, "arka besliyide alabilirsiniz." dedim..baktı yüzüme "ama burda bir kisilik ücret var" dedi. bende "bak bunu anlamak hiç zor deilmis"dedim.....çok komikti ama çocuk böle aptal aptal yüzüme baktııı....ne dio bu tarzı bi bakıs......ama ben minübüsten inene kadar çözmüstür umarım olayıı![]()