mini etek giydi içeri alınmadı!!!!!!!!

kamer28

DOLUNAY
HH Üyesi
Reaction score
0
Rabbime hamd-ü senalar olsun,yazdırıyor ilham kale
Mini etek giydi diye içeri alınmadı
ABD'nin Kentucky eyaletinde 20 yaşındaki bir genç kız "eteği çok kısa olduğu" gerekçesiyle alışveriş merkezine alınmadı.

Olay basında büyük yankı yaratırken, alışveriş merkezi yönetimi kızın "sadece uzun bir tişört giydiğini, altında birşey olmadığını ve doğal olarak geri çevrildiğini" iddia etti. Dava açmaya hazırlanan genç kız ise "şort giyiyordum. kıyafetim o kadar açık değildi" diyerek kendini savundu.

20 yaşındaki Kymberly Clem "İçeri girerken güvenlik görevlileri tarafından durduruldum. Olduğum yerde durmamı ve kendi etrafımda dönmemi istediler. Beni tepeden tırnağa süzdükten sonra içeri giremeyeceğimi söylediler. Sebebini sorduğumda ise kıyafetimin fazla provokatif olduğunu insanların sürekli bana baktığını söylediler. Aslına bakarsanız bundan daha açık kıyafetlerim bile var" diye konuştu

Alışveriş merkezi yönetimi ise "Bizim bir kıyafet yönetmeliğimiz var. Onu bu halde içeri almamız mümkün değildi" açıklaması yaptı.

BUNUN BİZİM ÜLKEMİZDE OLDUĞUNU DÜŞÜNSENİZE VERİLECEK TEPKİLERİ....

HEMDE %99 MÜSLÜMAN OLAN BİR ÜLKEDE....

BUNUN BİZİM ÜLKEMİZDE OLDUĞUNU DÜŞÜNSENİZE VERİLECEK TEPKİLERİ:D

abla hoş geldin:D

Yanlışın ülkesi milleti olmaz Abd içinde yanlış Türkiye içinde. Bu işler yasaklayarak olmaz insan giyeceğini de yiyeceğini de içeceğini de yapcağını da isteyerek yapmalı zorla değil. Türkiyede olsaydı bu olay "Şeriat,irtica,islamcıların gerçek yüzü" diye ve buna benzer manşetler atılırdı.

Yanlışın ülkesi milleti olmaz Abd içinde yanlış Türkiye içinde. Bu işler yasaklayarak olmaz insan giyeceğini de yiyeceğini de içeceğini de yapcağını da isteyerek yapmalı zorla değil. Türkiyede olsaydı bu olay "Şeriat,irtica,islamcıların gerçek yüzü" diye ve buna benzer manşetler atılırdı.

sana katılıyorum kesınlıkle ole mansetler atılırdı...

vay adi yobazLar vaay.. :hhmanD
bi de medeniyetin beşiği oLacakLar.. görüyo musun bak.. püh..

İyi yapmış görevliler. İlginç hala edep ve ahlakı birazda olsan önemsiyorlar. Tebrik ederim. Kızın şu lafıda bir garik '' daha açık kıyafetlerim var '' anlamadım şahsen. Daha açığı nasıl oluyor. Don südyen mi dolaşıyor bu kız. Hem ahlak denen şeyin bu kızda olmaması hem de birde üste çıkmaya çalışması garip . Ne diyelim Allah sız Toplumun Allah sız milleti.. Allah ıslah etsin..

insan bide foto qoyardı :hhmanD

medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar...

medeniyet dediğin açmaksa her yeri

desene hayvanlar bizden daha medeni :goz:

-medeniyete: açmaktır her yeri diyenler yobazlardır çünkü medeniyeti kılık kıyafet olarak algılıyorlar.

-islamın özünde medeniyeti savunur.

-ayrıca yaratan hayvanları aç açıkta bırakmamıştır. hayvanların açık olduğunu ve buyüzden medeni olduğunu demek allaha iftira atmaktır ,Allahtan Kork!

(bu hatanı sana tebliğ ettiğim halde aynı yanlışları yapmaya devam etmeni önermem,umulurki hesap günü sana hatanın bildirildiği halde allaha iftira atmaya devam edip etmediğin elbette sorgulanacaktır)

YHa Dai Bu oLaY BiZiM MeMLeKeTTe oLSa ŞeRiaT GeLDi Die oRTaLıĞı YıKaRLaR
:hhmanD :hhmanD :hhmanD :hhmanD :hhmanD :hhmanD :hhmanD :hhmanD

yobazlık illa bizdeki gibi kapalıyı ya denmeiyor demekki,bak açık olanıda sınırlandıran yobaz abd var bu dünyda..bunu savunan açık yobazlarımızda olduğu gibi..

fotoları nerde gormek lazım medenıyetın cızgısı neresıymıs = ))

çok yerinde bir karar.........

Geri