Minik öğrencilere göbek attırdılar..

sideways

New member
Reaction score
0
İstanbul’da bir ilköğretim okulunun yıl sonu etkinliğinde mini minicik kız çocuklara dansöz kıyafeti giydirilip yarı çıplak göbek attırıldı. Utanç sahneleri velileri şoka soktu.

Bahçelievler Kumport İlköğretim Okulu tarafından geçtiğimiz günlerde Yunus Emre Kültür Merkezi’nde tertiplenen yıl sonu etkinliğinde utanç sahneleri sergilendi.

Etkinlik çerçevesinde dansöz kıyafeti giydirilen 9-10 yaşlarındaki üç öğrenci, sahneye çıkıp yarı çıplak dakikalarca göbek attı. Üst kısımlarında sadece göğüslerini kapatan bir parça altlarında ise şeffaf tül ve iç çamaşırı olan körpecik öğrenciler öğretmenler ve bazı velilerin önünde dans müziği eşliğinde dansöz gibi oynatıldı.

Öğretmen ve bazı veliler bu rezilliği kıyasıya alkışladı. Önceden eğitim verildiği gözlenen öğrenciler rezilliğe dakikalarca alet edildi. Rezillik bazı velileri ise fazlası ile rahatsız etti. Görüntüler duyarlı bir veli tarafından “youtube.com” internet sitesine verilirken görüntüleri izleyenler, “işte gerçek irtica bu” yorumu yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün rezilliğe sahne olan etkinlik ile ilgili soruşturma açması bekleniyor.

Vakit’e konuşan Kumport İlköğretim Okulu Müdürü İhsan Küçük, rezalet dolu yıl sonu etkinliğini doğruladı. Küçük, “Etkinlikleri sınıf öğretmenleri yapıyor. Benim içerikten haberim yoktu. Çocukları dansöz yapıp oynatmışlar. Velilerin şikâyeti üzerine ertesi gün haberim oldu, üzgünüm” dedi.

haber7

"Batilasmaya" son hizla devam ediyoruz, baslari kapali ilahi soyleyen cocuklara neredeyse vatan haini damgasi vuranlar, milleti galeyana getirenler, kiz cocuklarini dansoz kiyafeti ile gobek attiranlar hakkinda ne diyecekler cok merak ediyorum.."cagdas" mi? "ileri" goruslumu?:vur

Genelkurmay bunada bildiri yayınlasa ya işine gelirmi acep??

tmm hos olmamıs katılıyorum ama batılılasma filan demişsin şimdi ne alakası var
zaten bu dansozluk arap kulturunden gelmiyo mu hangi batıdan bahseyiodusun?
haberi vermissin iyi etmissin ama yorumlarına dikkat et tartısma yaratacak sozlerden, yorumlardan kacınmalısın

C-eRbEru-S' Alıntı:
Genelkurmay bunada bildiri yayınlasa ya işine gelirmi acep??

Sözlerinde nedense genelkurmayın yaptıgı işlere karsı hesap sorma gıbı tuhaf bı hıs arıyorum
Asker bu ulkenın gerek iç gerek se dış tehditlere karsı savunmak amaclı bı kurumdur
zaten konuyu acan arkadasın yorumunada bı anlam veremedım batılasma fln demıs
free de söylemıs zaten dansözlük arap kültürü

facetoface' Alıntı:
haberi vermissin iyi etmissin ama yorumlarına dikkat et tartısma yaratacak sozlerden, yorumlardan kacınmalısın

adam gibi yorumm..tebrikler..

oteki arkadaslarda kendini iran'da zannedio galiba..bu kadar dar kafali olmayalim beyler lutfen..hersey cagdas 1 ulke icin..sizce cok mu guzeldi o kucucuk kizlarin baslarina taktiklari ortuler..kiyafetleri..2007 yi bitiriyoruz biraz daha acik goruslu olalim..askeriye laf atan adamin dilini keserler akilli ve dusunerek konusalim lutfen..

Allah'ın emri başörütüsü hoş olmuyo küçük kızların beynini sulandırmak oluyo genelkurmay bu küçük kızların başındaki örtüye ibretle bakıyo bunu laikliğe bir tehdit olarak algılıyor

Ama küçücük kızlara pavyon dansözleri gibi kıyafet giydirmek 2007 yılının hikmetlerinden oluyo geçiniz bunları

Bu arada eleştri yapmak insanoğlunun en doğal hakkıdır Genelkurmayın savunduğu Türkiye Cumhuriyeti develetitnin hukuk devleti olması sebebiyle bu ülkede meşrudur Saddam hüseyinin yönettiği ıraktan yazmadıysan bu msjı rahat ol kimse kimsenin dilini kesemez Türkiyede
Bu ülke hayalini kurduğunuz antidemokratik bi ülke haline gekmediği sürece bu tehditler boşsözler olarak değerlendirilmekten kurtulamaz

erberu kardes her gecen yorumunda bıraz daha sacmalıosun..genelkurmaylık bı konu yok ortada..o cocukların aılelerı ogretmenlerı dusunmuo genelkurmay mı bıldırı yayınlıcak sımdı cok sacma ve gereksız bı yorum olmus..

facetoface' Alıntı:

benim yazdigim yorumun oryantal dansin ozgecmisi ile alakasi yok
isterse samba olsun, harbiden bu kadarmi kararmis gozunuz?
ben cocuklarin yari ciplak dans etmesinden bahsediyorum
siz kalkmis dansozluk arap kulturunden gelmistir diyosunuz?

kapanmayi gericilik gorenler acilmayi'da cagdaslik
batilasmak olarak goruyo ondan batislasma dedim
aslinda sizde biliyosunuz benim ne demek istedigimi ama
neyse varsa cevabiniz konuya yazin benim yorumuma degil..

way be artık neye nasıl saldırcaınızı sasırdınız tbrık ederım ama bu cırpınıslar sızı daha da batırır benden solemesi...arastrsınlar bakalım o dans eden kucuklerın ailelernde polıtık gorusu sızın gıbı olanlar cıkmayacak mı bi gorsunler ...madem veliler de sıkayet edecekler izin vermesınlerdı arkadaslar cocuuna haberı yokmu velının sankı cocuunun kutlamada ne yapacaından!! bu gosterılern provasına gondrmeseydı cocuunu o zaman almasaydı o kıyafeti!!bos ısler bunlar bos ..bole hbrlerın altına kendı goruslerını acıklayan sacma sapan acıklamalar yapmaksa daha bos....

Kimsenin bi kişinin değerine saldırdığı yok
Aslolan değerlerimize saçma bahanelerle saldıran
İşte efendim çocuk kuran okursa psikolojisi bozulur başını örterse bilmemne olur diyen dingillerin

Başını örtmesinde zarar gördükleri çocukların orasını burasını açan dansöz elbiselerinde ne gibi bi fayda gördüklerini merakımızdandır

he anladınmı bence baştan beri biliyodun olayı ama ülkeyi siz biz diye bölmeye çalışanların bizlere mirası herkez karşıt düşüncedeki insanları baştan düşman olarak gördüğü iin söylenen sözlerin haklılık derecesini düşünmeye zahmet edilmiyor ne diyim işte siz biz olayının geldiği son boyut şimdi forumlarda Bu gidişe dur diyen olmazsa çok yakında sokaklarda
Rabbim düşünen kullarından eylesin

Aman irticai bi faliyet yoksa ve laiklik tehlikede deil ise sorun deil (!)
Edit

demokratik bir ülkeden söz ediyorsak herkes ve herkurum eleştiriye açık olmalı.
bazıları galiba castronun kübasının hayalini kuruyor ama çok zor be. biz daha ölmedik.
Küçük kızlar Allah'ın emri olan başörtüsü ile ilahi söylediği zaman iritca hortladı höykürmeleri, kızlara dansöz elbisesi giydirince olmuş bir yanlış deyip geçiştirme.
vak iki yüzlülük vah.

Thorpedo' Alıntı:
way be artık neye nasıl saldırcaınızı sasırdınız tbrık ederım ama bu cırpınıslar sızı daha da batırır benden solemesi...arastrsınlar bakalım o dans eden kucuklerın ailelernde polıtık gorusu sızın gıbı olanlar cıkmayacak mı bi gorsunler ...madem veliler de sıkayet edecekler izin vermesınlerdı arkadaslar cocuuna haberı yokmu velının sankı cocuunun kutlamada ne yapacaından!! bu gosterılern provasına gondrmeseydı cocuunu o zaman almasaydı o kıyafeti!!bos ısler bunlar bos ..bole hbrlerın altına kendı goruslerını acıklayan sacma sapan acıklamalar yapmaksa daha bos....

ilk once muhattabim degilsin onun icinde
sacma sapanlik + "bos" ariyosan kendi yorumlarina bakman yeterli..
konu hakkinda adam gibi yorum yap ve cik saga sola bulasma..

ALıntıLarLa mesajLara cevap verip ortamı germeyin.. Her konuyada GeneLKurmay'ı Katmayın moda oLdu bu araLar..

facetoface'in yorumu gerçekten çok güzel..
dansöz arap kültürüne ait bir öğe değilmidir..
batılılaşma ile ne alakası vardır..
birazcıkta olsa olaylara şeffaf yaklaşın..
ya da sırf karalama amaçlı şeyler yazmayın sığ bilginizle..

dansözlük arap kültürü olabilir ama bunu yaparken çağdaşlaşma adına yapıyorlar bunu hepimiz biliyoruz konuyu çarpıtmaya gerek yok.
ayrıca bunu arapta yapsa fransızda yapsa Türk te yapsa malezyalı da yapsa çok yanlış ve gayrimedeni bir tutumdur.
İşte o kızların fotosu yazıklar olsun bunu yapanlara. yüzleri kapatılmıştır çocuk oldukları için.
66980.jpg

facetoface' Alıntı:

%100 sana katılıyorum başka da bişi demeye gerek yok sanırım

eğitim kurumlarımızda böyle görüntüleri görmek hoş değil.
Ama eğitim kurumlarının altını mescide dönüştirmek de hoş değil.
zaten bi ortasını bulamıyoruz.

çok saçma sapan bi haber ya veliiler şokla karşılaşmışmış sanki o elbiseleri onlar almadı daha önce görmediler onları + face to face %100 haklı. üstüne üslük daha 10 yaşında bile yoklar, eğer onları cinsel obje olarak görebiliyorsan vay haline diyim başka bişey demiyim..

Geri