Kralwampir
New member
merhaba arkadaşlar .... yeni ve eski üyeleri ile hackhell dünyası biryerlere geldi ve hızla büyümeye devam edecektir umarım... büyüyen ve sürekli gelişen sanal alemde bazı standartlar oluşmaya başladı. aslında benim şimdi bahsedeceğim standart forum sitelerinde (yabancılarda) uzun yıllardır kullanılagelen bir standart olmakla beraber; sitenizin güncelliğinin korunması ve içeriğinin aynen muhafazasını da sağlıyor. Peki nedir bu standart? "Mirror" yani yansıtmak. nasıl oluyor bu mirrorlama işi dediğinizi duyar gibiyim. uzatmadan anlatıyorum. aslında daha önce de değinmiştim bu konuya fakat ilgi görmediği kanaatine varınca tekrar değinmeye karar verdim. mirorlama bir konu ile ilgili verilen linkin çoğaltılması işidir ki bunu dünyada warez siteleri üyeleri çok yaparla ki sistemdeki linkler kırılmasın sürekli güncel kalsın. bu sayede az once değindiğin gibi hem sistemdeki konu aktifliğini korusun hem de paylaşmanın anlamı uzun sürsün...
Herkesi Mirrorlamaya çağırıyorum arkadaşlar.... sitede herhangi bir başlığın altındaki konuya girip de verilen linkleri tıklayıp indirdiğimizde; inen dosyamızı herhangi bir upload sitesinden tekrar klonluyoruz... lütfen diye bir kampanya da ben başlatayım
çünkü geçenlerde buı şekilde bir sıkıntıya düştüm, bir sitede verilen x programının linki kırılmış ve ben o programı bulmakta çok zrlandım. ama linki diğer arkadaşlar çoğaltsaydı hem ben hem de belki de birçok kişi faydalanmış olacaktı....
Saygı ve sevgi ile kalın....
Herkesi Mirrorlamaya çağırıyorum arkadaşlar.... sitede herhangi bir başlığın altındaki konuya girip de verilen linkleri tıklayıp indirdiğimizde; inen dosyamızı herhangi bir upload sitesinden tekrar klonluyoruz... lütfen diye bir kampanya da ben başlatayım
Saygı ve sevgi ile kalın....