Misyonere Türk bayrağını öptürdü

kesecen abi başka yolu yok bi dinimiz kaldı elimizde zaten.

abd de kuran dagitiliyor ve kimse birsey demiyor turkie de incil dagitilinca kiyamet kopuyor.. misyonerlik incil dagitmakla olmuyor misyonerlik para karsiliginda dini yaymaya deniyor... insanlar istedigi inancta yasarlar dini ne olursa olsun ozunde insan olsun adam gibi adam olsun... turkie de binlerce hristiyan var " Burası Türkiye, burada İncil dağıtamazsınız" bu soz burda yasayan binlerce hristiyan kardesimize hakarettir.. unutmayalim ki gecmiste bu ulkedeki her birey bu ulke icin canini feda etti.. hristiyani da yahudiside ermeniside muslumanida aleviside.. biz bu tur davranislarla sadece irkcilik yapmis oluruz.. onlara benzeriz.. haber icin tskler

bu ulke için ne hıristiyan bizim yanımızdaydı nede yahudi. aleviler doğrudur onlar musluman nasılsa sadece yol farkımız var gidilen yer aynı. burada saçmalamışın arkadaşım hırıstıyan ve yahudi bu ulke için özellikle ermeni savaşmamıştır.

Güzel açıklama, sana katılıyorum. Benim de derdim Hristiyan ve Yahudiler değil. Onlarla tarihimin hiçbir safhasında bir sorunum olmadı. Benim derdim Evangelistler ve Siyonistlerle. Aralarındaki farkı anlamadığımız sürece, daha bu herif gibi çook faşist kafatası avcısı çıkar. Kurabiye Tarkan sen de !...

TAM MÜSLÜMAN TÜRKİYE İÇİN SONUNA KADAR FAŞİZM KARDEŞİM SABREDİYORUZ AMA YAKINDIR. CcC

İçinde, Manevi Unusuru Barındırmayan MiLLiyetçiLik AkımLarı Faşizimdir. Kafatası MiLLiyetçiLiğidir. Aynı Irktan İnsanLarın, Aynı manevi Fikirde YoL ALmaLarı, MiLLiyetçiLiği Kafatası ve IrkçıLıktan Çıkarır ve KutsaLLaştırır. DoLayısıyLa Bu AnLamda Bu OLayı İrdeLersek, Türk MiLLiyetçiLiğini Meydana Getiren OLuşumLarın Ana Direği Irk BirLiğinin Yanısıra İsLamiyettir.Bu MiLLiyetçiLik Tanımı AsLa ATSIZ'ın tarif Ettiği MiLLiyetçiLik DeğiLdir.

Hristiyandan Türk MiLLiyetçisi OLur mu?

Bu Vatandaş O Şahsa Türk Bayrağını Öptürürken, MüsLüman MahaLLesinde SaLyangoz SatıLmaz mı Demek İstemiştir?

Bu SoruLarın Cevabı Üzerinde OLayı YorumLarsak, Anafikri Daha Rahat YakaLarız!

bizim kahvenin önünde bildiri gibi bişey dağıtacaktı biri
girişimi 3 saniye sürdü :hhmanD
yahu yiyorsa gelsinler ama yürek yok bunlarda tırsak alayı
BURASI TÜRKİYE arkadaş

HELAL CIGERIM :)

Gaza gelmeyin yine.. Bos hareketler bunlar..
Bir kac capulcu yuzunden yanlis kitlesel hareketler mantiksiz.
Bir zamanlar danistay saldirisini Vakite mal eden cahillerden
olmayin. Elhamdilullah Muslumanim ama bir Musluman olarak
biliyorum ki Islam Dinini iyi ogrenip iyi ogretmis birisi
bunlara kanmaz. Misyonerlik bir gercektir ama ya bizim
icimizdeki misyonerler? Misyonerlikte amac baska bir dine
cekmektir.. Fakat din egitiminin onunu keserek cahil
Muslumanlar yetistirip baska dinlere egilim yaratan
en buyuk misyoner dururken bunun bogazina niye bicak
dayarsin ey bilgisiz!!

Solcu geçinen arkadaşların faşistce yorumlarını okumak ayrı bir keyif veriyor insana

tabiki incil dağıtabiir nasıl dünyanın her ülkesinde müslümanlar kuranı dağıttığ gibi

inancından şüphesi olanlar varsa onlar ha hıristiyan olmuş ha musevi olmuş zaten önemli değil

ulen ne alaka incil ile türk bayragı?
adam madem misyoner git de Kur'an öptür o zaman :D hehe

Neden bu kadar tartışma olmuş anlam veremiyorum.Dinini her gördüğü yerde satandan zaten fayda gelmez ayrıca inanç özgürlüğü var arkadaşında dediği gibi abdde Kur'an dağıtıyorlar kimse olay çıkartmıyor

nürnberg'de, münchen'de, frankfurt,da
camilerimize karsi olan bir ton hiristiyanlarin karsisina ben ciktim, sen degil
o yürüyüslere BAYRAGIM ile birlikte ben katildim, sen degil
köln'de cami yiktirmaya kalkan nazilerin karsisina ben dikildim , sen degil

nürnberg-süd deki hitlerin müzesine
tepkimizi göstermek icin TÜRK BAYRAGINI müzenin catisina dikdik, sen neler yaptin ?

papagan gibi herkese fasist damgasini vuruyorsunuz
SEHIDIMIZE kelle diyene(lere) ne diyorsunuz vallah cok merak ediyorum

daha fazLasini da anlatirim ama DEGMEZ

BU FASIZM DEGIL VATAN SEVGISI
ÖLÜMÜNE BIR ASK

hadi eyvallah

Tebrikler dostum, işte sorunlar da böyle çözülür, aynen böyle devam edin siz. Yazık, çok yazık. Sen halâ hristiyan-evangelist meselesine gelememişsin, çünkü milliyetçilik duygularından dolayı algılama damarların öylesine tıkanmış ki çözümü sadece asmak-kesmekde görüyorsun. Camilerin neden yakılmak isteniyor, neden sürekli holiganlarla karşı karşıya geliyorsun, bunlar neden oluyor ve en önemlisi de bunun çözümü ne diye hiç merak etme sen. Sadece biz onlara, onlar bize birbirimizi kırıp geçirelim, bazen de dediğin gibi yürüyüş yapalım. Övündüğün şeye bak! Biz buradaki hristiyan dindaşlarının boğazına rambo bıçaklarını dayayalım (hatta bazen sadece dayamakla kalmayıp boğazlarını da keselim) , onlar da oralarda bizim camilerimizi yakıp insanlarımıza saldırsınlar. Biz burada kiliselerini ateşe verelim, onlar oralarda Türk ailelerinin evlerini kundaklasınlar, kaçamayan çocuklar ve yaşlılar da cayır cayır yansınlar. Sonra bu saldırıya hemen misilleme olarak biz 3-5 tane hristiyanı yakalayıp kazığa oturtalım, onlar da ...............

Dostum , sana ne söylense boş, takılmana bak diyeceğim ama yazık üzülüyorum. Bir şeyleri yoluna koymak adına canımızı dişimize takarak yaptığımız ufak tefek çalışmaları, senin savunduğun bir tane serseri adam, milliyetçilik adına gidip bir tane rahibi öldürüp iki dakikada anasını ağlatıyor bu çalışmaların. Ya da kitap dağıtıyorlar diye gidip herifleri hastanelik ediyorlar, ondan sonra Avrupa' da bu haber cayır cayır "Barbar Müslüman Türkler" diye yankı buluyor. Biz "hayır yanılıyorsunuz, bizler böyle değiliz aslında, bu olaylar istisnadır, genele mal edilemez" diyoruz ama görünen köy de var ortada, istediğin kadar yırt kendini. Dostum , sizler daha bu kafayla daha çok karşı gurupla karşı karşıya gelirsiniz, daha çok yollar aşındırırsınız mitinglerde...Eyvallah, sana da eyvallah...

bu adamlar korkulacak adamlar degil
asil korkulmasi gereken muslumanlik uzerinden misyonerlik yapanlar.
muslumanligin icinde yeni bir din yaratmaya calisanlar

kendilerini seyh peygamber gostermeye calisan insanlar.

asil bunlardan korkun bunlar daha yakinimizda..

Tebrikler dostum, işte sorunlar da böyle çözülür, aynen böyle devam edin siz. Yazık, çok yazık. Sen halâ hristiyan-evangelist meselesine gelememişsin, çünkü milliyetçilik duygularından dolayı algılama damarların öylesine tıkanmış ki çözümü sadece asmak-kesmekde görüyorsun. Camilerin neden yakılmak isteniyor, neden sürekli holiganlarla karşı karşıya geliyorsun, bunlar neden oluyor ve en önemlisi de bunun çözümü ne diye hiç merak etme sen. Sadece biz onlara, onlar bize birbirimizi kırıp geçirelim, bazen de dediğin gibi yürüyüş yapalım. Övündüğün şeye bak! Biz buradaki hristiyan dindaşlarının boğazına rambo bıçaklarını dayayalım (hatta bazen sadece dayamakla kalmayıp boğazlarını da keselim) , onlar da oralarda bizim camilerimizi yakıp insanlarımıza saldırsınlar. Biz burada kiliselerini ateşe verelim, onlar oralarda Türk ailelerinin evlerini kundaklasınlar, kaçamayan çocuklar ve yaşlılar da cayır cayır yansınlar. Sonra bu saldırıya hemen misilleme olarak biz 3-5 tane hristiyanı yakalayıp kazığa oturtalım, onlar da ...............

Biz onlara iyi davransak da kötü davransak da onlar dediğin şeyleri yapıyorlar. Valla benim içimden 1001'e helal olsun demek geliyor yazık demek değil. Adam en iyisinden kimseye zarar vermeden hakkını savunmuş. Valla helal olsun.

Bu arada evangelist ne demek e'sini bile bilmiyorum aydınlatırsan sevinirim. =)

Biz onlara iyi davransak da kötü davransak da onlar dediğin şeyleri yapıyorlar. Valla benim içimden 1001'e helal olsun demek geliyor yazık demek değil. Adam en iyisinden kimseye zarar vermeden hakkını savunmuş. Valla helal olsun.

Bu arada evangelist ne demek e'sini bile bilmiyorum aydınlatırsan sevinirim. =)

Çok büyük yanılgılar içindesiniz. Hiçbir iyiliğe, uzun vadede kötülük ile karşılık verilmez. Evet, sihirli değnek sallar gibi, bir anda dünyayı toz pembeye çeviremezsiniz, bu bir süreçtir, eziyetli ve zahmetlidir. Sabırsız insanlara zor gelir. Çünkü onlar; küçücük bir icraat yaptıklarında hemen karşılığını görmek, bir şeylerin düzelmiş olduğunu hissetmek isterler. Bu aceleciliktir. Ama unutmayın, siz doğruluk ve ahlâkı rehber edinip, adalet ile de kuşandıktan sonra, Allah' ı da arkanıza alırsanız, hiçbir zulüm payidar olamayacaktır. Hiçbir Firavunun İbrahim ve Musa' ya direnemediği gibi. Evangelistlik hakkında bilgi istemişsin. Bakın, size şimdi evangelistlik hakkında çok küçük bir bilginin de yanında, ekstra bir kaç şey daha ilave edip konuyu bitiriyorum.

SORU : Dünya’da Müslümanlara Zulmeden ve Müslüman kanı dökenlerle Diyalog yapıyor ve bunu Şer’i Delillerle izah etmeye çalışıyorsunuz. Dünya’da Müslüman kanı dökenler Hıristiyan (ABD) ve Yahudiler (İsrail) değil mi ?

CEVAP: : Günümüz dünyasında müslümanlara zulmeden ve kardeşlerimizi mağdur eden Evangelist Hıristiyanlar (ABD) ile Siyonist Yahudiler (İsrail) dir.

Halbuki , Diyalog toplantılarında , ne Evangelsitler nede Siyonistler yoktur , olamazlar. Onlar bu toplantılara girmek istediklerinde karşılarına ilk önce bu zulümlerden vazgeçmeleri isteneceği için katılamamaktadırlar.
Diyalog Dünya Barışına katkı sağlama sloganı ile ortaya çıktığı için , onlar barış istememektedirler.
Dolaysıyla , nasıl ki , Şii veya Vehhabi müslümanlığına bakıp İslamın tümü hakkında yorum yapmak yanlış ise , evangelist hıristiyanlara bakıp tüm hıristiyanları aynı kefeye koymak veya siyonist Yahudilere bakıp tüm yahudileri siyonist addetmek aynı yanlışın bir tezahürü olacaktır.

İçlerinden zulmedenler hariç, Kitap ehli ile ancak en güzel bir yolla mücadele edin ve (onlara) şöyle deyin: “Biz, bize indirilene de, size indirilene de inandık. Bizim ilahımız ve sizin ilahınız birdir (aynı ilahtır). Biz sadece ona teslim olmuş kimseleriz.”

(Ankebut Suresi , 29/46)

Bu açıdan , bugün olduğu gibi Doğru kişilerle yapılan Diyalog çalışmaları Dünya Barışını tesisi adına en etkili bir yöntem olarak karşımızda durmaktadır ve inanıyoruzki inşallah önümüzdeki birkaç sene içinde, başta Filistin olmak üzere Ümmet-i Muhammedin mazlumiyeti ve mağduriyeti sonuçlanacaktır.
Diğer alternatif yaklaşımların , bu mazlumiyeti gideremediği ortadadır. Bu zaviyeden , tek çözüm Ehl-i Kitabın ehl-i vicdan ve insaf Sahiblerini insanlık adına Dünya Barışı adına Diyalog yapıp , bunu müsbet bir baskı unsuru olarak değerlendirmektir.

Bir hususa daha değinemden geçemiyeceğim : Diyalog yapanlara karşı yukarıdaki soruya ilave olarak :” Filistinde , Irakta müslüman hanımların ırzlarını iğfal edenlerle nasıl Diyalog yapılır ?” şeklinde eksik bilgilenme sonucu yapılan ithamlara üzülüyor ve şunu demek geliyor içimizden : ” Siz bu yaklaşımınızda samimi iseniz , neden hala oradaki mazlum kardeşlerimizin yanına gidip savaşmıyorsunuz ? Neden -bağışlayın – bu işin lafazanlığı yerine gereğini yerine getirmiyorsunuz o zaman ?

Evet , Diyaloğu doğru muhatablarla yapılmasını emreden Kur’an-ı Kerim olduğu göz önünde bulundurlmalı ve Ülkemizin Dünya muvazenesinde hak ettiği yeri alıncaya kadar , Kavl-i Leyyineyi elden bırakmamalaıyız…

KAYNAK

Dostum , sana ne söylense boş, takılmana bak diyeceğim ama yazık üzülüyorum. Bir şeyleri yoluna koymak adına canımızı dişimize takarak yaptığımız ufak tefek çalışmaları, senin savunduğun bir tane serseri adam, milliyetçilik adına gidip bir tane rahibi öldürüp iki dakikada anasını ağlatıyor bu çalışmaların. Ya da kitap dağıtıyorlar diye gidip herifleri hastanelik ediyorlar, ondan sonra Avrupa' da bu haber cayır cayır "Barbar Müslüman Türkler" diye yankı buluyor. Biz "hayır yanılıyorsunuz, bizler böyle değiliz aslında, bu olaylar istisnadır, genele mal edilemez" diyoruz ama görünen köy de var ortada, istediğin kadar yırt kendini. Dostum , sizler daha bu kafayla daha çok karşı gurupla karşı karşıya gelirsiniz, daha çok yollar aşındırırsınız mitinglerde...Eyvallah, sana da eyvallah...

yurt disinda 3-5 sene yasa
ondan sonra kimin damarLari tikanmis anLarsin
neyse fazLa uzatmaya gerek yok

iyi forumLar..

incil dagıtabilirler istiyen alır istiyen almaz zorla vermiyolar incili bu benim düşüncem...
Türkiye yi incil dagıtarak bölemezler...

incil dagıtabilirler istiyen alır istiyen almaz zorla vermiyolar incili bu benim düşüncem...
Türkiye yi incil dagıtarak bölemezler...

bu arkadaşa kesilikle katılıyom her böyle küçük şeyde hadi kesek diyen tipler dünya barışı diyorya bişe demiyorum....

nürnberg'de, münchen'de, frankfurt,da
camilerimize karsi olan bir ton hiristiyanlarin karsisina ben ciktim, sen degil
o yürüyüslere BAYRAGIM ile birlikte ben katildim, sen degil
köln'de cami yiktirmaya kalkan nazilerin karsisina ben dikildim , sen degil

nürnberg-süd deki hitlerin müzesine
tepkimizi göstermek icin TÜRK BAYRAGINI müzenin catisina dikdik, sen neler yaptin ?

papagan gibi herkese fasist damgasini vuruyorsunuz
SEHIDIMIZE kelle diyene(lere) ne diyorsunuz vallah cok merak ediyorum

daha fazLasini da anlatirim ama DEGMEZ

BU FASIZM DEGIL VATAN SEVGISI
ÖLÜMÜNE BIR ASK

hadi eyvallah

Dim simsarlarının dini koruması o kadar olur kardeşim.
Yine harika kapak cevaplarınla bir numarasın...

Vatan sevgisini bilmeyenler konuşur, faşist derler desinler, saldırgan derler desinler...
Vatansız milletlerin çektikleri dertlere bir bakın. Sonra hala geç değilken doğru yolu bulun..

Geri