Mitoloji вöLüмü мσdLuк вaşωuяuS!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
aякadaşLaя мiтσLσji вöLüмє мσd adaγıγıм...
Fσяuмda ςσктa єSкi σLмaSaмda вєηıм iςiη SağLıкLı вiя кaηıγa ωaяdıηızı düşüηdüğüм iςiη кσηuγu aςмa iSтєğiηi hiSSєттiм...
мєωzu вahiS вöLüмdє єLiмdєη qєLdiğiηćє SiziηLa вişiLєя paγLaşмaк iSтєdiм...
zaтєη мiтσLσji hєp iLqiмi ςєктi ωє вu вöLüмLє iLqiLi тaLєpLєяi ωє SσяuмLuLuğu кaLdıяaвiLєćєк Sєωidєγє σLduğuмu düşüηüγσяuм кişiSєL σLaяaк..
aмa Siziηdє qöяüşLєяiηiz вєηiм iςiη ςσк dєğєяLi.σLuмLu γada σLuмSuz qöяüşLєяiηizi paγLaşıяSaηız Sєωiяiм...
iγi FσяuмLaя !!!

senin için erken olduğunu düşünüyorum ...

-

3 konun var orda sence yeterlimi eger sence yeterliyse bence sorun yok

bende katılarak soluorum erken oldugunu belırtıorum ama o bolumun canlanması gerektıgıne ınanıorum +++++

bana yönetici olmak için ne yapmalıyım die pm attın, bende aynen şunları yazdım sana ;

nerdeyse 2 senelik üyesin fakat değerlerin;

Ettiği Teşekkür: 290
179 Mesajına 272 Kere Teşekkür Edildi

çok çok az emek wermişsin, bu şekilde olamazsın malesefki, ciddi anlamda değerlerini yükseltmeli we bolca foruma özelliklede istediğin bölüme emek wermelisin ..

fakat ciddiye almamışsın sanırım =)

çok erken (-)

İnfa Yenge Bu Burda Dursun Daha Çok Çalısıp Çabalayıp Tüm - leri + ya cevirmeye calısıcam Ciddiye almaz olurmuyum hem ciddiye Almasam Sana danısırmıyım.İstersenız silebilirsiniz konuyu, Tüm Forumlara Daha Çok Emek Harcayarak Daha cok paylasım Yaparak Mod olmaya calısıcam.Edit:Tüm Forumlara Derken Zaten Tek Bildigim Forum Hackhell =) Hackhellin Tüm Bölümlerine Konularına Katkım Olcak Demek İstedim =)

ßĻάςЌ ξάģĻę;2902142' Alıntı:
Tüm Forumlara Daha Çok Emek Harcayarak Daha cok paylasım Yaparak Mod olmaya calısıcam.

Tüm Forumlara Değil Hh'ye Katkın Olsun... Ancak O Zaman Yönetici Olursun Burda...:durdurun

Sevilen Üyelerdensin İlerde Neden Olmasın...

Senin için çok erken.. -

Çok Erken bLack.. infa gerekeni söyLemiş senin için.. iLeride görüsmek üzere..

closed.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri