Yeşil Gözlü
Altın Üye
- Reaction score
- 0
evet arkadaşlar bekleiğiniz Mizah Dükkanı 4 geldi.
Mizah Dükkanını bilmeyenler için:
Mizah Dükkanı (1)
http://www.hackhell.com/fikralar/389026-mizah-dukkani.html#post2637859
Mizah Dükkanı 2
http://www.hackhell.com/fikralar/401427-mizah-dukkani-2-a.html
Mizah Dükkanı 3
http://www.hackhell.com/fikralar/435490-mizah-dukkani-3-a.html#post3060994
İYİLİK
okulda öğretmen öğrencilerden hafta sonu birer iyilik yapıp gelmelerini ister. hafta başı ders te sırayla herkese ne tür iyilikler yaptıklarını sorar.
önce aliye sorar : ali söyle bakalım sen ne tür bir iyilik yaptın der.
ali övünerek : hocam yaşlı bir bayanın karşıdan karşıya geçmesine yardım ettim.
Öğretmen : aferin
sıra veliye gelir onada aynı soruyu sorar
veli: hocam bende aliye yardım ettim yaşlı bayanı karşıya geçirdik der.
Öğretmen : pekala der
sıra osmana gelir : hocam bende ali ile veliye yardım ettim yaşlı bayanı karşıya geçirdik der.
hoca biraz düşünür ve sosar :
neden üçünüzde aynı kişiye yardım ettiniz ?
çocuklar hep bir ağızdan cevaplar:
hocam yaşlı kadın karşıya geçmek istemeyince üçümüz az bile geldik
ŞİMDİ NEREYE
iki arkadaş parkta dolaşırken bir penguen bulmuşlar. Yoldan geçen bir vatandaş penguenin hikayesini sorup öğrenmiş ve bu iki kişiye pengueni hayvanat bahçesine götürmeleri gerektiini söylemiş. Birsaat sonra adam bu iki kişiye rastlayıp yine pengueni yanlarında görünce : neden hala pengueni götürmediniz diye sorar ve aldığı cevapla şok olur:
- Hayvanat bahçesine götürdük şimdide sinemaya götürüyoruz.
GÖRÜNMEZ ADAM
Hasta:
- Doktor bey kendimi görünmez hissediyorum.
Doktor:
-Kim konuştu ?
BİLET
Otobüse ara duraklarda yaşlı bir teyze biner.
Yaşlı teyze:
- Evladım biletim yok bir sonraki durakta inip bilet alabilirmiyim diye sorar.
Şöför :
- Tamam ama önce yolculara bir sorun der. (fazla bileti olan varmı gibi)
teyze yolculara döner ve yüksek sesle sorar:
-Afedersiniz acaba bundan sonraki durakta inip bilet alabilirmiyim ?
KAÇAKÇI (kısaltılmıştır)
bir gün meksika sınırında çalışan bir polis ülkede kaçakçı olduğuna ve mal kaçırdığına dair bir ihpar alır ayrıca kaçakçının robot resminide ele geçirir nihayet kaçakçıyı görmüş ve kendince suç üstü yakalamıştır motorla gelen kaçakçı nın sırdında bir çanta vardır polis kaçakçıyı durdurur çantada ne olduğunu sorar adam kum diye cevap verir çantada gerçektende kum vardır polis kumdan örnek alarak deneyler yaptırır ancak kum temizdir yani sadece kum dur bu yıllarca devam eder taaki polis emekli oluncaya kadar emekli polis kaçakçı adama meksika da rastlar ve yanına giderek sorar senin yüzünden uyuyamıyorum be adam ne olur söyle ne kaçırıyordun kaçakçı cevap verir:
Motosiklet
YABANCI DİL
sonradan görme bir zengin çocuğunu özel bir okula kayıt ettiriyordu. Müdür sordu:
- Çocuğunuzun hangi yabancı dili seçmesini istersiniz?
Adam böbürlenerek cevap verdi:
- Parası mühim değil müdürüm. En yabancısı hangisi ise onu yazın.
HIZ
Amerikada 22 numaralı kara yolunda devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasından yolu takip ederken bir araba görmüş. bu aracı radarda incelemiş ve minimum 50 km ile gidilmesi gereken yolda bu aracın tam 22 km hızla gittiğini fark etmiş. Bu araba yolu tıkıyormuş. aracı durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş.
Aracın peşinden gidip aracı durdurmuş. Birde ne görsün aracı kullanan çok yaşlı bir teyze ve aracın arkasındaki koltuklarda oturan çok korkmuş 3 yaşlı teyze
Yaşlı sürücü:
- Polisbey çokmu hızlı gidiyorum ? diye endişe ile sormuş.
Polis demiş ki:
- Hanım efendi aksine çok yavaş gidiyordunuz ve bu bütün trafiği etkiliyor radardan gördüğüm kadarıyla 22 km hızla gidiyormuşsunuz.
Yaşlı teyze:
- Ama otoyolun girişinde 22 yazıyodu ve bende bu hıza uymak istedim!
Polis:
- Teyzeciğim o 22 otoyolun numarası. bu yolda en az 50 km hızla gitmelisin.
Kadın:
- Tamam bundan sonra hızlanacağım demiş. Polis tam kendi arabasına dönücekken gözü yine arkada oturan çok korkmuş 3 yaşlı teyzede kalmış. ve sormaya karar vermiş.
-Teyzeciğim bu arkada oturan kişilerin nesi var çok korkmuş gözüküyolar sanki dillerini yutmuşlar
Kadın şöyle cevap verdi:
İnanki bende anlamadım 180 no lu karayoldan çıktığımızdan beri böyleler
HESAP
Küçük çocuk bakkala öfkeyle sormuş:
- Neden hep küçük yumurta veriyorsun?
- Taşıması kolay olurda ondan.
Çocuk para verip yumurtaları alıp giderken bakkal seslenmiş:
- Ama sen bana eksik para verdin.
- Çocuk gülerek cevaplamış:
- Sayması kolay olurda...
BİR GÜN
Pilot bir gün uçağa biner birde ne görsün! bir ingiliz bir fransız bir alman bir de temel... yüzlerine şaşkınlıkla bakmış ve sormuş
YAHU GENE Mİ SİZ!
[koptum yaww]
BULAŞIKÇI
İşsiz bir adamla bulaşıkçı olarak çalışmak istediği lokantanın sahibi arasında şu konuşma geçer.
- Kaç dil biliyorsunuz?
- 14!
- Dalga geçiyorsunuz galiba!
- Ama önce siz başlattınız.
arkadaşlar teşekkürler en az 30 ve yorumlar en az 20 olduğu zaman Mizah Dükkanı 5 çıkacaktır busefer fazla geciktirmicem
arkadaşlar bazı kişiler alıntı yazmayı unutuyolar alıntı yaparken bütün konulara baktım bir allahın kulu alıntıdır die yazmamış lütfen alıntı yapacaksanız yazmayı unutmayın
Mizah Dükkanını bilmeyenler için:
Mizah Dükkanı (1)
http://www.hackhell.com/fikralar/389026-mizah-dukkani.html#post2637859
Mizah Dükkanı 2
http://www.hackhell.com/fikralar/401427-mizah-dukkani-2-a.html
Mizah Dükkanı 3
http://www.hackhell.com/fikralar/435490-mizah-dukkani-3-a.html#post3060994
İYİLİK
okulda öğretmen öğrencilerden hafta sonu birer iyilik yapıp gelmelerini ister. hafta başı ders te sırayla herkese ne tür iyilikler yaptıklarını sorar.
önce aliye sorar : ali söyle bakalım sen ne tür bir iyilik yaptın der.
ali övünerek : hocam yaşlı bir bayanın karşıdan karşıya geçmesine yardım ettim.
Öğretmen : aferin
sıra veliye gelir onada aynı soruyu sorar
veli: hocam bende aliye yardım ettim yaşlı bayanı karşıya geçirdik der.
Öğretmen : pekala der
sıra osmana gelir : hocam bende ali ile veliye yardım ettim yaşlı bayanı karşıya geçirdik der.
hoca biraz düşünür ve sosar :
neden üçünüzde aynı kişiye yardım ettiniz ?
çocuklar hep bir ağızdan cevaplar:
hocam yaşlı kadın karşıya geçmek istemeyince üçümüz az bile geldik
ŞİMDİ NEREYE
iki arkadaş parkta dolaşırken bir penguen bulmuşlar. Yoldan geçen bir vatandaş penguenin hikayesini sorup öğrenmiş ve bu iki kişiye pengueni hayvanat bahçesine götürmeleri gerektiini söylemiş. Birsaat sonra adam bu iki kişiye rastlayıp yine pengueni yanlarında görünce : neden hala pengueni götürmediniz diye sorar ve aldığı cevapla şok olur:
- Hayvanat bahçesine götürdük şimdide sinemaya götürüyoruz.
GÖRÜNMEZ ADAM
Hasta:
- Doktor bey kendimi görünmez hissediyorum.
Doktor:
-Kim konuştu ?
BİLET
Otobüse ara duraklarda yaşlı bir teyze biner.
Yaşlı teyze:
- Evladım biletim yok bir sonraki durakta inip bilet alabilirmiyim diye sorar.
Şöför :
- Tamam ama önce yolculara bir sorun der. (fazla bileti olan varmı gibi)
teyze yolculara döner ve yüksek sesle sorar:
-Afedersiniz acaba bundan sonraki durakta inip bilet alabilirmiyim ?
KAÇAKÇI (kısaltılmıştır)
bir gün meksika sınırında çalışan bir polis ülkede kaçakçı olduğuna ve mal kaçırdığına dair bir ihpar alır ayrıca kaçakçının robot resminide ele geçirir nihayet kaçakçıyı görmüş ve kendince suç üstü yakalamıştır motorla gelen kaçakçı nın sırdında bir çanta vardır polis kaçakçıyı durdurur çantada ne olduğunu sorar adam kum diye cevap verir çantada gerçektende kum vardır polis kumdan örnek alarak deneyler yaptırır ancak kum temizdir yani sadece kum dur bu yıllarca devam eder taaki polis emekli oluncaya kadar emekli polis kaçakçı adama meksika da rastlar ve yanına giderek sorar senin yüzünden uyuyamıyorum be adam ne olur söyle ne kaçırıyordun kaçakçı cevap verir:
Motosiklet
YABANCI DİL
sonradan görme bir zengin çocuğunu özel bir okula kayıt ettiriyordu. Müdür sordu:
- Çocuğunuzun hangi yabancı dili seçmesini istersiniz?
Adam böbürlenerek cevap verdi:
- Parası mühim değil müdürüm. En yabancısı hangisi ise onu yazın.
HIZ
Amerikada 22 numaralı kara yolunda devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasından yolu takip ederken bir araba görmüş. bu aracı radarda incelemiş ve minimum 50 km ile gidilmesi gereken yolda bu aracın tam 22 km hızla gittiğini fark etmiş. Bu araba yolu tıkıyormuş. aracı durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş.
Aracın peşinden gidip aracı durdurmuş. Birde ne görsün aracı kullanan çok yaşlı bir teyze ve aracın arkasındaki koltuklarda oturan çok korkmuş 3 yaşlı teyze
Yaşlı sürücü:
- Polisbey çokmu hızlı gidiyorum ? diye endişe ile sormuş.
Polis demiş ki:
- Hanım efendi aksine çok yavaş gidiyordunuz ve bu bütün trafiği etkiliyor radardan gördüğüm kadarıyla 22 km hızla gidiyormuşsunuz.
Yaşlı teyze:
- Ama otoyolun girişinde 22 yazıyodu ve bende bu hıza uymak istedim!
Polis:
- Teyzeciğim o 22 otoyolun numarası. bu yolda en az 50 km hızla gitmelisin.
Kadın:
- Tamam bundan sonra hızlanacağım demiş. Polis tam kendi arabasına dönücekken gözü yine arkada oturan çok korkmuş 3 yaşlı teyzede kalmış. ve sormaya karar vermiş.
-Teyzeciğim bu arkada oturan kişilerin nesi var çok korkmuş gözüküyolar sanki dillerini yutmuşlar
Kadın şöyle cevap verdi:
İnanki bende anlamadım 180 no lu karayoldan çıktığımızdan beri böyleler
HESAP
Küçük çocuk bakkala öfkeyle sormuş:
- Neden hep küçük yumurta veriyorsun?
- Taşıması kolay olurda ondan.
Çocuk para verip yumurtaları alıp giderken bakkal seslenmiş:
- Ama sen bana eksik para verdin.
- Çocuk gülerek cevaplamış:
- Sayması kolay olurda...
BİR GÜN
Pilot bir gün uçağa biner birde ne görsün! bir ingiliz bir fransız bir alman bir de temel... yüzlerine şaşkınlıkla bakmış ve sormuş
YAHU GENE Mİ SİZ!
BULAŞIKÇI
İşsiz bir adamla bulaşıkçı olarak çalışmak istediği lokantanın sahibi arasında şu konuşma geçer.
- Kaç dil biliyorsunuz?
- 14!
- Dalga geçiyorsunuz galiba!
- Ama önce siz başlattınız.
arkadaşlar teşekkürler en az 30 ve yorumlar en az 20 olduğu zaman Mizah Dükkanı 5 çıkacaktır busefer fazla geciktirmicem
arkadaşlar bazı kişiler alıntı yazmayı unutuyolar alıntı yaparken bütün konulara baktım bir allahın kulu alıntıdır die yazmamış lütfen alıntı yapacaksanız yazmayı unutmayın