infatuate
İstirahatte
Ders & Ödev & Tez, Knight Online (Özel Bölüm) modu o yani mobidik =) yakından tanımak istermisiniz ? hadi başlayalım =)
infatuate:
slm mobidik =)
mObİdİk:
slm =)
nasılsın esra ?
infatuate:
iim tşkler sen ? yolunda mı herşey ?
mObİdİk:
hamd olsun iyidir işte yuvalanıyor dünya bende beraberinde
infatuate:
=)) önce ismini we yaşını öğrenelim mi ?
mObİdİk:
ismim şahin yaşıma gelecek olursak biraz karmaşık garip babam ve annem öyde üni olmadıgından okuyamamışlar vede yaşlılık var, gecen sene öküz oldü bu sene hasat kötü gitti diger sene yagmur fena yagmıştı şahin 1975 te dogdu diye yazmışlar kütüge yani 32
infatuate:
ahahah =) neler yaparsın peki ? tam bir günün nasıl geçer ?
mObİdİk:
bir şirkette çalışıyorum usta başımı dersin mühendismi veya hamalmı dersin hepsinin karması bir iş işte günüm iş yerinde geçiyor, gecem koltukta
yani pc başında
infatuate:
war mı bi kız arkadaş :melek
mObİdİk:
şşş sakın yenge duymasın
döfer nişanlıyım gelecek ay inşallah başı baglılardan olacam
infatuate:
çok sewindim senin adına umarım çok çok mutlu olursun =)
mObİdİk:
inşallah darısı başına
infatuate:
inşallah =) neler seni mutlu eder şahin ? nelere tahammülün yoktur ?
mObİdİk:
çok ufak şeylerden bile mutlu olurum bir söz küçük bir not veya mesaj ne bilim hayattan zavk almayı bilenlerdenim
dagınıklık düzensizlik otorite eksikligi karmaşa beni bozar düzen olacak en önemlisi
infatuate:
değişikmiş =) nerelesin aslen ? kardeşlerin war mı ?
mObİdİk:
aslen hataylıyız ama adanada büyüdüm 8 kardeşiz ben 5 numarayım 2 kız 6 erkek allah enneme yardım etsin 7 erkekle baş etmek kolay degil
infatuate:
hakikaten doğru =) hayatının zirwesinde ne war peki ?
mObİdİk:
hayatımın zirvesinde iyi bir insan olmak var tabi kimse kötü olacam demez ama iyi yerde iyi kişiler arasında olmak iyi yaşayıp iyi bir son olmasını isterim, kariyer iş ve imkan açısından bakarsak gelecekteki fabrikatörlerden biri olmayı düşünüyorum inşallah olacak yakında çok yakında beni izlemeye devam edin
infatuate:
ederiz efendim =) mawi we yeşilin sendeki anlamları nelerdir ?
mObİdİk:
ya benim için anlamı yok sıradan renkler işte
ama sen iyi bir şey yazarsın oraya eminim zeki kız
infatuate:
bunu wercem direkman :hadiordan
mObİdİk:

infatuate:
gelelim hackhell'e .. anlatırmısın bize biras =)
mObİdİk:
hackhell benim baş belam ilk ne zaman tanıştım tam olarak hatırlamıyorum sonradan sömürücü olmayı bırakıp paylaşıma geçtikten sonra kendime mObİdİk ismini aldım ve başladım, kopamıyorum çok şeyler yapmak istiyorum ama elimden anca bu geliyor bunun içinde üzülüyorum pek içerilerde dolaşmam ama sanmayınki okumuyor herşeye göz gezdirir dışardan takip ederim
site içerisinde suskunluk yasasının 5. maddesini kullanıyorum ama herkesi çok çok seviyorum
infatuate:
seni sinirlendiren yada çok hoşuna giden şeyler nelerdir peki sitede ?
mObİdİk:
hoşuma giden degilde gidecek olan şey acilen knightonline bölümüne el atılması tabiki diger yapılan herşey hoşuma gidiyor ne bilim mesela çok güzel resimler paylaşılıyor kolleksiyonum baya bir genişledi sanki evimin duvarına asacam
sinir oldugum şey biraz fazlaca siyaset yapılmıyormu diye soru sorulacak olsa evet yapılıyor buda sinir ediyor beni derim ama yapanlarda ondan zevk alıyorlardır diye düşünüyorum yani sinirli degilim hatta sinirlerimi siteye girerken dışarda bırakıyorum
infatuate:
en güseli =) peki son olarak bana we hh'ye söylemek istediğin bişeler şahin ?
mObİdİk:
son olarak akşam akşam nereden bulaştın bana diyecem
site ile hep beraber güzel şeyler yapıyoruz bundan sonrada yine beraber güzel şeylere imza atacaz diye dua ediyorum herkesi bir kardeş bir abi bir aile ferdi olarak seviyorum
iyiki varsınız
infatuate:
tşk ederiz bizde bu güsel sohbetin için =) görüşmek üzere ..
mObİdİk:
görüşürüz
edit: mobidik'in siteyle ilgili bi anısını dinleyelimmi =)
mObİdİk:
hiç unutamam forumda yetkilerim alınmıştı yurtdışına iş için çıkmıştım 3 ay gibi bir süre,
geri geldim baktım ana alınmış yetkilerim ve egitim bölümü harab olmuş millet feryat figan
o andada girerken sinirlerimi yanımda unutmuşum hemen şikayet bölümüne bir başlık açtım nerede benim yetkilerim kim aldı diye saolsun hocuspocusla dertleşmiştik sonunda
valla beni çekti ya o sinirle tebrik ediyorum onu ve özür diliyorum

infatuate:
slm mobidik =)
mObİdİk:
slm =)
nasılsın esra ?
infatuate:
iim tşkler sen ? yolunda mı herşey ?
mObİdİk:
hamd olsun iyidir işte yuvalanıyor dünya bende beraberinde
infatuate:
=)) önce ismini we yaşını öğrenelim mi ?
mObİdİk:
ismim şahin yaşıma gelecek olursak biraz karmaşık garip babam ve annem öyde üni olmadıgından okuyamamışlar vede yaşlılık var, gecen sene öküz oldü bu sene hasat kötü gitti diger sene yagmur fena yagmıştı şahin 1975 te dogdu diye yazmışlar kütüge yani 32
infatuate:
ahahah =) neler yaparsın peki ? tam bir günün nasıl geçer ?
mObİdİk:
bir şirkette çalışıyorum usta başımı dersin mühendismi veya hamalmı dersin hepsinin karması bir iş işte günüm iş yerinde geçiyor, gecem koltukta
infatuate:
war mı bi kız arkadaş :melek
mObİdİk:
şşş sakın yenge duymasın
infatuate:
çok sewindim senin adına umarım çok çok mutlu olursun =)
mObİdİk:
inşallah darısı başına
infatuate:
inşallah =) neler seni mutlu eder şahin ? nelere tahammülün yoktur ?
mObİdİk:
çok ufak şeylerden bile mutlu olurum bir söz küçük bir not veya mesaj ne bilim hayattan zavk almayı bilenlerdenim
dagınıklık düzensizlik otorite eksikligi karmaşa beni bozar düzen olacak en önemlisi
infatuate:
değişikmiş =) nerelesin aslen ? kardeşlerin war mı ?
mObİdİk:
aslen hataylıyız ama adanada büyüdüm 8 kardeşiz ben 5 numarayım 2 kız 6 erkek allah enneme yardım etsin 7 erkekle baş etmek kolay degil
infatuate:
hakikaten doğru =) hayatının zirwesinde ne war peki ?
mObİdİk:
hayatımın zirvesinde iyi bir insan olmak var tabi kimse kötü olacam demez ama iyi yerde iyi kişiler arasında olmak iyi yaşayıp iyi bir son olmasını isterim, kariyer iş ve imkan açısından bakarsak gelecekteki fabrikatörlerden biri olmayı düşünüyorum inşallah olacak yakında çok yakında beni izlemeye devam edin
infatuate:
ederiz efendim =) mawi we yeşilin sendeki anlamları nelerdir ?
mObİdİk:
ya benim için anlamı yok sıradan renkler işte
ama sen iyi bir şey yazarsın oraya eminim zeki kız
infatuate:
bunu wercem direkman :hadiordan
mObİdİk:
infatuate:
gelelim hackhell'e .. anlatırmısın bize biras =)
mObİdİk:
hackhell benim baş belam ilk ne zaman tanıştım tam olarak hatırlamıyorum sonradan sömürücü olmayı bırakıp paylaşıma geçtikten sonra kendime mObİdİk ismini aldım ve başladım, kopamıyorum çok şeyler yapmak istiyorum ama elimden anca bu geliyor bunun içinde üzülüyorum pek içerilerde dolaşmam ama sanmayınki okumuyor herşeye göz gezdirir dışardan takip ederim
site içerisinde suskunluk yasasının 5. maddesini kullanıyorum ama herkesi çok çok seviyorum
infatuate:
seni sinirlendiren yada çok hoşuna giden şeyler nelerdir peki sitede ?
mObİdİk:
hoşuma giden degilde gidecek olan şey acilen knightonline bölümüne el atılması tabiki diger yapılan herşey hoşuma gidiyor ne bilim mesela çok güzel resimler paylaşılıyor kolleksiyonum baya bir genişledi sanki evimin duvarına asacam
sinir oldugum şey biraz fazlaca siyaset yapılmıyormu diye soru sorulacak olsa evet yapılıyor buda sinir ediyor beni derim ama yapanlarda ondan zevk alıyorlardır diye düşünüyorum yani sinirli degilim hatta sinirlerimi siteye girerken dışarda bırakıyorum
infatuate:
en güseli =) peki son olarak bana we hh'ye söylemek istediğin bişeler şahin ?
mObİdİk:
son olarak akşam akşam nereden bulaştın bana diyecem
site ile hep beraber güzel şeyler yapıyoruz bundan sonrada yine beraber güzel şeylere imza atacaz diye dua ediyorum herkesi bir kardeş bir abi bir aile ferdi olarak seviyorum
iyiki varsınız
infatuate:
tşk ederiz bizde bu güsel sohbetin için =) görüşmek üzere ..
mObİdİk:
görüşürüz
edit: mobidik'in siteyle ilgili bi anısını dinleyelimmi =)
mObİdİk:
hiç unutamam forumda yetkilerim alınmıştı yurtdışına iş için çıkmıştım 3 ay gibi bir süre,
geri geldim baktım ana alınmış yetkilerim ve egitim bölümü harab olmuş millet feryat figan
o andada girerken sinirlerimi yanımda unutmuşum hemen şikayet bölümüne bir başlık açtım nerede benim yetkilerim kim aldı diye saolsun hocuspocusla dertleşmiştik sonunda
valla beni çekti ya o sinirle tebrik ediyorum onu ve özür diliyorum
the end :clap