Mod. Arkadaşlar bi bakarmısınız..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Technical@Hack

O Şimdi Asker
Reaction score
0
Arkadaşalar HackHell e bomba gibi düşen ve gundeme oturan bu Gunun hatta Haftanın hatta Ayın konusu olmaya aday http://www.hackhell.com/showthread.php?t=330119 sayfasının artık kitlenmesini talep ediyorum...!

Hayal kırıklıgına ugrayanlar, Linlerde sorun oldugunu zannedip halen resim bekleyenler, Bu konuya çok kızanlar, Cevapları okuyup okuyup kefallere gulenler, Yorum yapanlar, Teşekürürlerini geri almak isteyenler ve daha goremedigim neleri var bence bu konu FORUMUN TIKIR TIKIR işleyen düzenini sarstıgınıı düşünüyorum...! KİLİTLENMESİNİ TALEP EDİYORUM..!

hahha ilk kez gordum o konuyu
zeki cocukmus :hhdil

bence gayet güzel ve zekice açılmış bir konu..
geyik-mizah bölümünde +18 çıtır resmi görmek için bekleyenlerin düştüğü gayet komik bir durum..

ben daha sabahtan şikayet ettim ama henüz mod arkadaşlardan bir ses çıkmadı

Arkadaşım niye bu kadar büyütüosun ki?Ne zararı war konunun sana?

Sevgili dostum benim icin bir sorun yokkk isterlerse sabitlesinler ben 2005 kullanıcıyım ben buraya uye oldugumda daha siz bile ortada yoktunuzzzzz... :( Bu siteye zamanında cok emekveren benim gibi bir cok eski dostlar var ben diyorumkiiii bu konu orda durdukca siteye giren diyer arkadasllar bu konuya yonelecek sadece ve diyer konular bilgiler programalr resimler 2. planda kaldıgından dolayı site biraz zarar gorecek guncel konularllailgilenelim artıkkkk... Bİr saka yapıldı ok ne guzel oldu bende cok gudummmm ve halen gulmekteyyimmm. Ama bence bu konu artık kilitlenmelii...!

her konunun modasi geçtikten sonra kapayacakmıyız =) Bide Cin konusu vardi oda güzeLdi =) onudamı kapayalım simdi =) ßekLentiLerinize cevap veriLmeyen her konuyu kapayalımmı =) 2005 uyesi olabilirsin kimse ßuraya ßi bekLentisi oLdugu icin emek vermedi.. bunu söyLemende hoş değiL wagnerLove'ın konusu açık bu konu cLosed..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri