şirine' Alıntı:ama orası rock bar
niye öle diyosun bende rockçıyım daha çok eğleniriz
KıRmIzIkIz' Alıntı:tamam siz eğlenin.ben aşkımın yanına gider,yanında kalırım :biggrin
RedDevil' Alıntı:La aq qeLde siniRlenme ben neRdeim La.. :sigara: taqsim'desiniz habaRımız yoq püü..
DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:şahsıma yapılan hakaretleri hiçe sayıyorum bu seferlik.
len kendimi çektiğim resmi nie koydun deşifre ettin iyice bizi![]()
Solariz' Alıntı:sizleri biarada görmek güzel
DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:valla güzel değildi bana göre hiç zevk almadım
genecin 11inde zorla çağırdırlar taksime hehehehhe :]
eve gittiğimde 4 müydü 5 miydi ne
ha bu arada maxi tavla oynamayı hiç bilmiyor direk 5-0 hehehehhe
DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:kaçmakmı bi kere oyun 3-1 di çocuklar kalkalım dedi.
onu bırakda genco erkek güzeli valla yerim ben onu HAHAHAHHAH
react0r az zayıfla sende çok kilo almışsın HEHEHHEHEH
react0r' Alıntı:
ne adamsın vesselam,
10 tane sms attım sonunda ikna edebildim gelmeye, yazık degılmı konturlere :saskin
QapriS' Alıntı:bütün hh üyelerinin katılıca bi organisasyon bekliorus taa burlardan gelicem :durdurun
çok kıskandım sisi :hadiordan kırmısı, infu, kopuk, ayınateşi, jewel, sonsuslua, blue beklein beni ist e geldiimde şöle bi toplanalım da görsün hh toplanma nası oluomuş ehuheuee :durdurun
by_chum' Alıntı:caravan rock mı ben oraya takılırım...dee kardeş geldiğimde yanına urarım inş. by_chum dersen anlarsın sanırım...
KaRma' Alıntı:GüzeL Geceydi resimLer için t$kLerYa ßen kendimi ßiLerek deşifre etmedim şimdiye kadar. ßöyLe ßi geceyi ßekLiyodum ;P ßa$ka ßir gecede görü$mek üzere
![]()
NeRoN_64' Alıntı:MAxi Abe Sizi Deermi ÖRgütledi Mekanin Reklamini Yapin Die :hhmanD
fare_07' Alıntı:DeerParty sen rapci deilmiydin ya rock bar falan bu arada dete. baya şaşırttı beni
KıRmIzIkIz' Alıntı:
bu arada o meydanda birisi beni çookk bekliyoBu pazar günü de bekletcem
![]()
ases' Alıntı:haberim vardı ama vize haftası malum:S
gencoma ii bakın reac bi fotoda bi çakmak gördüm hemen yapmışın reklamı![]()
şirine' Alıntı:kimse beni çağırmamış ya
ama ben sizi çağırıyorum kızlar gece 11 de buluşalım yanımızda çanta diye dolaştırdığımız erkek arkadaşlarımızı da evlerinde bırakalım deerparty nin barına saat 4'e kadar içelim güzelleşelim valla onlar yapar da biz yapamazmıyız
hesaplarda deerparty den yapsın bi güzellik
la olum yenıledım ya resımlerı yıne ucmus yazıyon tam dayaklıksın yaGєηco' Alıntı:resimLEr uçmuş maxi ne dop adamsun yafu resimLErin hepsini vermişsin... : D
güzeL bir geceyDi..DesLe geceyi sonLandırmak isteRdik ama dEs tırsıp kaçtı =)
revo bole yaparsan vallajı darılırım aklıma geldı ama evlı oldugun ıcın haber vermedık evde sorun cıkabılır dıye. sen yenımı op benden taraf gerısını dusunme.revolation' Alıntı:bizi hiç çağıran yok. bide tel verdik. darıldım abi şimdi![]()
HoCuSPoCuS' Alıntı:Gelemediğime daha çok üzüldüm şimdi =(
O kadar hipnetor bi arada bi daha yakalayamam kolay kolay ahahaha
Hele masadaki tavlayı falan görünce daha bi üzüldüm =)