Mod ların Felekten Gecesi iki tanede ucube user !!!!

maximus

GeNeRaL
Reaction score
0
MODLAR
Maximus-Karma-React0r-Genco

Ucube User lar
:durdurun
DeerParty-Desantralizasyon

bu mekana cıkarken basımızdan gecen ufak bı olay ı anlatmadan gecemıycem.
mu cafe taksimde 4.katta bulunuyo bınaya gırıp asansore bınmek ıstedık asansor un gırısıne "asansor 3 kıslıktır" yazısını yazmıslar. genco bızı zorla asansore bındırdı olujm yapma etme 3 kıslık yazıyo dememıze ragmen yok bıse olmaz yok bıse olmaz gıbı laflarla bızı zar zor asansore bındırdı. sonrasında ne mı oldu ne olacak bu talıhsız resımle karsılastık yer okadar dardıkı resmı bıle dogru durust cekemedım. ALLAH tan des yoktu asansorde. zaten asagı ınerken desle react0r bındı onlarıda tasımadı.cunku des 3 kısı yerıne gecıyo masALLAH.

2wdzkmq.jpg

asansorde kalısımız
496rspe.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
burasıda bır sonrakı duragımız DeerParty nın mekanı(calıstıgı yer) Caravan Rock Bar
genco burayı gorunce seytan carpmıs gıbı oldu muzıgın sesınden ve oradakı ınsanların Eglenclerınden sasırdı kaldı. herıfler tuvalete bıle kafa sallayarak gırıyolar. ALLAH Deer ın yardımcısı olsun ıı cok zor.
2zzl180.jpg

34zlfzk.jpg

437b1q1.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
burasıda deer ın bızı kapalı bır nargılecıye sokmaya calıstıgı resım herıfler kapatmıslar deer hala alırlar alırlar bı kosede oturup muhabbet ederız dıyodu sonucta almadılar. *öt olduk. :durdurun
4hn7p1i.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bunlarda taksim in yanı anıtları (heykellerı) sımdılık yapım asamasındalar
35her5z.jpg

344a2pf.jpg

buda genconun react0r e hayran kalısı. cocuk asık oldu react0r e sıgara yakısını bıle hayranlıkla ızlıyo.:durdurun
4bdw7ps.jpg

buda taksım meydanı. hanı meydan gozukmuyo dedıgınızı duyar gıbıyım gozukmez tabı des kapatmıs goremezsınız.:durdurun
2ldvfc6.jpg

neyse sızler ıcın desın olmadıgı bı resım daha cektık meydanı gormek ısteyenler acısından buyrun
451zu5t.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ve antepten gelen yakısıklı mısafırımız genco
44iu144.jpg

not: asansor alayı tamamen yalandır.asansore bınmeyı genco deıl ben zorladım bınelım dıye bındık ıcerde kaldık

hehe...güzel bi gün geçirmişsiniz....ne mutlu sizlere...

darısı bizlere.....

Valla ne diyelim..
Allah sizi birbirinizden ayırmasın ;)

çok eğlenceli olmuştur sanırsam :)

oooohh
felekten bi gece calmıssınız walla
yarasın... :D

Genco Dai Antep Dar GELmIS MASALlah ....
İİMis VAlla GUZel gecE OlMUs
Bu ArADa MAxi LAleliDeki FoTo lArı AYayınlAsaNA :D

nezaman oldu bu olay :)
neyse felekten gece ıcın saolun burda ıcımı aydınlattınız:(
istanbulu ozledım :(

La aq qeLde siniRlenme ben neRdeim La.. :sigara: taqsim'desiniz habaRımız yoq püü..

şahsıma yapılan hakaretleri hiçe sayıyorum bu seferlik.

len kendimi çektiğim resmi nie koydun deşifre ettin iyice bizi :p

des beni görüyoda bi çağırmıyo okulda bak maxi nin genco nun yanına gidiyoz diye, küpelerinden çekicem olm senin bi daha gördüğümde :mad:

aşkımın resmini gördüm.özlemişim :(
bayaa eğlenmişsiniz belli :D
ayrıntıları aşkımdan alırım ben :D

Kardesim bu SeFer bizsiz oLmus ..
Bu haFta Sonu İCEL de oLucam : )
2 HaFta FiLan SonRa yanındayım ..

sizleri biarada görmek güzel

Geri