SickDreTh
Altın Üye
- Reaction score
- 0
ehehe elınıze saglık eglenmıssınızdır wala

bızde olsaydık daa guzel olurdu
:goz:
bızde olsaydık daa guzel olurdu
LaZiSH' Alıntı:ben des'i şişman sanıyodum..![]()
![]()
aklıma bı reklam geldı onlar halka deıl fıl dıyeDeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:şahsıma yapılan hakaretleri hiçe sayıyorum bu seferlik.
len kendimi çektiğim resmi nie koydun deşifre ettin iyice bizi![]()
free lem bu cagırmaz bız cagırdık zor geldıfreemitnick' Alıntı:des beni görüyoda bi çağırmıyo okulda bak maxi nin genco nun yanına gidiyoz diye, küpelerinden çekicem olm senin bi daha gördüğümde![]()
hangısı senın askın ucube user deer mi ? :durdurunKıRmIzIkIz' Alıntı:aşkımın resmini gördüm.özlemişim
bayaa eğlenmişsiniz belli
ayrıntıları aşkımdan alırım ben![]()
beklerız kapımız sonuna kadar acıkGгєєη' Alıntı:Kardesim bu SeFer bizsiz oLmus ..
Bu haFta Sonu İCEL de oLucam : )
2 HaFta FiLan SonRa yanındayım ..
sızın gıbı genclerı aramızda gormek ısterızSolariz' Alıntı:sizleri biarada görmek güzel
bu baslık yok olmaz olursa resmlerınız elımde sızın ıcın ıı olmaz. photoshop cu oldugumu unutmayınreact0r' Alıntı:iyice deşifre olduk iyimi =)
yakında yok olucak bu başlık
ama harbiden guzel bir gundu
lem sankı senı gormek cok guzldı sen olmasan daha zevklı olurdu.DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:valla güzel değildi bana göre hiç zevk almadım
genecin 11inde zorla çağırdırlar taksime hehehehhe :]
eve gittiğimde 4 müydü 5 miydi ne
ha bu arada maxi tavla oynamayı hiç bilmiyor direk 5-0 hehehehhe
infatuate' Alıntı:ne kadar eğlendiğiniz belli, bu arada hh üyeleri bi organizasyon beklio, hep beraber eğlenelim bi günde =))
kactın ıste olum adamı hasta etme :durdurun :durdurun :durdurunDeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:kaçmakmı bi kere oyun 3-1 di çocuklar kalkalım dedi.
onu bırakda genco erkek güzeli valla yerim ben onu HAHAHAHHAH
react0r az zayıfla sende çok kilo almışsın HEHEHHEHEH
olum sen adım atma ezılırız :durdurunDeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:hheheheh maxi tartışmaya gerek yok valla 5-0 ben bunu bilir bunu sölerim :]
react0r iyiki giyindin giyenmemiş halini düşenemiom HAHAHHAHA
ayrıca sevindim emrak etme :]
istanbul içi büyük bir HH organizasyonu güzel olur.
öyle bir adım atarsak işin içinde olurum her zaman.
DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:hheheheh maxi tartışmaya gerek yok valla 5-0 ben bunu bilir bunu sölerim :]
react0r iyiki giyindin giyenmemiş halini düşenemiom HAHAHHAHA
ayrıca sevindim emrak etme :]
istanbul içi büyük bir HH organizasyonu güzel olur.
öyle bir adım atarsak işin içinde olurum her zaman.