moderatör ve diğer ustalara duyurulur cok önemli bir bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaction score
0
öncelikle slm ederim hatırlarsın ben 1süre önce google virüsü die bir konu acmıştım ve cevabını alamamıştım bugün pc mi actığımda virüs programım bir casus yazılım bulduğunu soledi bende hemen sildim biraz araştırdım ve bu casus yazılımın vürisle bir ilişkisi olabileceğini düşünüyorum çünkü casus yazlımlarda bir reklam türüdür yanlız casus yazlımı sildim yani virüs programım bulunca hemen silmeyi işaretledim silince kurtulmuşmuyumdur bunu merak ediyorum eğer silinince gidiosa bu googledeki durumum hala cansıkıcı ne yapmalıyım ayrıca bu casus yazlım system32 die bir yerden cıkmış ordan sildim tabi ben sildiğimi sanıyorum bu casus yazlımın bana zararları ne alabilir merak ediyorum ayrıca googledeki sorunumun resmini bir kez daha göz önüne getireyim yeni gören arkadaşlar varsa belki biliyorlardır

29e7w7.png

Ben sorunu tam olarak anlayamadım ilk kez okuyorum senin konunu.Ama anladığım kadarıyla aramayla ilgili bi sorunun var.Eğer aramada istediğin sonuçları alamıyorsan,yazdığından farklı yada sürekli aynı şeyler geliyorsa ekranına o zaman sana ccleaner kullanmanı tavsiye ederim.Bu binevi bir temizlik programı bilgisayarda gereksiz kullanılmayan dosyaları explorer yada benzeri programların bıraktığı artık dosyaları kayıt defterini ve program ekle kaldır menüsünü düzenleyen bir program.
www.ccleaner.com adresinden ulaşabilirsin programa.Eğer başka bi sorun varsa daha ayrıntılı olarak açıkla yardımcı olmaya çalışıyım.

şimdi benim bu gün merak ettiğim sorunum pc yi actığımda karşıma casus yazılım bulundu diye bir yazı cıktı ve sildim bunun bana zararları ne olabilir yani sildikten sonra bir zararı olabilir mi

ayrıca biraz casus yazılımları araştırınca bu yazılımların reklam türü olduğunu öğrendim yani bu casus yazılımlar pc senin istemediğin şeyleri yapıomuş mesala başka reklam sayfaları filan acıomuş bende her googleye girdiğimde resimde gördüğünüz gibi sayfa ikiye bölünüo sol tarafta ole yazılar cıkıo sağ tarafta arama sonuçlarım sayfamda bölünce canım sıkılıo tabi bütün virüs programlarını denedim en son Ad-Aware SE Personal bu programla tarattım ama gene sonuç alamadım bu casus yazlımla bu sorunumun bir ilişki varmıdır bunu merak ediyorum

birde bu casus yazlımlarla benim şifrelerimi alabilirler mi

yardımlarınızı bekliyorum

Eğer Avast bulduğu virüs yada herneyse onu sildiyse sorun yoktur.Fakat bundan emin olamazsın.Bu tür yazılımların kendini ilk kopyalayacağı yer temp dosyalarıdır.Google senin açılış sayfan ve internet explorer'i açtığında direk temp dosyasıyla bağlantı kuruyorsun.Bu yüzden o klasörü boşaltman lazım.Bunun da en basit yolu ccleaner dediğim program.Gerisini avast halleder.Sen virüs programın güncel tutmaya bak.Ekranının ikiye bölünmesini de cleaner çözer.Sen cleaneri kurup çalıştırdıktan sonra ekranın solundaki seçeneklerin hepsini işaretle.Otomatik tamamlama formaları vs. ve analiz de daha sonra temizliğe başla de.Sorunun çözümü olaraktır tahminim.

Templates temp dediğinin tam olarak ismi bumu yada nasıl bulurum onu gizli dosyamı files ın içindemi yoksa admine mi ait yoksa kullanıcı isminin olduğu yerdemi

Templates temp dediğinin tam olarak ismi bumu yada nasıl bulurum onu gizli dosyamı files ın içindemi yoksa admine mi ait yoksa kullanıcı isminin olduğu yerdemi

Temp dosyalarını ccleaner temizler.Sen sadece programı indirip kur ve temizlet.

sptbotda işini görür hem ucretsız hem guncelleme yaparsın hemde casus yazılımlarını bulup onarıyo sılmıyor..dosyayıda kurtarmıs olurdun..

sorunum coktan cözüldü arkadaşlar herkese teşekkürler nasıl düzeltiğimi sorarsanız ghostladım bitti
iyi formlar

halletim ya pc yi :melek:durdurun:durdurun

ben fikir verdim sen hallettin gel yanıma iş öğren diyom:clap:clap

ben fikir verdim sen hallettin gel yanıma iş öğren diyom:clap:clap

şimdi zehir gibi valla pc sitede sordum ama bir sürü fikir verdiler olamadı son care olarakta sana getirdim nasılsa biliosundur diee kaç ay kullandım bole unuttum bir ara teknik servis çi bir dayım olduğunu

problem hallolduğuna göre konuyu kapatıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri