Moderatörlük Başvurusu İle İlgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Bu başlığı daha önce 2 kez açmıştım ancak ne yazık ki bi sonuç çıkmadı, 'Hackhell'de Görev Almak İsteyenler' başlığında ise başvurular deyim yerindeyse ayyuka çıktı.

Moderatörlük başvurusu için Allah aşkına asgari mesaj uygulaması getirin. İpini koparan başlık açıyor arkadaşlar, adam üye olduğu gün atlıyor o başlığa, ne kadar uyarı yazısı da yazsanız, kuralları da koysanız olmuyor işte.

Mesaj kıstası olursa bu iş çözülür. Bu baraj 500, 750 ya da 1000 olabilir ve teknik olarak pek tabii mümkün. Tıpkı yeni üyenin özel mesaj uygulamasını kullanamaması gibi. Zaten paylaşımı olan birinin oraya başlık açması doğrudur, 250 mesajı olan birisi foruma nasıl katkıda bulunmuş olabilir ki ?

Mesaj kısıtlaması sayesinde hem görüntü kirliliği önlenmiş olur, hem de diğer üyelerin bu başlıklara attıkları boş mesajların önüne geçilmiş olur.

Bundan hariç, yeni üye olan üyelerin de açılan başlıklara mesaj atma hakları kısıtlanmalı, ne idüğü belirsiz klonlar o başlıkta oy kullanıyor. Tartışma yaratılıyor. Mesaj sayısı az olanların da başlıklarda oy kullanması kısıtlanmalı.

Böyle birşey düşündüm, dilerim değerlendirilir ve çözülür.

Saygılar

Bencede mantıklı olabilir teknik olarakda mümkün +1907

olumlu bir karar olur eger olursa =) +

Forum genelinde böyle bir sıkıntı mevcut. Şok şokçulardan, ortalığı reklam panosuna çevirenlerden tutun da smod olmak isteyenlere kadar epey meşgul ediyorlar evet.
Teknik olarak mümkünse bu tür bir kısıtlama aslında yapılmalı bence de.

haklısın dostum cok onemlı bır konuya degınmıssın senı tebrık ederım onune gelen adaylık konusu acmasın en azından kendını modluga hazır hıssedenler tabı buna mesaj sayısı tesekkuru ılgılendıgı bolumdekı emeklerıde dahıl olarak acsın adaylıgını 3 5 mesajı olanlar bence dırek banlanmalı dalga gecılıyor gıbı kanımca..

mantıklı ßence de iyi düşünmüşsün :goz:

Bende sonuna kadar destekilyorum

hatta modratör adayı olmak için ön şart 2000 mesaj olmalı

2000 mesajın altındaki kimse başvuramamalı

ben dahil :)

mesaj sayisiyla olacak is degil bu.. forum oyunlarinda herteldende bircok post atarak bu sayi yapilabilir..

ilk uyelerdenim neden hala benim 6bin mesajim var benden 2 yil sonra uye olmus birisi nasil olurda 20binlere ulasir?

bence kisinin mesaj sayisi degil. bolumune yapmis oldugu katki onemlidir.. 100 msji olur oyle guzel seyler paylasir eger taninirsa o adamin mod olmasi icin hicbir engel yok.
verdigim bir ornekti ciddiye alinmasina gerek yok tabiki; ancak dedigim gibi i$ mesaj sayisinda bitmemeli..

bence kisinin mesaj sayisi degil. bolumune yapmis oldugu katki onemlidir.. 100 msji olur oyle guzel seyler paylasir eger taninirsa o adamin mod olmasi icin hicbir engel yok.
verdigim bir ornekti ciddiye alinmasina gerek yok tabiki; ancak dedigim gibi i$ mesaj sayisinda bitmemeli..

Zaten katkısı olmayan bir üyenin yönetim tarafından kabul görmeyeceği aşikardır. Bizim buna bir itirazımız yok ki. Adam gereken barajı yakalamak için istediği kadar post kassın başka bölümde. Yönetim bunun farkına varamayacak değil. Ayrıca bu bahsettiğim yöntemle belki de üye foruma katkı yapmaya gayret edip konu açmaya başlayabilir, bu sayede Hackhell daha zengin bir site haline gelir.

Bölüme yaptığı katkı elbette birinci plandadır ancak biz burada üyeliğinin ilk gününde açılan konulardan, ya da daha henüz birkaç mesajı olan bir üyenin açtığı konulardan bahsediyoruz.

Böyle bir mesaj kısıtlaması olsa kirliliğin bir nebze olsun önüne geçilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri