Moderatörlük Başvurusu İle İlgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum önerin mantıklı ama şöyle bir durum var ;

Nick ve rütbe isteği başlığında da mesaj sınırı koyuldu ama üyeler pek umursamadılar.Nitekim başlık ta kapandı akabinde zaten.

Diyelim ki yöneticilik başvurusu için mesaj sınırı koyulsun.Ama yine konu kirliliğinin önüne geçilemeyecek.

İnsanoğlu laftan anlamıyor işte :) Ne yaparsın.

+1967 destek veriyorum . !

Güzel Demişşsin ben Kabul Ederim!

Nick ve rütbe isteği başlığında da mesaj sınırı koyuldu ama üyeler pek umursamadılar.Nitekim başlık ta kapandı akabinde zaten.

Diyelim ki yöneticilik başvurusu için mesaj sınırı koyulsun.Ama yine konu kirliliğinin önüne geçilemeyecek.

zaten forumda kendini gösterememiş biri konu açtığı zaman önüne konu açmadan önce okuyunuz linki verilip konu kapatılıyorum tek değişenin bu kez kardeşim 2000mesajı doldur gel denilip konunu kapanması olucağını düşünüyorum

zaten forumda kendini gösterememiş biri konu açtığı zaman önüne konu açmadan önce okuyunuz linki verilip konu kapatılıyorum tek değişenin bu kez kardeşim 2000mesajı doldur gel denilip konunu kapanması olucağını düşünüyorum

aryıca bu sayısa ulaşmak için post kasanların saçma yorumları da kirlilik yaratıcaktır.

+ZeytinßurnuLu

benimde bu konuda bir önerim var

bence konular hemen açılmasın

mesela biri konu açtığında admin yada smod onaylamadan konu gösterilmesin bence daha mantıklı...

1 3 5 7 10 mesaj sayısı ne olursa olsun,
biz istemedikten ve onaylamadıktan sonra aramıza katılamayacağına göre,
çok da önemsenecek bir durum olduğunu düşünmüyorum :)
Tektük kapatılması gereken konular oluyor, ve bu tektük konular için
sınırlandırılmaya gidilmesini mantıklı bulmuyorum.

1 3 5 7 10 mesaj sayısı ne olursa olsun,
biz istemedikten ve onaylamadıktan sonra aramıza katılamayacağına göre,
çok da önemsenecek bir durum olduğunu düşünmüyorum :)
Tektük kapatılması gereken konular oluyor, ve bu tektük konular için
sınırlandırılmaya gidilmesini mantıklı bulmuyorum.

Elbette haklısın ancak biz burda istisnai bir bölümden bahsediyoruz, mesaj kısıtlaması sadece bir seçenek, mesela 'smodların onayı olmadan başlık açmayınız' gibi bir uyarı yazılabilir, zor iş değil. Çünkü orası geyik-mizah ya da hertelden bölümü gibi değil, farklı biraz. Böyle bir uyarı ibaresi koyulabilir pekala.

Sonra herkes post kasmayı başlasın o daha zevkli eski konular yukarı çıksın :D

2000 mesaj sınırı az bence 2500 olsun

ancak 1000 tane upload yapan üye de aday olma hakkı kazansın

bunun yanında kişilerin resimlerinin altındaki bilgilere ek olarak

üeyenin yaptığı upload sayısının da görülmesi sağlanmalı

bu sayede foruma upload olarak katkı sağlayan ve sağlamayı düşünenüylerinde daha fazla katkı yapmasını sağlayacaktır

Mesaj sınırı koyulmasın millet post kasar diyen arkadaşlara burdan sesleniyorum;

O zaman rütbe sistemi neden var ?

Aslında yanlış yapıyorsunuz

ben hariç herkesi moderatör yaoın sorun ortadan hemen kalkar

:)

en son paragrafına kesinlikle katılıyorum, clon vari yeni üyelerin sataşmaya döktükleri üslupla konular baltalanıyor iyi değinmişsin kardeş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri