Moderatorler Online Olsa Bile Neden Yardimci Olmuyorlar ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arpej*

Banned
Reaction score
0
Arkadaslar sıtede kendımı yırtmama ragmen kımse cevap yazmıyor neden acaba modlar neen burada.boyle olursa ben nasıl sevebılırım bu sıteyı.Daha similies i bilmiyen mesaj okumayı bılmeyen arkadaslar var.Yeni bilgisayar alıpta bi sekilde de olsa ılk defa buraya gelenler var onlar ne yapsın hadi sen ben az cok bısıyler bılıyor ama o adam hıc bılmıyor mesela en basta uyelık kısmında yabancı yazıyor.modlara bakıyor birsuru yıldız nasıl alacagım benım nasıl olur kompleksı baslıyor.En azından bılgı verılmesı lazım.sole olursa boyle olur dıye ben burada aradım bu konuyu sahsen bulamadım..ılgılı arkadaslar lutfen yenı baslıyanlara daha cok yardımcı olunkı hackhell ailesi daha cok büyüsün..!

örnek verirmisin ? kim hangi konuda yardımcı olmadı mesela ? elbette bir nedeni vardır

kim hangi konuda yada hangi bölümde yardımcı olmadıysa pm eyle gönder böyle şikayetleri olan kişiler pm atsın bana gereken hemen anında yapılcaktır

mesaj atıyorum ....

mesaj atıyorum onlıne olsalar bıle...tamam belkı ıslerı vardır ama kımse ılgılenmıyor benımle yıldız olayını sormak ıstıyorumm yıldız nasıl alırım ?? tesekkurler

töbe töbee :) yıldız almak için git kady'e deki : beni yönetici yap, ben yıldız almak istiyorum :) samanyoluna dönersin :)

Sen pm'den birilerine gidip bir konuda yardımcı olur musun ? Diye sorduysan elbet yanıt alırsın .

Yıldız konusuna gelince . Alırsın yıldızdan bol ne var sitede .
:D

kardeş yıldız alıp almamak sorun değil önemli olan forumdan birşeyler öğrenebilmen ve birşeyler paylaşabilmen. sen paylaşımlarda bulun zamanla yıldızlar kervanına katılırsın.
önemli olan yıldız almak yabancı olmak değil forum içinde olabilmek. sen paylaşımda bulun biz sana mesaj atar teşekkürlerimizi sunarız
sağlıcakla kal

kim kime ne zaman yardım etmedi arkadaşım ...pm den ulaşsaydın eminim ki cevap gelirdi sana ...
bu arada biraz soluklan istersen klaç konu birden acmışsın yaf :D
kady e telgraf cek thedark lıfe nın dediği gibi samanyoluna dönersin :D

ne gerek var yıldıza ne gerek padişahlığa ....paylaşım için burda diilmisin ...
o zaman sorun yokh ... iyi forumlar arkadaşım ...

arkadaşım sen ne istediğini bir defa bilmiyorsun sorunun ne olduğunu açıkca söylersen yardımcı olmaya çalışırız burda herkes elinden geldiğince sana yardımcı olacağından hiç kuşkun olmasın..durduk yerine polomik yaratma istersen..

arkaddaşlar yıldızadan daha önemli bi konu ne derdin oldu da kime pm attın da yardımcı olunmadı sana???

Kady şu arkadaş yıldız istiyor.
Gerekeni yapın şunu samanyolu galaksisine ışınlayın.
Kime Pm attında cevap alamadın söylermisin arkadaşım?

arkadaşla pm den konuşup hallettik arkadaşlar.

yıldız nasıl alınır gibi bir soru yönlettiysen cevap gelmemiş olabilir ki ben buna da inanmıyorum ....yine de arkadaşlarım yardımcı olmaya çalışmışlardır...bir de sözün yeri gelmişken bahsetmek gerek...burada hepimiz birbirimizi biliyoruz ve ne yapabileceği yada ne bilgisi olduğunu yada neler yapabileceğini biliyoruz aile gibiyiz...yeni üyelerin tümüne çok yardımsever ve ilgili davranıyoruz ki bu bizim kültürümüzün ve arkadaşlığımızın bir göstergesidir ama her yeni üyenin daha üye olduktan ilk birkaç saat içinde yıldız istemesi ve sadece nickinin altında yıldız olmasını istemesi antipati topluyor....ve hiç kimseye de bu yıldızlar havadan verilmiyor....ne var bu yıldızlarda bu kadar yada gerçekten yıldız sizin bu site içindeki karizmanızı arttırdığını mı düşünüyorsunuz...bu sözlerim sadece bu konuyu açan kişiye değildir okuyup da kendinde bişeyler bulan herkesedir...iyi forumlamalar;)

yıldız iki türlü alıyor ve zaten birbire bağlıdır

ilk türü paylaşım yaparsın yorum yaparsın ve mesaj sayına göre artar

ikinci tür baktık sen iyi paylaşımlar yapıyorsun ve bu işi biliyorsun yöneticiler sana en güzelerinden yıldız verir ki ilk baştakini yapmazsan 2 aşamaya geçmen zor...

iyi paylaşımlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri