modify'e tekrardan ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arfy

____yaNNNNN
Reaction score
0
Tamam YANLAYALIM Ama ne anahtarına ne 100 $'na ned
bn tekrar dan motorLu araçh modify böLümüne adayLıımı koymakh istiorum .... önceqinde daha çok ; yenisin daha tanıyamadıkh ws ws şeyLer sööLendi ... sanırım artıkh aranızda beni tanıyan wardır :p :p

oLumLu oLumsuz fikrini beyan eden herkeshe tşkr ederhim ...

Bence Olsun Tüm Adaylar Fikrini Söyler İnş...

benimde yakindan takip ettigim modifiye bölümündeki paylasimlarini elimden geldigince izlemeye calisirim.
hakkini veriyorsun zamaninda kasirga61 arkadasimiza dedigim gibi sende oranin adamisin.eger gercekten mod lazimsa benden sana tabiki +1

öncelikle 2 mod var ve bence 3. ye ihtiyaç yok gel gelelim benim görüşüme göre 3. ihtiyacı olsa bile bu sen olmamalısın neden dieceksin şöle açıklıım :

öncelikle aldığın tşk kadar etmesinide bilmen gerekir die düşünüorum neticede ettiğin tşk sayısı emeğe gösterdiğin saygıyı gösterir ve 225 tşk sence yeterlimi bence yeterli deil (bu ettiğin tşk aldığın tşke bişey demem belki sanada tşk butonunu kullanmaktan aciz insanlar vardır o ayrı)

daa sonra forum içinde hatırlıorsan bjk-fb arası bi gerginlik çıkmıştı ve farklı bi nick alıp ben arfyim olmaz böle iş diip ortada gezdin ve çok seviyesiz diyaloglara girdin bence bir mod adayının böle bişey yapması pek hoş deil çünkü neticede insanlara yol göstereceksin senin yaptığın yol gösterme deildi tam bir gerginlikti

sonra buradaki 19. posta(yani senin postun)bi dikkat etmeni istiorum
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=82757&page=2
burada bahsettiğin arkadaş kasırga ve görevi aldığından beri hala güsel çalışmalarına devam edior sen topic sayısını kıyaslamışsın bende alınan hitleri kıyaslıyorum bence kasırga görevi gerçekten hak etti belki konu sayısı az ama öz yani :)

ve bu yukarıdaki postun işin açıkcası kıskanç kişilik göstergesidir farklı düşünen biri varsa sölesin ve o bölümde kasırga ile aranda bi çekememezlik sinyali gibi gelior önceden gelen bi olay olsada

tüm bu sebeblerden dolayı -1

asLında yazıLanLara burda cwp wererek görüşLere saygısızLıkh yaptıımı düşhünüorum ama özür diLereyerek yazıorum :

bnm asLa we asLa kıskançLıım yok ... mod oLmasamda dewam edicek tabiiqi ....

we şunuda sööLim kesinLikLe kasırgayLa aramda bi çekişhme yok .. bunu kasırgada teyid edicekhtir bu topichi görürse....

neyse bu postu affınıza sığınarak attım ... herkesin bi görüşhü wardır bizhe buna saygı duymakh düşher....

olman tarftarıyım sana dah aoncede dedim orası senin kardesim bu bölümüsen costurursun eskiden beri sen saten hackhelldeyim bu arada sıpA dostluk baska alısveriş baskadır derler bilmem annatabildim mi yapaılan hatalarla insanı kıyaslarsan ön yargılı olursun buda senin gibi bi kişilğe yakısmaz hersey zamanla unuturlur ama arfy gercekten bu bölümü hak eden biri modfy bölümünde göze carpan tek insan bence ben den bu kadar mod olmanda sonuna kadar destekcinim chanım khardeshim

bu son yorumum yaptığım ön yargı deil bi modda aramamız gerekn özellikler die düşünüorum . . .

edit:aile meselesi tamamen farklı bi konu forumda olması gerekn şeyler bunlar beni tartışmaya itme neticede forum kuralları ve gerektirdikleri istersen modluk başvurusu için gereken kriterleri oku :goz:

insanlar hataları ilke kıyaslanamaslar bence sence öle deilse haklısın ama sence de benim dusundugum gibi ise haksızsın
örnek sen gecmişte para kaybetmiş olsan ve suanda senin dusuncene göre ailenden para alamıor olurdun cunku gecmişte kaybettin ama hatalar sineye cekilir benim sahsi görüşüm bu katılıp katılmamak senin elinde

Edit : Örneği aileden verdim bu konu foruma da aktarılabilir örnek sen daha önceden verilmis bir konu actın bundan sonra konu acamassın hata yaptın gecmişteki hatan ile seni yargılıyorum olayı annadın ? neyse atrtısmak amaclı yasmıs olduumm bişi deil sadece bazı kriterlere dikkatini cekmek istedim o kadsar karar senin kararın ben sana + desemde sen + demeyeceksin cunku oasrada pc nin basında oturup klavyenin tuslarına basan sahsiyet seninsin ve gövdenin ustunde duranda senin kafan yani dusunen yine senin gövdenin ustundeki o yusden burda kendimizi parcalamaya gerek yok gerekn saten arfy için yapılır topic bence kirlenmesin bu konu burda kapansın saygılar...

Bu adaylıgı karsılıklı atısmaya cevırmezsek cok sevınirım artık mod basvurularında
hep bu sekılde oluyor.Yanı yorumunu yapan bence bır daha mesaj atmasa bıle cok iyi olur.
( ben 1 den fazla yazıyorum ama uyarmak ıcın v.s :p)

arfy senı takıp edıyorum.amod olmanıda desteklıyorum. Sıpanın soyledıklerınde
1 parcada olsa gerceklık payı oalbılır fakat bu senın mod olmanı etkıleyecek
kadar önemli bır sorun değil sanırım.
Bakalım hayırlısı olsun ;)

bana dusermi bilmiorum ama sanırım yorum yapmak icin msj sayısının
fazla olmasına gerek yoktur bence modluk icin elinden geleni yapıyor ve mod olsada olmasada aynı sekilde dewam etdiceine inanıyorum
ama sunusda biliyoruski mod olunca insanın paylasım yapma isteği daha fazla olur
bence artık modluk werilmeli
SAYGILAR xXx....

Arfy Hakkinda hayırlısı diyorum Destek Var +1967 ;)

HH bi mod daha olsun +1 verelim :) hayırlısı kardes bana oy vermek düşmez ama icimden geldi valla :p

gayette başarılı biri

hiç düşünmeden +1111111111111 bendende;)

olumsuz yorumları da anlayamadım ayrıca...

Açtıgın konu Sayısı 173 Modifiyede 151.. Yazdığın MesajLar 745 Modifiyede 227

o ßöLümle ne kadar aLakadar oLduğun beLLi.. +1 hayırLısı oLsun ..

+1 bence olsun+1+1+1

Ben meraklıyım modifiye bölümüne ara sıra takılırım ama orda 3'bi mod ihtiyacı olduğunu sanmıyorum olursanda olmazsan da fark etmez genede +++++1905

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri