Modların üyelere hakaret etme hakkı var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdengeçti sen ve senin gibi düşünenlere birilerinin dur demesi gerekir
Tıpkı ülkeyi bölmeye, şeriatı getirmeye çalışanların karşısında adalet ve ordunun durması gibi
Ne demek istediğimi gayet iyi anlamışsındır.

Serden geçti Senin Teşekkür butonuna yanlışlıkla bastım
Teşekkürüm sana zehir zıkım olsun Sana o hakaretler az bile kurallar olmasa sen benden duyacağın hakaretlere bir bak.

:clap:clap:clap

boşuna kendini torma arkadaş

sen konun atatürkle alakası yoktu desende bunlar kılıfına uydurmak için illa Atarüek ü katmak zorundalar

çünkü başka türlü kendilerini savunamazlar

Örgütmüsünüz siz arkadaşım akşam akşam cinlerim çıktı ya?

sen konun atatürkle alakası yoktu desende bunlar kılıfına uydurmak için illa Atarüek ü katmak zorundalar

öyle bir savunuruz ki
AKLINIZI ALIRIZ

Arkadaşım çok merak ediyorsan bana soracağına verdiğim linklere bakarsın

ama görüyorum ki buara bir zihniyet dayanışması var

Merak etmiyorum dedikLerini etmekte istemiyorum tamammı..Zihniyet dayanısması her zaman vardır yeterki senin gibileri her zaman karşımızda olsun Okey to..Atamıza laf edeni bırak banlamak elimize gecse öldürürüz..AkıLLı oL sende bizden yana geL laf etme Atamıza..Sıkma bu kadar insanın canını...Bu kadar insan Ata'sı icin canlarını gözlerini kırpmadan vericek insanlar...

NE MUTLU TÜRK'üm DİYENE.. !!​

ya gidin işinize

bende nereye gelip ne yazmışım

ben konun atatürkle ilgiisi yoktu diyorum

herzamn yaptığınız gibi birbirinizden kopya çekip aynı cümleleri slogan misali buraya kopyalıyorsunuz

önce verdiğim linklere bakıp konun neyle alaksı olup olmadığını öğrenin

O kıLıfın içine senide Sokarız. Ata'ya Laf etme diyoruz burda. bir türlü ya anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz...

sevgili arkadaslar bu aralar ıyıcı artı bu olaylar..
artık bu konuya mesaj atıp uzatmayalım konuyu, mod arkadaslar gereken uyarıları yapmıs zaten bızlerde hep bı taraftan yuklenırsek olmaz kapatalım derimmm...

16kxfm0.jpg

16kxfm0.jpg

16kxfm0.jpg

16kxfm0.jpg

eee ben açılan Konuda serden geçtinin Atatürke hakaret ettiğini görmüyorum...

burası şikayet hattından çok taraftar destek hattına dönmüş

konu hakkında bilgisi olmayanlar arkadaşı ne yazmşsa ona bakıp bezer cümleleri yazmakla kendiini bir şey zannediyorsunuz acıyorum size

konuyu okumaktan acizsiniz

neyse dediğim gibi burası şikayet bölümünden çok taraftar destek hattı

Gelme arkadasım .. ya da bas git.. ZorLa tutanMı var ?

bak visi0n kardes, modlar gereklı uyarıyı yapmıs sende hala ortamı germeye devam edıyosun..
sızın gıbı hackhell uyelerıde bole yaparsa baskalarının yapması cok normal yanı..
yeter artık uzatma sende kapansın konu

Serdengeçti haklı

kimsenin kimsye hakaret etme hakkı olmaz

ayrıca arkadaşın dediği gibi burasınıa adını taraftar destek hattı koysak daha iyi olur

yazılan postlar we dialoglar hiç hoş değil, burası da mahalle arası değil ..

bu sitede hiç kimsenin hakaret etmeye hakkı yoktur, yapılan bir hata, atatürke karşı yapılan bir şuursuzluk, saygısızlık warsa bu biz smodlara bildirilir bizde gerekeni yaparız, cezaysa ceza, bansa ban ..

tekrar ediyorum, kim olursa olsun hiç farketmez, üyelere hakaret edemezsiniz sadece şikayet edebilirsiniz ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri