mvardar' Alıntı:
şimdi sizin yaptıınızmı mı çocukluk yoksa msj atan modlar mı herkesin içinde modları küçük düşürmek hoşuna gidio galiba sizin zaten bir mod olarak kuralları okumadan mod olman yanlıştı ben şu an yönetimde olan konunda da yazdım
duyurulara girildiği zaman orda bir yazı vardır ve siz gs konusunun duyurulara taşınmasını hala taleb ediosunuz
"Duyurular Site Hakkında Duyurulara,Haberlere Bu Bölümden Ulaşabilirsiniz."
bilmem anlatabildimmi ?
sevgili kardeşim ..
site yönetimini lütfen bana ögretme

ben hala bir çok site de adminim ha benim admin oldugum sitelerde adult yok ama benimde ilgi alanım şifreler...
ne diyeyimki başka sana

floot yapmamak için(cevap yazan olmadıgından editlemek zorunda kaldım)
Öneri we shiqayetler die biliordum ben bu qategoriyi.. geiq yada shoutBox deil..
Ne shimdi yani DerdiN ne onu soylesen bide yani tmm modluu qendi isteinle bıraqdn ( bu bi mesiet deil yani oyle ifade etmishnde yada ima dielim ) yani bıraqdn sorun lar a gelseq yani shiqayet yada öneri bashlıında olduuna göre shiqayet yada önerin ?
gs nin duyurularda bi qonusu olması mı ?

öyle ise sadece husur sarsıntısı istiosn demeqdr bence..
Ben Bir FENER BAHCHE li olaraq tebrq edrm 6s i ama sarsıntı olması yada üstünden gechmesine ragmen bu tip bi isteq sachma geldy bana.. qonun gelmesi gby..
Modluq yapıcaq qadr olgun olmadıını anladıq yani achqcası qendi isteinle bıraqman sewindirdi dielim chünqü.. her yonetimin olduu gby HH yonetimininde belirli standartları war eer yonetimi shiqayet ediorsan 54 qishiliq yonetimde sadece senin le aynı görüshü paylashan qishi sayısı 3 yada 4 dür.. tashınan qonuda gördüümüse inanıorm..
he diorsanqi ben o 54qishiliq yonetimden ii biliorm onlar bilmior..

oke osaman ne dielim dinliors seni..
we tabyqi Duyuruların da achıqlamasını oqu derim..
ben fenerli yada gs li olmakdan degil haklardan bahsediyorum ha siz anlamıyorsunuz evet bu bölüm öneriler ve şikayetler ve ben öneri ve şikayetde bulunuyorum