Motorlu Araçlar Bölümünde Neler Oluyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

K£ĿWΪNAТǾЯ

New member
Reaction score
0
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=138005

arfy' Alıntı:
sabit war üstte ...

Locked ..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=138871

arfy' Alıntı:
qonu qitLemekden bıktım artıq ...

üstte sabit basLıa birsh dikkat etsenish yaaa ...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=137600

arfy' Alıntı:
üstte bu tarsh karısıq resmLer içn sabit qonu actıq ....

birash dha diiqtLy oLaLym ...

sabit e ekLersn istersn ... Locked ..

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1182795

arfy' Alıntı:
üstte sabit basLıı actıq forum qirLiLiii oLmasn die ama qimsenin dikkat etti yoq ....

Locked ..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=129846

arfy' Alıntı:
üstte sabit basLyk wr ama maasaLLAh qimshe dikkat etmio ....

Locked ...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=140958

arfy' Alıntı:
emfrees üstte sabit qonu war keske baksaydın ...

konuyu qitLiorum ... eer istrsen aynı LinkLery sabit basLıa atabiLirsin ...

Sabit: >> Karısık modifLy otoLar <<

Karışık marka olan resimler, forum kirliliği olmasın diye (Sabit: >> Karısık modifLy otoLar <<) konu başlığı açılmış.
Oysa asıl forumu kirleten 2005 yılından beri açılan ve neredeyse tamamı kurbağa
olan resimli konular dururken imagehell den upload edilen karışık araç resimleri
nasıl forum kirliliği yapıyor.
Üyelerin mesaj sayıları eksilmeden ölü konuları silip temizlik yapan
başka forumlar var, hh de neden bu yapılamıyor da yeni açılan konular kilitleniyor.

Bunun başka bir çaresi yokmu
i134125_icon5.gif
. Sizce konusu haksız yere kilitlenen üye resimlerini sabit başlığa taşırmı. Taşısa bile sabit başlıktaki resimleri ne mod.lar nede üyeler takip edebilir.

Tüm Admin, Mod. ve üyeler Aşşağıya yazmış olduğum hadisi okuyun lütfen.

"Başkalarının Hakkına Saygı Gösterenler, Kendileride Saygı Görmeye Hak Kazanırlar."

Konu kapatmayla ilgili sıkıntılarımız var gerçekden. O konuların bahsi geçen sabit başlıkla birleştirilmeleri lazımdı.kapatılması değil.

J@CK@L' Alıntı:
Konu kapatmayla ilgili sıkıntılarımız var gerçekden. O konuların bahsi geçen sabit başlıkla birleştirilmeleri lazımdı.kapatılması değil.

super-sign.gif

Keşke J@CK@L'ın dediği gibi yapılsaymış. Asıl forumu kirleten kitlediği konular
ehuhe.gif

Ayrıca sabit başlık kuralları daha doğrusu kuralı. Aceleyle yazılmış gibi biraz sacma geldi bana

arfy' Alıntı:
tek bir arabayı göstermeyen içerisinde farkLy farkLy modfyLy oto ' Ların oLduu topicLer i bundan bööLe bu sabit basLk aLtnda yayınLiiicash ... cnku coq fashLa karısıkLık oLuo forum içnde ...

ör : http://www.hackhell.com/showthread.php?t=136408

uymayan üyeLeryn topichLery haber wermeksishin siLinecektyr ..

Tamam tek bir ara verilmesin sabit başlığa taşınsında. Ama adam farklı arabaların birden fazla resimlerini veriyor ve konu kitleniyor. Ama konuyu acan kişi bu arabaları ayrı ayrı başlıklarda vermiş olsa kitlenmeyecekti konusu. Sonucta 5 tane başlık açmak yerine bir başlıkta vermiş ve malesef
topic%20closed..gif

βèŁĩéVê ™' Alıntı:
super-sign.gif

Keşke J@CK@L'ın dediği gibi yapılsaymış. Asıl forumu kirleten kitlediği konular
ehuhe.gif

Ayrıca sabit başlık kuralları daha doğrusu kuralı. Aceleyle yazılmış gibi biraz sacma geldi bana

Tamam tek bir ara verilmesin sabit başlığa taşınsında. Ama adam farklı arabaların birden fazla resimlerini veriyor ve konu kitleniyor. Ama konuyu acan kişi bu arabaları ayrı ayrı başlıklarda vermiş olsa kitlenmeyecekti konusu. Sonucta 5 tane başlık açmak yerine bir başlıkta vermiş ve malesef
topic%20closed..gif

sana katılıyorum
karışık araç resimleri knu kirliliği yapmaz, dediğin gibi 5 araç için 5 konu açılcağına 1 konuda 5 araç resmi paylaşılıyor
üstelik bu emeğe çok büyük saygısızlık

Resimleri eski olup gözükmeyen konuların temizlenmesi gerektiği doğru.. Bi temizlik operasyonuna başladık zaten.

Mod arkadaşlarımın hepsine tek tek pm atmayı düşünüyorum bölümlerindeki kırık linkli ve imageshackli konuları temizlemeleri hakkında.

Yalnız konu kilitleme olayına karışmam orası onun yetkisindedir. Hergün açılmaması gereken konudan 10 tane açılıyorsa sabrı taşmış olabilir. Pek fazla girmediğim bi bölüm yorum yapmıyorum o konuda..

Herkes öncelikle girdiği bölümün ''kurallarını okumalı'', eğer düzen istiyorsak tabii.. Ona göre konu açmalı. Sabit başlığa açılacak diyorsa oranın modu sabit başlığa açılacak..

Herkes ayrı konu açarsa sürekli birleştirmek zorunda değil.. O zaman suistimal edip açıyorlar işte.. Kuralların ne anlamı kalıyo.. Sen konuyu istediğin yere aç ben birleştireyim taşıyayım, capsi yoksa caps ekleyeyim falan filan.. EEE konuyu ben açmış oldum zaten ;=) ne anlamı kaldı..

Tabi yeni üyeler, acemi olanların açtığı konular hariç.. Ben sürekli suiatimal edenelr için diyorum.

Bu kadar yüklenmek doğru değil..

Bu Temizlik Olayını da Basit Sananlar, Buyrun Sizi de Temizliğe Alalım? 7 Saat Aralaıksız Temizlik Yaptım general ve reactor de öyle, ama bitmiyor.. Forumda Kaç Konu Olduğundan Bihaber Konuşuyorsunuz.. Bir anda olacak bişey değilL.. En azından kırık linkleri ihbar etseniz? Temizleyin, katılıyorum demek kolay..

mail hacking bölümünü ele alalım bölümde şu anda koplam 882 konu ve 9.597 adet mesaj var .

bölüme mod olurken konu sayısı 1,000+ üzerindeydi

im hackede ilk mod olduğum günlerdede bu böyleydi ama düzenleyebilmiştim orda 500 konu vardı temizleyebilmiştim..

ama şimdi başımıza imageshack.us belası ile hemen paylaş s0runu çıkınca altından kaldılamaz duruma geliyor böLümde her gün girdiğimde 10-15 konu çöpe taşıyorum linklerine bakıyorum. v.s. v.s.

biz bunları yapariken bide sabit başlıklarda örneyin nick çeşitleri bu başlık altından yada Teknik Destek Hattı (soruluarınızı sorun) başka başlık açmayın gibisinden konular var yeni bir üye ilk mesajında buraya konu açıp yardım isterse bunu cevaplamam kitler çöpe atarım. eğer 1. mesajında yardım istediği konu forumda daha önce sorulmadıysa cevaplar sabit başlık ile birleştirirm.

hellboy726' Alıntı:
mail hacking bölümünü ele alalım bölümde şu anda koplam 882 konu ve 9.597 adet mesaj var .

bölüme mod olurken konu sayısı 1,000+ üzerindeydi

im hackede ilk mod olduğum günlerdede bu böyleydi ama düzenleyebilmiştim orda 500 konu vardı temizleyebilmiştim..

ama şimdi başımıza imageshack.us belası ile hemen paylaş s0runu çıkınca altından kaldılamaz duruma geliyor böLümde her gün girdiğimde 10-15 konu çöpe taşıyorum linklerine bakıyorum. v.s. v.s.

biz bunları yapariken bide sabit başlıklarda örneyin nick çeşitleri bu başlık altından yada Teknik Destek Hattı (soruluarınızı sorun) başka başlık açmayın gibisinden konular var yeni bir üye ilk mesajında buraya konu açıp yardım isterse bunu cevaplamam kitler çöpe atarım. eğer 1. mesajında yardım istediği konu forumda daha önce sorulmadıysa cevaplar sabit başlık ile birleştirirm.

yardım konusu açmak ile araç resmi paylaşmak arasında dağlar kadar fark var. araç resmi kendi pc ne kopyalican ordan da upload edicen vs.vs. emek harcanıyor, zaman veriliyor ayrıca konu açan herkezin foruma katkı sağladığının unutulmaması gerekir.

didem.06' Alıntı:
yardım konusu açmak ile araç resmi paylaşmak arasında dağlar kadar fark var. araç resmi kendi pc ne kopyalican ordan da upload edicen vs.vs. emek harcanıyor, zaman veriliyor ayrıca konu açan herkezin foruma katkı sağladığının unutulmaması gerekir.

Foruma asıl katkı sağlayan yardım konularıdır.

Google grafiklerine araç ismi yaz modifiye falan yaz binlerce araba resmi çıksın.

Tabiiki onu paylaşmak da emek ama, çok yanlış noktadan olayı bambaşka yerlere çekmeyelim

Bölüm kurallarına riayet edelim

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Foruma asıl katkı sağlayan yardım konularıdır.

Google grafiklerine araç ismi yaz modifiye falan yaz binlerce araba resmi çıksın.

Tabiiki onu paylaşmak da emek ama, çok yanlış noktadan olayı bambaşka yerlere çekmeyelim

Bölüm kurallarına riayet edelim

emek ve foruma katkı kesinlikle tartışılamaz.
i134114_icon14.gif

Verdiğiniz cevaplar çok sevindirici, bu bir şikayet konusu değildi ve amacına ulaştığını görüyorum

J@CK@L , βèŁĩéVê ™, didem.06, HoCuSPoCuS , hellboy726 , yorum yapan herkese teşekkür ediyorum konunun başka yerlere çekilmemesi için kilitleyin lütfen.

K£ĿWΪNAТǾЯ' Alıntı:
emek ve foruma katkı kesinlikle tartışılamaz.
i134114_icon14.gif

Verdiğiniz cevaplar çok sevindirici, bu bir şikayet konusu değildi ve amacına ulaştığını görüyorum

J@CK@L , βèŁĩéVê ™, didem.06, HoCuSPoCuS , hellboy726 , yorum yapan herkese teşekkür ediyorum konunun başka yerlere çekilmemesi için kilitleyin lütfen.

Anlayışınız için tesekkurler

emek hırsızı arfy deseydiq direkt :=)) jıx jıxx

Nerden cwp weriim qime söLim biLmoorum ama kendimce acıkLamasınya yapaym …

qitLediim qonuLAr birLstiriLsin denmiş:

bn sabiti actıımda bi coq qez esky karısıq resmLerde oLmaq üshre birLestirmeye caLıstım …

kac defa hata oLduu içn sabit basLıı siLip tekrar yazdım … sora dikkat ettimqi esky qonuLAry birlestirmeye caLıstıım içinmiş hata… bnde eskiLery bıraktım …onLar ööLe kaLdy ….. geLeLim sikayetLere :

keLwinatör

Karışık marka olan resimler, forum kirliliği olmasın diye (Sabit: >> Karısık modifLy otoLar <<) konu başlığı açılmış.
Oysa asıl forumu kirleten 2005 yılından beri açılan ve neredeyse tamamı kurbağa
olan resimli konular dururken imagehell den upload edilen karışık araç resimleri
nasıl forum kirliliği yapıyor.
Üyelerin mesaj sayıları eksilmeden ölü konuları silip temizlik yapan
başka forumlar var, hh de neden bu yapılamıyor da yeni açılan konular kilitleniyor.

Bunun başka bir çaresi yokmu . Sizce konusu haksız yere kilitlenen üye resimlerini sabit başlığa taşırmı. Taşısa bile sabit başlıktaki resimleri ne mod.lar nede üyeler takip edebilir.

Tüm Admin, Mod. ve üyeler Aşşağıya yazmış olduğum hadisi okuyun lütfen.

"Başkalarının Hakkına Saygı Gösterenler, Kendileride Saygı Görmeye Hak Kazanırlar."

qitLeyip siLmediim qonuLar qirLiLiq yapabiLir dorudur … ama siLmememin weya birLestirmemenin sebeby dha soorada oLusacaq dha büüüq bi qirLiLii önLemeqti. … qonuLary birLestirseydim qimsenin habery biLe oLmiicaqtı … sora qonum nerde die qonu acıcaqtı … he diiyebiLirsinish qi merden biLyosun bi birLestirseydin de görsydin

ama oLucakLar beLLy … eer orda birLestiriiimi görüceq oLsaydıLar zaten qonuyu oqumus oLurLardı … E o qonuyu oquyan biride zaten yeni konu acmasdı …

bn sadece qitLeyp bıraqtım qi qitLenen qonuLardaqi uyarıLar dikkate aLınsın … ki bn her qitLediim qonudada özeLLiqLe uyarı bıraqtım … resimLery üstteqi sabiTe atabiLirsinish die … bndada amacım görmeyenLer qonuyu görsün anLasın ;)

qurbaaLarLa iLgiLy sööLenenLerde tamamen bni iLgiLendiren seyLer diiLdir..

2361 den 2380 ´e kadarı gösterilen toplam 2408 konu bulunmuştur.

Modifyde 2408 qonu acıLms bn 2 gündür en sondan basLamaq qaydıyLA bütün qonuLary tek tek inceLiorum … imageshack Li oLanLAry (kurbaaaLı) qitLeyip gery dönüsüm qutusuna yoLLamaya caLısyorum … ki bunu suan bütün mod Lar kendy böLümLernde ypmaya caLısyo…

Didem.06

sana katılıyorum
karışık araç resimleri knu kirliliği yapmaz, dediğin gibi 5 araç için 5 konu açılcağına 1 konuda 5 araç resmi paylaşılıyor
üstelik bu emeğe çok büyük saygısızlık

sizin o qirLiLiq yapmash dediinish shey yüsünden forum aLLaq buLLaq oLuo …

foruma geneL oLaraq bi bakıorum işte karısıkLar 1 karısıkLar2 karısıkLar3

mutLaka bakın1 mutLaka bakın2 3 4 5 ws ws …. İçinde bi sürü karısıq resim war .. bakıcak oLan adam neye bakıcaını biLe biLmio … düzensizLiq oLyo …

haLbuki adam geLse Honda s2000 yazsa içine karıısıq miLyon tane s2000 koysa ne kadar düzgün oLcaq …. Giren adam hangi topice girdini biLir hiç yoktan ….

Dier türLü basLıa bi giriorum …(basLıkta üstteqi örnekLer gby) 4 tane 5 tane ufak tefek (büyüq oLmsyda bişy deiştirmes) resim …. Eee bunLardan forumda ne kdar coq wr hiç bakan warmı?

Bu seqiLde post kasmaq we öseLLiqLe topic sayısını arttırmaq isteyen coq qişy war …

SÖLEMEQ İSTEDİİM EN ÖNMLY SEYDE QİMSENİN EMEĞİNE SAYGISIZLIQ YAPMAQ İSTEMEM … QİMSEYE ART NİETİM YOQ … BÖÖLE DÜSÜNÜLMESİNE ÜZÜLDÜM …

BN kendimce acıkLamamy yaptım anLayan anLar hak weren hak werir … bndan gerisi size kaLmıstır … eer o kadarda hataLysam hackheLL yönetimi bi yaptırım uyguLAr herkesin içi rhat oLsn ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri